Įkraunama...
Įkraunama...

Strateginis žaidimas

QUOTE(Kvaki @ 2008 11 09, 09:51)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Oi geras, susipešė dėl virtualių kačių  lotuliukas.gif

setlle, tikras žmogus 1000000kartų verčiau už 1 virtualų katiną  mirksiukas.gif

Taip apsispręsk dėl to tikrumo. Arba abu realūs, arba abu virtualūs.

Jei abu virtualūs, tai jokio skirtumo.
Jei abu realūs, kačiukas svarbiau už žmogų!
Atsakyti
QUOTE(ausand @ 2008 11 08, 21:38)
tai tik užėmus oazę, o neužimant apiplėšti jų neina?

Neuzimant, tai ten visada pilna tu gyvuneliu, kurie skaudziai kanda. Neverta del 400 res naikinti armijos. O kai jau uzimta, tada gali pavogti iki 25% (atrodo g.gif ) resursu tos gyvenvietes, kuri yra uzemusi oaze. Tik dazniausiai tai buna stiprus zaidejai ir pyktis su jais neverta biggrin.gif

QUOTE(Kvaki @ 2008 11 08, 23:15)
laimakp, tu su seniu da karžygį pasiųs, lai tam tikgrui skūrą nulupa ir tau kailį parneša. Ot faini kailiniai gautųs  wub.gif Jau daba pavydžiu...  bigsmile.gif

Jau bijau ka ir besakyt kai cia tokios diskusijos apie gyvunu issaugojima vyksta topsecret.gif. Gal nenervuokim kaciuku myletoju, apsieisiu be kailiniu. Jimsiu gyvates bei krokodilus ir rankinukus gaminsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimakp: 09 lapkričio 2008 - 12:26
QUOTE(laimakp @ 2008 11 09, 13:22)
<...>
Jau bijau ka ir besakyt kai cia tokios diskusijos apie gyvunu issaugojima vyksta topsecret.gif. Gal nenervuokim kaciuku myletoju, apsieisiu be kailiniu. Jimsiu gyvates bei krokodilus ir rankinukus gaminsiu bigsmile.gif

Kačiukas >= krokodilai su gyvatėm > žmogus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 09 lapkričio 2008 - 12:38
QUOTE(settle @ 2008 11 09, 13:37)
Kačiukas >= krokodilai su gyvatėm > žmogus

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Serpentes @ 2008 11 09, 13:43)

Gerai, jau pabūkim humaniški, palikim bent minimalią lygybę tarp žmogaus ir kačiuko.
Kačiukas >= krokodilai su gyvatėm >= žmogus
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2008 11 09, 13:22)
1. Neuzimant, tai ten visada pilna tu gyvuneliu, kurie skaudziai kanda. Neverta del 400 res naikinti armijos. O kai jau uzimta, tada gali pavogti iki 25% (atrodo g.gif ) resursu tos gyvenvietes, kuri yra uzemusi oaze. Tik dazniausiai tai buna stiprus zaidejai ir pyktis su jais neverta biggrin.gif

2. Jimsiu gyvates bei krokodilus ir rankinukus gaminsiu bigsmile.gif

1. Man rod, kad tik 10% sandėlių turto eina išvogt.

2. lotuliukas.gif Gerą versliuką dar prasuktum ir aukso nestokotum thumbup.gif

Settle protest.gif užmušk bebrą - išsaugok medį lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2008 11 09, 15:05)

Settle protest.gif užmušk bebrą - išsaugok medį  lotuliukas.gif

Užmušk medžiotoją - išsaugok kačiukui gyvybę thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 11 09, 15:21)
Užmušk medžiotoją - išsaugok kačiukui gyvybę  thumb_yello.gif

jei settle kalba rimtai tai as visiskai tokiu zmoniu nesuprantu blink.gif niekad joks kaciukas nebutu svarbiau uz vyra, mama, vyro tevus ir panasiai unsure.gif
o rimtai net nebuvau pagalvojus, kad puolant zaidejo oaze atimciau 25% resu, reiks paibandyt, tegu puola, as nieko nebijau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alina_nr_1: 09 lapkričio 2008 - 16:27
QUOTE(settle @ 2008 11 09, 16:21)
Užmušk medžiotoją - išsaugok kačiukui gyvybę  thumb_yello.gif

Medziotojai kaciuku nemedzioja doh.gif Kazi ar ner atskiros gyvuneliu myletoju temos? mastau.gif Cia mes kaip tai nukrypom nuo temos...
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2008 11 09, 17:42)
Medziotojai kaciuku nemedzioja doh.gif  Kazi ar ner atskiros gyvuneliu myletoju temos? mastau.gif Cia mes kaip tai nukrypom nuo temos...

Gal jau koks naujas strateginis žaidimas atsirado "ferma", tik mes tamsuolės nieko apie jį nežinom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alina_nr_1 @ 2008 11 09, 17:26)
jei settle kalba rimtai tai as visiskai tokiu zmoniu nesuprantu blink.gif  niekad joks kaciukas nebutu svarbiau uz vyra, mama, vyro tevus ir panasiai unsure.gif 
<...>

Aš visada rimtai kalbu.
Nematau priežasties, dėl kurios žmogus galėtų būti pranašesnis už gyvūną.
Žmonės per daug išpuikę, kad laiko save kažkokiais išskirtiniais.

Aš esu gana keistas kai kuriems žmonėms, jei ką domina kitos mano keistenybės, galit pasiskaityt savarankiškai
http://mantas.malcius.lt/apie-mane/

niekad joks kaciukas nebutu svarbiau uz vyra, mama, vyro tevus ir panasiai

Prie ko čia dabar kišama giminystė?
Aš kalbu tiek apie kačiuką tiek apie žmogų, su kuriais mes nesame niekaip susirišę.
Pavyzdžiui, man svarbesnis yra kačiukas iš mano avataro, nei koks nors Bushas ar Dalai lama su visokiomis motinomis tersėmis, ar popiežius.

QUOTE(laimakp @ 2008 11 09, 17:42)
Medziotojai kaciuku nemedzioja doh.gif  Kazi ar ner atskiros gyvuneliu myletoju temos? mastau.gif Cia mes kaip tai nukrypom nuo temos...

Kačiukas šiuo atveju yra visos katės, ne vien naminės (pažiūrėk nuo ko prasidėjo šita diskusija).
Gal ir nukrypom nuo temos, bet aš tik šitame subforume lankausi ir nesiruošiu nieko keist smile.gif

QUOTE(Kvaki @ 2008 11 09, 17:49)
Gal jau koks naujas strateginis žaidimas atsirado "ferma", tik mes tamsuolės nieko apie jį nežinom  ax.gif

Nelabai supratau, ką norėjai pasakyt.
Ferma yra traviano kaimelis, kurį visi pastoviai puldinėja.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 11 09, 19:29)
Gal ir nukrypom nuo temos, bet aš tik šitame subforume lankausi ir nesiruošiu nieko keist smile.gif

O floodinti net ir siame subforume neleistina mirksiukas.gif. Prasau gerbiamasis rinkites bet kuri is siu subforumu, ten rasite daug bendraminciu (tikiuosi). O mes noretume ir toliau apie strategija bei savo pasiekimus diskutuoti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimakp: 09 lapkričio 2008 - 18:12