Įkraunama...
Įkraunama...

Strateginis žaidimas

pritariu Dainai,

pati S1 nuo pat pradžios esu smile.gif jau karai karai...
Atsakyti
pakolkas užsiimu rezursais.. šiandien tik pirma "normali" diena diena buvo .. 4u.gif
Atsakyti
12 val laukiau pastiprinimo ir sulaukiau .. atsiuntė ŽIURKĘ doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dar tą pačią maitinti reikia... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2009 02 18, 08:22)
atsiuntė ŽIURKĘ
Na va ir turi naminį gyvūnėlį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyyliux @ 2009 02 12, 18:55)
bet labiausiai sis patinka ikariam
http://ikariam.lt/index.php

Siandien uzsiregistravau, bet nedaug laiko turejau tai esmes to zaidimo nepagavau doh.gif.
Atsakyti
Gal kuri norite perimti mano acc s6? Pop-9750, ally Nr. 2 biggrin.gif Nusibodo jau, o ir laiko nebeturiu visai zaisti... verysad.gif Taip palikti gaila-daug laiko ir aukso sunaudota biggrin.gif
Atsakyti
gal kuri zaidziat 1servery? ax.gif
Papildyta:
Gal kuri dar ir AUSROS aljanse(nesvarbu kuriam esate)? (traviane,jei ka ,turou omeny...) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2009 03 02, 20:42)
Gal kuri norite perimti mano acc s6? Pop-9750, ally Nr. 2 biggrin.gif Nusibodo jau, o ir laiko nebeturiu visai zaisti... verysad.gif Taip palikti gaila-daug laiko ir aukso sunaudota biggrin.gif

ATIDUOTA PATIKIMAM ZMOGUI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrita @ 2009 03 02, 20:00)
gal kuri zaidziat 1servery? ax.gif
Papildyta:
Gal kuri dar ir AUSROS aljanse(nesvarbu kuriam esate)? (traviane,jei ka ,turou omeny...) smile.gif

Aš žaidžiu 1 serverį.. bet dar jokiam aljansui nepriklausau .. nors šalia manęs yra kaip tik nemažas kaimukas priklausantis Aušros aljansui .. bet aš esu persmulki žuvelė, ir manęs dar niekas tokio mailiaus į aljansą nepriims schmoll.gif
Atsakyti
Aisku...parasyk jei ka i az,savo kordinates,ar nick'a,paziuresim kur randiesi.Gal kada pagelbet kuo galesiu. O taves nepuldineja is to kaimo (kur Ausrai priklauso)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrita @ 2009 03 03, 12:58)
Aisku...parasyk jei ka i az,savo kordinates,ar nick'a,paziuresim kur randiesi.Gal kada pagelbet kuo galesiu. O taves nepuldineja  is to kaimo (kur Ausrai priklauso)? g.gif

jie tikriausiai laukia kol aš labiau išsiplėsiu, kol jiems labiau naudingesnė būsiu ... lotuliukas.gif
mano kordinatės 185/-78 Astuole...... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2009 03 03, 15:02)
jie tikriausiai laukia kol aš labiau išsiplėsiu, kol jiems labiau naudingesnė būsiu ...  lotuliukas.gif 
mano kordinatės 185/-78  Astuole......  4u.gif

oooo tolokai nuo manes blink.gif biggrin.gif ...
Atsakyti