Įkraunama...
Įkraunama...

Amelija

Man labai grazus ir svelnus o isivaizduojant jauna mergina, ji man atrodo tokia elegantiska, daili, man labai grazu drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gražus 4u.gif Kadangi irgi laukiuosi mergytės, tai šis vardas yra vienas iš išrinktųjų blush2.gif
Atsakyti
man negrazu visai.
Atsakyti
Grazus wink.gif
Atsakyti
Puse velnio mirksiukas.gif
Turime pazistama mergaite 2 men.vyresne uz sunu-tai gal jau pripratom g.gif ,bet pirma karta isgirdus schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulia: 22 rugpjūčio 2007 - 22:49
Superine tema lotuliukas.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
esu be galo patenkinta turedama dukra Amelija is didziosios A bigsmile.gif atitinka jinai sita varda 100proc. net patobulintas variantas AMELIUZAS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wauwauwywa @ 2007 08 22, 09:54)
prancuzu komedinis filmas apie tokia amelija,nesenai rode per tv  4u.gif vaidina tokia Audrey Tautou,jei ka sako  smile.gif

Dabar žinau šitą filmą atrodo smile.gif
Atsakyti
Man labai grazus vardukas Amelija, trumpiau Amelyte..Toks manau dar neispopuliarejes kaip Emilija o is skambesio panasus. Man dar grazu Aukse ir Aiste 4u.gif
Atsakyti
grazus. thumbup.gif
Atsakyti
Švelnus ir minkštas, mano mamos pats pačiausias, bet mano mažiukei mes jo neišrinkome, Mb nepatiko. Man gražu. Turėtų būti tokia švelni, labai moteriška būtybė su tokiu vardu 4u.gif
Atsakyti
Amelija iš Monmarto lotuliukas.gif
Atsakyti
Man labai grazus 4u.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti