Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(milima @ 2007 09 02, 13:13)
tai gi kai kurios darotes gimdos nuotrauka, galvoju gal man ir ja pasidaryti pries gydyma  blush2.gif , ar tai nera butina  blush2.gif ? ir gal galit pasakyti kokiu tikslu ja atlieka  blush2.gif , ir kodel jos neskiria pasidaryti pries pradedant visas stimuliacijas? aciu uz atsakymus is anksto  4u.gif

gimdos nuotrauką daro tam, kad pasižiūrėtų ar pratekami kiaušintakiai. kiekvienas rūpestingas gydytojas turėtų skirti šitą tyrimą prieš pradedant save nuodyti brangiais vaistais. nes jeigu tavo kiaušintakiai nepratekami, bet tu ir tavo gydytoja to nežinote, visos investicijos į stimuliacijas (ir kitokį gydymą) bus beprasmės.
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 09 02, 12:34)
Labas mergytes  4u.gif
Tai kaip laikotes? Ar yra nauju  nestuke.gif
As jau grizau is sauletos Turkijos ir aisku iskarto apsirgau. Nu bet to ir reikejo tiketis kai Lietuvoj tokius orus radom. Bet nera kada sirgti, nes is karto i darba reikejo eiti, tai ir vaikstau kosedama ir su sloga, bet labai intensyviai gydausi vaistais ir arbatom  smile.gif
Pailsejau labai fainiai, tai dabar atitrukusi nuo visu stimuliaciju, bet jau kita cikla zadu testi pradeta darba.

Sveika sugrįžusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2007 09 02, 14:13)
sveikutes  blush2.gif , pastoviai seku jusu naujienas, bet pati vis dar negaliu aktyviai prisijungti prie planavimo  blush2.gif , vizitas pas Tv. laukia rugsejo 6d., jau MB atlikom spermos tyrima, nu lyg viskas ir normaliai  g.gif , tik biski aktyvesni galetu buti  blush2.gif , o mano gydymas bus dar tik pradetas  ax.gif (priminsiu man PKS), tai gi kai kurios darotes gimdos nuotrauka, galvoju gal man ir ja pasidaryti pries gydyma  blush2.gif , ar tai nera butina  blush2.gif ? ir gal galit pasakyti kokiu tikslu ja atlieka  blush2.gif , ir kodel jos neskiria pasidaryti pries pradedant visas stimuliacijas? aciu uz atsakymus is anksto  4u.gif

LABAS, blndz teisi, parodys kiausintakiu praeinamuma, ir kitos info - po ketviradienio pakomentuosiu ax.gif

amade, sekmes surasti gera darba 4u.gif

editana, dejau viltis si menesi i tave verysad.gif bet tikslas bus pasiektas drinks_cheers.gif

murauske, kaip tu? rolleyes.gif

ailie, laukiam testuko mirksiukas.gif

viliosi, kaip sekasi? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 09 01, 23:11)
Labas,pas mane irig testosteronas buvo aukstas,5.71(norma berods 2.9),irgi dexamethosona geriu,paskaicius irgi atrode ne i tema.Bet musa,ir dar kaip,testosteronas norma pavartojus gal 2-3 men.Man sake ir pastojus gert,nors labai daug gydytoju(aisku tu ,kurie ne su vaisingumu susije) pries,bet endokrinologas Kazanavicius sake,kad jokiu bud nenutraukt,ta pat patvirtino ir Tv.Taip,kad belieka palinket sekmes !!! 4u.gif

Pas mane testosteronas apie 7 unsure.gif Jau uz geros savaites eisiu pas Kazanaviciu ir jauciu teks gerti tuos pacius vaistukus g.gif
O gal zinai, kaip tas testosteronas itakoja vaisinguma? Pas mane folikulas auga naturaliai ir O vyksta be vaistu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 09 02, 15:31)
LABAS, blndz teisi, parodys kiausintakiu praeinamuma, ir kitos info - po ketviradienio pakomentuosiu  ax.gif

amade, sekmes surasti gera darba  4u.gif

editana, dejau viltis si menesi i tave  verysad.gif bet tikslas bus pasiektas drinks_cheers.gif

murauske, kaip tu?  rolleyes.gif

ailie, laukiam testuko  mirksiukas.gif

viliosi, kaip sekasi?  cool.gif

drinks_cheers.gif ateis laikas bus ir vaikas thumbup.gif
Atsakyti
assa.gif sveikutes visos. mirksiukas.gif Sedziu pas tevus. Vakar naujuose namuciuose darem talka - vezem gruza po vonios ir WC isgriovimo construction.gif , o vakare varem pas mano tevus svest mamos gimtadienio alc.gif: Netiketai MB gerokai persistenge su alkoholiu alc.gif: (matyt labai myli uosviene hihihi.gif) tai siandien vis dar neisslipa is lovos blink.gif Niekaip neistraukiu, nors dar siandien turim i Mega uzsukt grizdami issirinkt plyteles voniai, pacia vonia doh.gif

