Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

Sveiki, ka galetumete pasakyti gero ir blogo apie G-Data Internet Security . Aciu smile.gif
Atsakyti
blink.gif
Dėkui 4u.gif Jaučiu tos programėlės neturiu, bet žurnale radau, Varau įdiegti unsure.gif
Atsakyti
Turiu Nod32, nepatingiu ir kas mėnesį persiinstaliuoju. Ženklelis kai parausta, reiškiasi artėja nemokamo laiko pabaiga ir jie norėtų, kad jau pirkčiau, bet išinstaliuoju ir vėl instaliuoju nemokamai mėnesiui thumbup.gif. Taip jau kokie metai, jokių problemų su virusais schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2008 01 11, 12:55)
Sveiki, ka galetumete pasakyti gero ir blogo apie G-Data Internet Security . Aciu  smile.gif

Taktas buvo susiinstaliavęs, kiek žinau, tai jam nepatiko. Gal pats ir pakomentuos ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Miuzetė @ 2008 01 11, 13:19)
Turiu Nod32, nepatingiu ir  kas mėnesį persiinstaliuoju. Ženklelis kai parausta, reiškiasi artėja nemokamo laiko pabaiga ir jie norėtų, kad jau pirkčiau, bet išinstaliuoju ir vėl instaliuoju nemokamai mėnesiui  thumbup.gif. Taip jau kokie metai, jokių problemų su virusais  schmoll.gif .

hihihi.gif - kaip "išradinga".
Atsakyti
QUOTE(Miuzetė @ 2008 01 11, 13:19)
Turiu Nod32, nepatingiu ir  kas mėnesį persiinstaliuoju. Ženklelis kai parausta, reiškiasi artėja nemokamo laiko pabaiga ir jie norėtų, kad jau pirkčiau, bet išinstaliuoju ir vėl instaliuoju nemokamai mėnesiui  thumbup.gif. Taip jau kokie metai, jokių problemų su virusais  schmoll.gif .

Keista, su normaliomis programomis tokie fokusai senai nepraeina. Taip pat jau neveikia laiko persukimas, ir daugelis senų fokusų.

Papildyta:
QUOTE(rim@ @ 2008 01 11, 12:55)
blink.gif
Dėkui  4u.gif Jaučiu tos programėlės neturiu, bet žurnale radau, Varau įdiegti  unsure.gif

Nepatiko ji man, labai apkrauna kompą. Nemažai darbo norint susikonfiguruoti ugniasienę.
Atsakyti
SpyBot du kartus užstrigo verysad.gif Abu kartus, kai rado trimkelis šnipus ir aš juos bandžiau Sutvarkyt
Jaučiu brangiai kainuos mano ta saviveikla unsure.gif
Atsakyti
na gal ne čia pataikiau, bet temos įvairios kompiuterio problemos neradau tik užbaigtą,tai paklausiu čia smile.gif tai wa, parsisiunčiau žaidimą įsiinstaliavau, o išinstaliuot nebeišeina doh.gif greit užkrauna 100 procentų ir dingsta visas procesas, o žaidimas lieka verysad.gif bandžiau ir per add/remove programs, bet nieko nesigauna sad.gif jau net nebežinau ką daryt sad.gif nieko iš niekur neištryniau, o db tokie fokusai sad.gif
Atsakyti
astuškinas> Man taip buvo/yra su Kazaa programa. doh.gif Nu ką, kenčiu aš ją iki šiol. Neįjunginėju ir pamirštu, kad išvis tokia yra. Manau, kad ir tu nelb jau ką padarysi pati, jeigu sakei, jog bandei įvairiais būdais. 4u.gif

Pati naudoju NOD32 antivirusinę. thumbup.gif Man labai patinka. Jau metai, kaip ją naudoju. Problemų, kol kas neturiu. (tpfu tpfu tpfu). thumbup.gif
Atsakyti
Isiinstaliavau G-DATA sudelis tikrai labai stabdo kompa niekur negaliu ieiti , atsiprasiau AviraAntivir blush2.gif ir is naujo susiinstaliavau tik nesuprantu kodel man vis meta, kad tipo kompas rizikoi, nes antivirusinei baigesi laikas galiojimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2008 01 12, 21:43)
Isiinstaliavau G-DATA  sudelis tikrai labai stabdo kompa niekur negaliu ieiti , atsiprasiau AviraAntivir  blush2.gif  ir is naujo susiinstaliavau tik nesuprantu kodel man vis meta, kad tipo kompas rizikoi, nes antivirusinei baigesi laikas galiojimo  g.gif

Parsisiusk iš naujo ir senalą versiją išinstaliavus, pasileisk ją.
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2008 01 11, 18:32)
SpyBot du kartus užstrigo verysad.gif  Abu kartus, kai rado trimkelis šnipus ir aš juos bandžiau Sutvarkyt
Tai ar sutvarkei ?

QUOTE(rim@ @ 2008 01 11, 18:32)
Jaučiu brangiai kainuos mano ta saviveikla  unsure.gif

Kaip suprasti ?
Papildyta:
QUOTE(modestasta @ 2008 01 12, 21:43)
... atsiprasiau AviraAntivir  blush2.gif  ir is naujo susiinstaliavau tik nesuprantu kodel man vis meta, kad tipo kompas rizikoi, nes antivirusinei baigesi laikas galiojimo  g.gif

Parsisiųsk naują raktą ir bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 01 13, 13:01)
Kaip suprasti ?

Esu motera, kuri tik paukščių kalba ( prancūzų) truputis čiulba. Landžioju kur nesuprantu su žodynu. O ir kompe nieko nenutuokiu. Tai ir galvoju g.gif ar nereiks man į namus kampiuterastą kviestis hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Palemonas @ 2008 01 13, 13:01)
Tai ar sutvarkei ?

Paleidus N kartą rado tik 3šnipus.
Aš juos bash.gif .
Geras buvo Kaspersis wub.gif Nereikėjo taip man prakaituoti hihihi.gif
Atsakyti