Įkraunama...
Įkraunama...

Amelija

man labai grazus sitas vardas, kazkaip i reiksmes nelabai ir isikirtineju smile.gif
Atsakyti
Pirmą kartą tokį vardą girdžiu ir tiesą pasakius-visai negražus blush2.gif
Atsakyti
Vienintelis vardas kuris patiko vyrui ax.gif Atrodė iš retesnių, bet dabar atrodo jog populiarėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 10 27, 18:09)
man atrodo žiaurus, kadangi išvertus iš graikų kalbos 'a-melos' reiškia 'be galūnių'. kadangi man reikšmė svarbu, tokio vardo neduočiau rolleyes.gif

Nu nepamenu kuri parase , kad vardu reiksmiu gal is tiesu reiketu vardu zinynuose ieskoti, o ne medicininiuose drinks_cheers.gif , bet jei taip reiksmes gasdina gal vertetu is vis naujadara pasidaryti ir reiksme suteikti paciai tada butu ramu, kad teisingas vardas tesingai nulems likima mirksiukas.gif . Siaip matyt jums labai sitas vardas nepatinka, nes postai net keli ax.gif , bet gal visi mes tokiu vardu turim, kuriais niekada savo vaiku nevadintume...

mano dukra Amelija wub.gif
Atsakyti
jei jums patinka vaiką vadinti 'begalūniu' - prašom, tikrai nieks nedraudžia, bet tai nereiškia kad visiems turrėtų patikti mirksiukas.gif o reikšmė pačiam paprasčiausiam žodyne, ne medicininiam, mediciniam yra tik toks tam tikro neįgalumo pavadinimas. o naujadarai man asmeniškai nepriimtini, bet jau pastebėėjau kad būna ir mamų, kurios duoda vaikui vardą viena reikšme, o po to sugalvoja kitą ir gali kad ir galvą į sieną daužyt tvirtindamos kad reikšmė yra kkitokia nei iš tiesų hihihi.gif pats vardas nėra kad labai nepatinka, tiesiog nelabai kaip skamba, o ir dažnai labai, man tiesiog nepriimtina reikšmė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 02 lapkričio 2009 - 08:27
QUOTE(bicė @ 2009 11 02, 02:43)
vardu reiksmiu gal  is tiesu reiketu vardu zinynuose ieskoti, o ne medicininiuose 

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai geras. Puikus!
Atsakyti
man grazus smile.gif
Atsakyti
Man labai grazus 4u.gif
Atsakyti
Man laaabai grazus,jeigu kadanors turesiu dukryte,pavadinsiu Amelija wub.gif wub.gif
Atsakyti
Amelija vardo reiksme mirksiukas.gif :

Amalija (04.21, 07.10), Amelija – senovės vokiečių: „kova“
Daugiau apie vardą: Germaniškos kilmės vardo Amalija variantas, senovės vokiečių amal "kova".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A.VAITK.: 12 sausio 2010 - 19:48
Kai rinkom savo mergytei varda norėjom duot Emilija, bet pamačius kokio dažnumo tada sugalvojau kad geriau Amelija, man gražu, vyras nepritarė, pavadinom visai kitokiu vardu ax.gif
Atsakyti