Įkraunama...
Įkraunama...

Amelija

QUOTE(l'eau @ 2009 04 01, 16:58)
man nepatinka, nes labai dažnai, kažkaip skystokai skamba, o iš reiškia gimdymo defektą, kai gimstama be vienos ar kelių galūnių schmoll.gif

žodynas sako, kad vardas yra germanų kilmės, o reikšmė: amal - "kova"
Atsakyti

Musu dukra Amelia,labai retai kas trumpina :blink:Nei ilgas nei sudetingas vardas tai kodel visi turi trumpint? schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amelytes mamyte: 02 balandžio 2009 - 10:24
QUOTE(Arvena @ 2009 04 01, 21:24)
žodynas sako, kad vardas yra germanų kilmės, o reikšmė: amal - "kova"

medicinos žinynas sako kad amelia - begalūnystė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 04 02, 17:37)
medicinos žinynas sako kad amelia - begalūnystė rolleyes.gif

to žodyno neturiu tongue.gif
Atsakyti
wikipedija sako tą patį mirksiukas.gif
Atsakyti
As kai laukiaus antro leliuko, tai mergytei butent si varda buvau issirinkus, man jis mielas wub.gif bet mums gime berniukas 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Man iskart su filmu "Amelie from Montmartre" (Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain) asocijuojasi lotuliukas.gif nezinau, bet man sis vardas 'be rysio' doh.gif
Atsakyti
Man vienas graziausiai skambanciu mergaitisku vardu. Labai, labai svelnus. Na, ir puikios asociacijos su labai megiamu filmu "Amelija is Monmartro". O reiksmes gal reiketu ziureti ne medicinos, o vardu zodyne 4u.gif Germaniskos kilmes vardas, is "amal" -- kova. Nagi grazu -- ir svelnu, ir tvirta.
Atsakyti
Man vienas gražiausių vardukų wub.gif ir su filmu tai visai nesusiję...
Atsakyti
QUOTE(klara c @ 2009 05 07, 09:08)
O reiksmes gal reiketu ziureti ne medicinos, o vardu zodyne 4u.gif Germaniskos kilmes vardas, is "amal" -- kova. Nagi grazu -- ir svelnu, ir tvirta.

nepainiokite vardų amelija ir amalija. amalija - iš amal, amelia - iš graikų 'a' (be) + 'mel' (galūnė). amal iš hebrajų reiškia 'sunkų darbą'. aišku kai tikroji reikšmė sužinoma jau pavadinus, galima bandyti išvartyti kaip patinka arba nepatinkant reikšmei pavadinti vaiką šitaip ir bandyti sukurti kitą reikšmę. bet jei tikėti kad vardas lemią likimą tai labai ne kas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 07 gegužės 2009 - 08:38
Labai gražus
Atsakyti
Man kažkaip nea g.gif Asociacijos su Emilija, vardu, kuris man negražus g.gif
Atsakyti