Zinot, labai laukiu skambucio su teigiamu atsakymu is naujos darbo vietos, ir pirma karta po labai ilgo laiko noreciau artimiausiu metu nepastoti bent kelis menesius, jei gauciau ta darbeli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 02 rugsėjo 2007 - 15:31
QUOTE(Relaks @ 2007 09 02, 13:46)
Pas mane testosteronas apie 7 unsure.gif  Jau uz geros savaites eisiu pas Kazanaviciu ir jauciu teks gerti tuos pacius vaistukus g.gif
O gal zinai, kaip tas testosteronas itakoja vaisinguma? Pas mane folikulas auga naturaliai ir O vyksta be vaistu ax.gif

zinai,gal tu geriau pas ji paklausk.Bijau as cia nusisneket,be to kiekvienam skirtingai.cia pasiskaityk
http://www.lab.lt/gy.../akusginek.html
Atsakyti
LABAS, blndz teisi, parodys kiausintakiu praeinamuma, ir kitos info - po ketviradienio pakomentuosiu  ax.gif

amade, sekmes surasti gera darba  4u.gif

editana, dejau viltis si menesi i tave  verysad.gif bet tikslas bus pasiektas drinks_cheers.gif

murauske, kaip tu?  rolleyes.gif

ailie, laukiam testuko  mirksiukas.gif

viliosi, kaip sekasi?  cool.gif

Aš laukiu mmm ir vėl skuodžiu pas gydytoja,nes tas praleistas mėnuo be stimuliacijos ir nieko nedarymo jau man nebepatinka blush2.gif Po nepavykusio IUI manau ginė pasiūlys ieškoti problemų kitur- tiesą pasakius,laukiu kol pasiūlys daryti laporoskopiją,nes jaučiu,kad mano nepastojimo priežastys yra kažkur giliau ko negalima aptikti tik echoskopo pagalba g.gif Kol kas tai man atrodo kaip kažkoks išganymas-turėtų atsakyti į klausimą,kodėl vis nepasiseka,juolab,kad kiekvieną kartą ginė kartoja,kad viskas thumbup.gif Kiek taip galima doh.gif Vadinasi,nėra thumbup.gif ,kad vis nepasiseka pastoti doh.gif
Atsakyti
po ketviradienio pakomentuosiu  ax.gif

meskute_gauruota, sėkmės ketvirtadienį 4u.gif laukiam gerų rezultatų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blndz: 02 rugsėjo 2007 - 15:54
labukas 4u.gif
meskute sėkmės tau ketvirtadienį, tikiuosi viskas pas tave gerai. Pas mane nieko naujo, BT kyla labai vangiai, matyt O pas mane nebuvo ir gal jau nebus. Šiandien 16 c.d. Tai va, jaučiu ateityje laukia stimuliacija.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 09 02, 16:30)
assa.gif sveikutes visos.  mirksiukas.gif  Sedziu pas tevus. Vakar naujuose namuciuose darem talka - vezem gruza po vonios ir WC isgriovimo construction.gif , o vakare varem pas mano tevus svest mamos gimtadienio alc.gif: Netiketai MB gerokai persistenge su alkoholiu alc.gif: (matyt labai myli uosviene hihihi.gif) tai siandien vis dar neisslipa is lovos  blink.gif  Niekaip neistraukiu, nors dar siandien turim i Mega uzsukt grizdami issirinkt plyteles voniai, pacia vonia  doh.gif

Zinot, labai laukiu skambucio su teigiamu atsakymu is naujos darbo vietos, ir pirma karta po labai ilgo laiko noreciau artimiausiu metu nepastoti bent kelis menesius, jei gauciau ta darbeli  ax.gif

Labas, teks tau griebt TB uz ausu ir vaziuot paciai visko nupirkt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
laikykim kumstukus kad tave pakviestu naujan darbelin bigsmile.gif o gal tokio pokycio ir reikia kad lelius ateitu pas tave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 09 02, 16:30)
Aš laukiu mmm ir vėl skuodžiu pas gydytoja,nes tas praleistas mėnuo be stimuliacijos ir nieko nedarymo jau man nebepatinka blush2.gif Po nepavykusio IUI manau ginė pasiūlys ieškoti problemų kitur- tiesą pasakius,laukiu kol pasiūlys daryti laporoskopiją,nes jaučiu,kad mano nepastojimo priežastys yra kažkur giliau ko negalima aptikti tik echoskopo pagalba g.gif Kol kas tai man atrodo kaip kažkoks išganymas-turėtų atsakyti į klausimą,kodėl vis nepasiseka,juolab,kad kiekvieną kartą ginė kartoja,kad viskas thumbup.gif Kiek taip galima doh.gif Vadinasi,nėra  thumbup.gif ,kad vis nepasiseka pastoti doh.gif

O tau gimdos foto jau daryta? Su kiašintakiais viskas gerai?
Aš tai šį mėn labiau jaudinuos dėl stimuliacijos blush2.gif kažkaip bijau kad vėl nepavyks..
Dar norėjau paklaust dėl Clost dozių. Aš pirma ciklą gėriau po 1tab. Folikulas kaip minėjau buvo 17,2. Manyčiau lyg ir normaliai. Šį ciklą jau reik po 2tab gert. Kodėl yra didinamos dozės?
Atsakyti