Labai aciu, kad parasete si atsakyma - dabar zinosiu, kad rinktis reikia AB crystal rusi.

QUOTE(levrete @ 2012 02 25, 15:34)
Labai aciu, kad parasete si atsakyma - dabar zinosiu, kad rinktis reikia AB crystal rusi.

Bet ir stiklo su AB buna

QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2012 02 25, 17:46)
O ką, krištolas - ne stiklas? Tai tik viena iš stiklo rūšių, kurioje be SiO2 yra tam tikras procentas kitų elementų. Konkrečiai, Swarovski stikliukuose yra gana daug švino, todėl jais draudžiama prekiauti Kalifornijos valstijoje, kas, mano nuomone, yra totalus "briedas" - logiškai mąstant, maži stiklo gabalėliai, net ir kasdien juos nešiojant ant kūno, tikrai padaro mažiau žalos, nei pasivaikščiojimas judriomis gatvėmis. Be to, kas garantuos, kad swarovski "paddielkose" to švino yra mažiau?
QUOTE(levrete @ 2012 02 23, 18:14)
O jei internetu pirkti swarovski kristalus, kaip atskirti, kad bus tikri ir zvilges graziai? Is nuotrauku nesimato tos kokybes. Kad nebutu jei tokie pat prasti, kaip nusipirkau kalnu kristolo priklijuojamus kristalus is audiniu parduotuves... jie tikrai nepateisino lukesciu - nelabai spindi, nezaizaruoja kaip tikrieji swarovskiai. Gal pasidalintumete patikimos el.parduotuves nuoroda, kas jau pirkote ir nenusivylete. aciu.
Esu kažkur skaičiusi, kad tikrus swarovski galima atskirti pagal svorį, bet tam reikia arba labai didelio kiekio, arba nepaprastai tikslių svarstyklių - bet kokiu atveju tai neatsipirks, o 'originalias' pakuotes Kinijos auksarankiai labai sugeba padirbti. Aišku, už papildomą kainą.
Jei dėl kažkokių priežasčių visgi reikia TIKRŲ swarovski, patarčiau užsiakinėti užsienio internetinėse parduotuvėse, pvz., www.firemountaingems.com
ar Vakarų Europos internetinėse parduotuvėse.
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2012 03 05, 23:43)
O ką, krištolas - ne stiklas? Tai tik viena iš stiklo rūšių, kurioje be SiO2 yra tam tikras procentas kitų elementų. Konkrečiai, Swarovski stikliukuose yra gana daug švino, todėl jais draudžiama prekiauti Kalifornijos valstijoje, kas, mano nuomone, yra totalus "briedas" - logiškai mąstant, maži stiklo gabalėliai, net ir kasdien juos nešiojant ant kūno, tikrai padaro mažiau žalos, nei pasivaikščiojimas judriomis gatvėmis. Be to, kas garantuos, kad swarovski "paddielkose" to švino yra mažiau?
Esu kažkur skaičiusi, kad tikrus swarovski galima atskirti pagal svorį, bet tam reikia arba labai didelio kiekio, arba nepaprastai tikslių svarstyklių - bet kokiu atveju tai neatsipirks, o 'originalias' pakuotes Kinijos auksarankiai labai sugeba padirbti. Aišku, už papildomą kainą.
Jei dėl kažkokių priežasčių visgi reikia TIKRŲ swarovski, patarčiau užsiakinėti užsienio internetinėse parduotuvėse, pvz., www.firemountaingems.com
Tas pats stiklas tik kokybiskesnis ir graziau blizga

Is LT parduotuviu tai rekomenduociau Ciklanta, Kristel ir akmeneliai.com, dar kelios internete yra, tik pasirinkimas mazesnis. O ir tame paciame e-bay yra daug klastociu. Dar is Lenku apsimoka siustis.
Sveikos
Tik dabar prisijungiau prie jusu forumo.. anksciau tik tyliai skaitydavau ir gaudydavau patarimus
Tai va, pati kiek domiuosi puosimu is swarovskio kristalais.. nors dar tikrai nesu igudus:D
Kiek supratau, tai kaunietes swarovskius dazniausiai perka/pirko Ciklantoje.
Bet va mano drauge, kuri puosia swarovskiais rubus ir nagucius pasiule pirkti www.mycrystalidea.com (aisku cia aktualiau toms, kurios ju naudoja siek tiek duagiau), o ir pakabuku fantastisku jie turi

Tik dabar prisijungiau prie jusu forumo.. anksciau tik tyliai skaitydavau ir gaudydavau patarimus

Tai va, pati kiek domiuosi puosimu is swarovskio kristalais.. nors dar tikrai nesu igudus:D
Kiek supratau, tai kaunietes swarovskius dazniausiai perka/pirko Ciklantoje.
Bet va mano drauge, kuri puosia swarovskiais rubus ir nagucius pasiule pirkti www.mycrystalidea.com (aisku cia aktualiau toms, kurios ju naudoja siek tiek duagiau), o ir pakabuku fantastisku jie turi

QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2012 03 06, 00:43)
Tik nereikia cia visiems skleisti itaigos, kad Lietuvoje negalima nusipirkti TIKRU Swarovski kristalu!
Lietuvoje yra bent kelios imones, kaip kad Ciklanta, Kristel, Silver Dream (taip, as atstovauju sita imone), kurie yra oficialus ir SUTARTINIAI Swarovski atstovai ir jie prekiauja tikrais Swarovski kristalais is pirmu ranku.
Pas bet kuriuos paprasius pateikti irodyma - ji gautumete - oficialu Swarovski rasta su parasais..
Sveikos
Noriu patarimo, kokiais klijais klijuoti kristaliukus prie audinio, kad nebijotu skalbimo?

Kur LT perkate swarovskius didelem pakuotem 1440 vnt.
SVEIKOS, GAL KAS ŽINOTE KUR LT GALIMA BŪTŲ DEKORUOTI MARŠKINĖLIUS SQAROVSKIAIS?
NORIU VAT TOKIŲ
http://www.crysstone...ickey_mouse.php
NORIU VAT TOKIŲ
http://www.crysstone...ickey_mouse.php