QUOTE(Kedra @ 2008 08 03, 19:55)
Neseniai iš Latvijos pajūrio grįžom - likau sužavėta.
Niekaip nesuprantu, ko trenktis į visokias Palangas, kur kiekvienam m2 po žmogų.
Buvom apsistoję kempinge nameliuose, o iki jūros 100m(čia tikrai, ne taip kaip Palangoj kambarius nuomodamos babulkos sako
), daugybė žmonių susivežę didelius šunis ir niekas jokių problemų nemato, visi sutaria, visi visas krūveles surenka - kempinge nemačiau nė vienos krūvelės, nors šunų buvo daugybė. O jau pajūrio švarumas ir gražumas, Lietuvoj nebent laukiniai paplūdimiai tokie, nemačiau nė vieno alaus kamštuko, nė vienos šukės ir visokių popiergalių ar skarbonkių, ko Lt paplūdimiuose prisižiūrėjau pilnai.
Be to net po kopas saugu vaikščioti ir neįlipsi į kokio dvikojo krūvą.
Žmonių bent toj vietoj, kur apsistoję buvom, tai minimaliai, visi draugiškai pasidalina papludimį ir gaunasi po kelis šimtus metrų ilgio vienai šeimai
, tad dvi mano jorkės lakstė visą laiką palaidos, rausė duobes, voliojosi smėlyje ir maudėsi kiek norėjo.buvom nuvykę iki venspilio - irgi jokių problemų, net laivu su šunimis plaukėm
be to miestas labai švarus, visa Venspilio krantine ėjau basom kojom - jokių stiklų
O ir pamatyti pačiame Venspilyje irgi yra nemažai ko - ypač parkai labai gražūs ir švarūs, tikrai smagu ten pasivaikščioti, mažiems vaikam taip pat daugybė gerai įrengtų žaidimų aikštelių.
Tikrai likau atostogomis patenkinta(nežinau, gal čia tik mums taip pasisekė ir jokių problemų nekilo), be to atrodo kaimyninė šalis, bet turizmo lygyje žyyymiai, deja, mus lenkia, be to bent jau man gal pasisekė, bet nežiūrėjo į mūsų šeimą kaip į durnius, kad "net" su dviem šunim, nesulaukėm jokių priekaištų.
va va, buvau Lt pajūryje šiemet vos vieną dieną, bet į kopas su servetėlėm buvo marširuojama nuolat.
galvojom per kopas link paplūdimio nueisim, bet kai pamatėm kokie ten vaizdeliai - persigalvojom. 

Tikrai likau atostogomis patenkinta(nežinau, gal čia tik mums taip pasisekė ir jokių problemų nekilo), be to atrodo kaimyninė šalis, bet turizmo lygyje žyyymiai, deja, mus lenkia, be to bent jau man gal pasisekė, bet nežiūrėjo į mūsų šeimą kaip į durnius, kad "net" su dviem šunim, nesulaukėm jokių priekaištų.

va va, buvau Lt pajūryje šiemet vos vieną dieną, bet į kopas su servetėlėm buvo marširuojama nuolat.

O gal kontaktus galima apsistojimo vietos, ar bent jau kur ieskoti

Mano spanielka is Venspilio - reik gimtaji miesta aplankyti