Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Pie @ 2007 08 31, 14:55)
***tai, kad ji meskute_gauruota, be Š smile.gif

taigi taigi, ji ne kokia tais ten "Š" smile.gif))
uoj, jau man visai penktadienis:)
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 31, 14:55)
*Na gal dar nereikėjo  g.gif  Na tikrųjų mmm dar nėra. Jei nesunku palik sąrašo gale be datos, kai prasidės mmm, duosiu žinią  4u.gif

**tai, kad ji meskute_gauruota, be Š smile.gif

*blush2.gif , nu jau patausiau, grąžinau tave atgal biggrin.gif , nepyk, kad anksčiau laiko tave nurašiau, atsiplasau blush2.gif
** jau radau bigsmile.gif , tai kad reikėjo tik niką įvesti - gauruotoji, o aš įvedžiau ir kad moters ieškau lotuliukas.gif , tai tada meta, kad tokių moterų nėra lotuliukas.gif
Nu fantastiškas apšvietimas visur wub.gif , kur tu ankščiau buvai, aš kažko panašaus ir norėjau, bet net neįsivaizdavau, tai teko kitaip padaryti ax.gif
Ale sekcijų nuotraukų neduoda padidinti unsure.gif , nedažliebiu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 08 31, 15:03)
*blush2.gif , nu jau patausiau, grąžinau tave atgal biggrin.gif , nepyk, kad anksčiau laiko tave nurašiau, atsiplasau blush2.gif
** jau radau bigsmile.gif , tai kad  reikėjo tik niką įvesti - gauruotoji, o aš įvedžiau ir kad moters ieškau  lotuliukas.gif , tai tada meta, kad tokių moterų nėra lotuliukas.gif

*niekis irnesakyk.gif, vistiek anksčiau ar vėliau keliausiu į eilės galą verysad.gif doh.gif

**mat kaip tu gudriai norejai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 31, 15:12)
*niekis irnesakyk.gif, vistiek anksčiau ar vėliau keliausiu į eilės galą  verysad.gif  doh.gif

o kaip gi kitaip, visos mes anksciau ar veliau kelaiusim i agneses parasiuko gala ( na ta kur nestuke.gif sukrautos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 08 31, 15:23)
o kaip gi kitaip, visos mes anksciau ar veliau kelaiusim i agneses parasiuko gala ( na ta kur  nestuke.gif  sukrautos  lotuliukas.gif

na ne tą galą turėjau galvoj, o va, apie kurį tu rašai, tai manau visos mes svajojam wub.gif
Atsakyti
Man mergytes gimda maudena. Nesuprantu taip niekad nera buve. Ne vienu savo pojuciu nepasitikiu. Viskas del tu hormonu gali but. Manau kervirtadieni galesiu daryt testuka gal kanors parodys. schmoll.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif jau netas namie dirba yess.gif sokiai.gif
Tai dabar dažniau pas jus užsuksiu pioneer.gif
Aš bent čia pailsiu, atsipalaiduoju nuo darbo ax.gif Jetau, kaip gerai, kad yra SM ir jūs wub.gif
Įmečiau kelias nuotrukėles iš Turkijos ax.gif , kam reikia saulės, galit užsukti pažiūrėti į fotkes mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaip paskaiciavau pagal agneses parasiuka, kad kas menesi pastoja 1-2. Rugpjuti jau dvi turime. Idomu kas viena - dvi kris rugseji. smile.gif
Rengiam totalizatoriu biggrin.gif
Papildyta:
Laukiu adaidos. Ji manau pirma pretendete i nestukes. Visgi du folikulai. Manau turetu nors vienas uzsikabinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aile: 31 rugpjūčio 2007 - 16:39
QUOTE(Aile @ 2007 08 31, 17:38)
Siaip paskaiciavau pagal agneses parasiuka, kad kas menesi pastoja 1-2. Rugpjuti jau dvi turime. Idomu kas viena - dvi kris rugseji. smile.gif
Rengiam totalizatoriu biggrin.gif

Tai kad tik vieną kol kas turime ax.gif , kutvela ax.gif
O pretendentų rugpjūčio mėn. dar daug turim ir tu viena iš jų biggrin.gif
Aš parašau pastojimo mėnesį ne kada sužinojo, o kada realiai pastojo, tai rugsėjinukių dar negreit turėsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 31, 15:04)
Man mergytes gimda maudena. Nesuprantu taip niekad nera buve. Ne vienu savo pojuciu nepasitikiu. Viskas del tu hormonu gali but.  Manau kervirtadieni galesiu daryt testuka gal kanors parodys.  schmoll.gif

man irgi tas pats,bet kadangi si menesi nesistimuliavau - tai nelabai tiketina,kad kas bus.Nebent netycia natur produkt iseitu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 08 31, 17:50)
Tai kad tik vieną kol kas turime ax.gif , kutvela ax.gif
O pretendentų rugpjūčio mėn. dar daug turim ir tu viena iš jų biggrin.gif
Aš parašau pastojimo mėnesį ne kada sužinojo, o kada realiai pastojo, tai rugsėjinukių dar negreit turėsim ax.gif

Vadinasi rugpjuti tik viena. Tad rugseji dvi turetu but garantuotai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aile: 31 rugpjūčio 2007 - 17:56
Labas vakaras mergytės 4u.gif Pasisveikinu ir noriu tiesiog palinkėti visoms sėkmės wub.gif
Atsakyti