Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoravimas swarovski kristalais

Creative MP3 grotuvas

user posted image
Atsakyti
Esate šaunuolės, tokie gražūs ir išradingi darbeliai wub.gif

Noriu parodyti ir aš savo megztuką 4u.gif man padarė sesutė, truputį palamdytas biggrin.gif bet šiaip realybej daug geriau atrodo ir kiek skalbiau, nei vienas nenukrito mirksiukas.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 06 19, 21:07)
Merginos, kas esate iš Kauno ar Panevėžio, tai patogiau būtų vietoje įrankį įsigyti  mirksiukas.gif  tereikia užsukti į KAIVIDA  mirksiukas.gif Jų kontaktai  mirksiukas.gif

Labai aciu uz info 4u.gif Buvo labai reikalinga smile.gif Butinai nusipirksiu 4u.gif
Ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labai gražūs darbeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretutia123: 11 liepos 2009 - 22:44
viskas kas blizga labai grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sharkos mes, blizguciu megejos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditutea @ 2009 09 27, 14:13)
Sharkos mes, blizguciu megejos... 4u.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif Na, na. O vat ką aš mačiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Jei kas Kaune gyvenat tai Akropolį Elektromarkte yra šaldytuvas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Rankenos žodžiu toks ledas smile.gif Tokiom gėlytėm Apklijuotos. Rankenos tokiais neblogais smile.gif Žodžiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Rašau, rašau ir neparašiau apie ką biggrin.gifD Svarovskiais apklijuotas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, auksarankes 4u.gif
Kur siuo metu perkate pigiau klijuojamus swarovskius? Gal siunciates internetu ?
Buciau laabai dekinga, galima ir i AZ 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 10 24, 11:59)
Sveikos, auksarankes  4u.gif 
Kur siuo metu perkate pigiau klijuojamus swarovskius? Gal siunciates internetu ?
Buciau laabai dekinga, galima ir i AZ  4u.gif  4u.gif

Sveika, kadangi as kauniete, tai senamiestyje, kristel parduotuvei geras pasirikimas, bet keik zinau, tai siuncia ir i kitus miestus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusca @ 2009 10 29, 00:07)
Sveika, kadangi as kauniete, tai senamiestyje, kristel parduotuvei geras pasirikimas, bet keik zinau, tai siuncia ir i kitus miestus. smile.gif

As kauniete smile.gif . Pasirinkimo tai man uztenka visur, bet vat kainos geresnes ieskau... Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 10 29, 12:43)
As kauniete  smile.gif . Pasirinkimo tai man uztenka visur, bet vat kainos geresnes ieskau... Aciu!  4u.gif

Na, kiek teko pastebet, ten pigiau ne ciklantoj, ir dar buna akciju visokiu.
Atsakyti