pati S1 nuo pat pradžios esu
pritariu Dainai,
jau karai karai...
pakolkas užsiimu rezursais.. šiandien tik pirma "normali" diena diena buvo ..
12 val laukiau pastiprinimo ir sulaukiau .. atsiuntė ŽIURKĘ
ir dar tą pačią maitinti reikia...
QUOTE(dovyyliux @ 2009 02 12, 18:55)
Siandien uzsiregistravau, bet nedaug laiko turejau tai esmes to zaidimo nepagavau
Gal kuri norite perimti mano acc s6? Pop-9750, ally Nr. 2
Nusibodo jau, o ir laiko nebeturiu visai zaisti...
Taip palikti gaila-daug laiko ir aukso sunaudota
gal kuri zaidziat 1servery? 
Papildyta:
Gal kuri dar ir AUSROS aljanse(nesvarbu kuriam esate)? (traviane,jei ka ,turou omeny...)
Papildyta:
Gal kuri dar ir AUSROS aljanse(nesvarbu kuriam esate)? (traviane,jei ka ,turou omeny...)
QUOTE(laimakp @ 2009 03 02, 20:42)
Gal kuri norite perimti mano acc s6? Pop-9750, ally Nr. 2
Nusibodo jau, o ir laiko nebeturiu visai zaisti...
Taip palikti gaila-daug laiko ir aukso sunaudota 
ATIDUOTA PATIKIMAM ZMOGUI
QUOTE(Sandrita @ 2009 03 02, 20:00)
gal kuri zaidziat 1servery? 
Papildyta:
Papildyta:
Aš žaidžiu 1 serverį.. bet dar jokiam aljansui nepriklausau .. nors šalia manęs yra kaip tik nemažas kaimukas priklausantis Aušros aljansui .. bet aš esu persmulki žuvelė, ir manęs dar niekas tokio mailiaus į aljansą nepriims
Aisku...parasyk jei ka i az,savo kordinates,ar nick'a,paziuresim kur randiesi.Gal kada pagelbet kuo galesiu. O taves nepuldineja is to kaimo (kur Ausrai priklauso)?
QUOTE(Sandrita @ 2009 03 03, 12:58)
Aisku...parasyk jei ka i az,savo kordinates,ar nick'a,paziuresim kur randiesi.Gal kada pagelbet kuo galesiu. O taves nepuldineja is to kaimo (kur Ausrai priklauso)? 
jie tikriausiai laukia kol aš labiau išsiplėsiu, kol jiems labiau naudingesnė būsiu ...
mano kordinatės 185/-78 Astuole......
QUOTE(Senti @ 2009 03 03, 15:02)
jie tikriausiai laukia kol aš labiau išsiplėsiu, kol jiems labiau naudingesnė būsiu ...
oooo tolokai nuo manes