man labai grazus sitas vardas, kazkaip i reiksmes nelabai ir isikirtineju

Pirmą kartą tokį vardą girdžiu ir tiesą pasakius-visai negražus

Vienintelis vardas kuris patiko vyrui
Atrodė iš retesnių, bet dabar atrodo jog populiarėja

QUOTE(l'eau @ 2009 10 27, 18:09)
man atrodo žiaurus, kadangi išvertus iš graikų kalbos 'a-melos' reiškia 'be galūnių'. kadangi man reikšmė svarbu, tokio vardo neduočiau 

Nu nepamenu kuri parase , kad vardu reiksmiu gal is tiesu reiketu vardu zinynuose ieskoti, o ne medicininiuose

mano dukra Amelija

jei jums patinka vaiką vadinti 'begalūniu' - prašom, tikrai nieks nedraudžia, bet tai nereiškia kad visiems turrėtų patikti
o reikšmė pačiam paprasčiausiam žodyne, ne medicininiam, mediciniam yra tik toks tam tikro neįgalumo pavadinimas. o naujadarai man asmeniškai nepriimtini, bet jau pastebėėjau kad būna ir mamų, kurios duoda vaikui vardą viena reikšme, o po to sugalvoja kitą ir gali kad ir galvą į sieną daužyt tvirtindamos kad reikšmė yra kkitokia nei iš tiesų
pats vardas nėra kad labai nepatinka, tiesiog nelabai kaip skamba, o ir dažnai labai, man tiesiog nepriimtina reikšmė

QUOTE(bicė @ 2009 11 02, 02:43)
vardu reiksmiu gal is tiesu reiketu vardu zinynuose ieskoti, o ne medicininiuose

Labai geras. Puikus!
man grazus

Man labai grazus

Man laaabai grazus,jeigu kadanors turesiu dukryte,pavadinsiu Amelija

Amelija vardo reiksme
:
Amalija (04.21, 07.10), Amelija senovės vokiečių: kova
Daugiau apie vardą: Germaniškos kilmės vardo Amalija variantas, senovės vokiečių amal "kova".

Amalija (04.21, 07.10), Amelija senovės vokiečių: kova
Daugiau apie vardą: Germaniškos kilmės vardo Amalija variantas, senovės vokiečių amal "kova".
Kai rinkom savo mergytei varda norėjom duot Emilija, bet pamačius kokio dažnumo tada sugalvojau kad geriau Amelija, man gražu, vyras nepritarė, pavadinom visai kitokiu vardu