Įkraunama...
Įkraunama...

Aš neturiu draugiu..

zodz.. nzn kodel cia rasau.. bet uzkniso kad per 23 savo metus niekada neturejau ir neturiu normalios drauges.. as nezinau ka reiskia mergaitiski pasiplepejimai, rupinimasis viena kita ir t.t. nezinau mergaitisko dziaugsmo..
nuo mazens mano drauges buvo mano konkurentes ir mes benraudavom tik is reikalo nes naudinga budavo.
uzaugus kazkaip apskirtai draugiu neliko.. turiu milionus pazistamu, bet niekam negaliu pasipasakoti kai man kas blogai..
mano brangusis man yra viskas.. jis nuostabus.. bet gera butu kartais ir mot lyties draugei issipasakoti.. gal kazka kitaip matytu.. o ir seimyninem problemom pasidalinciau..
zinau kad jus nieko tikriausiia negalesit pagelbeti.. bet.. pasisakiau ir tiek..

o ar jus turit draugiu?
Atsakyti
Man rodos cia panasi tema yra, bet tiek to. Pries pora metu susipykau su geriausia drauge, ilga laika irgi neturejau jokios. Geriausias draugas man yra vyras, bet aisku norisi ir moteriskai paplepeti. Tiesiog plepedavau forumuose, viename is ju susiradau ir kita drauge, su kuria jau gan artimai bendraujam.
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2007 08 21, 15:08)
zodz.. nzn kodel cia rasau.. bet uzkniso kad per 23 savo metus niekada neturejau ir neturiu normalios drauges.. as nezinau ka reiskia mergaitiski pasiplepejimai, rupinimasis viena kita ir t.t. nezinau mergaitisko dziaugsmo..
nuo mazens mano drauges buvo mano konkurentes ir mes benraudavom tik is reikalo nes naudinga budavo.
uzaugus kazkaip apskirtai draugiu neliko.. turiu milionus pazistamu, bet niekam negaliu pasipasakoti kai man kas blogai..
mano brangusis man yra viskas.. jis nuostabus.. bet gera butu kartais ir mot lyties draugei issipasakoti.. gal kazka kitaip matytu.. o ir seimyninem problemom pasidalinciau..
zinau kad jus nieko tikriausiia negalesit pagelbeti.. bet.. pasisakiau ir tiek..

o ar jus turit draugiu?

as ju taip pat neturiu daug, tiesiog turiu viena laiko patikrinta drauge ir mama su kuriomis galiu juoktis, verkti, guostis, nervuotis, klausti patarimo ir pan.zodžiu buti savimi, o visus kitus galeciau ivardinti tik gerais biciuliais, pazistamais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2007 08 21, 15:08)
o ar jus turit draugiu?

Draugiu turiu, bet neturiu jokio noro su jom atvirauti iki sielos gelmiu. Tiesiog nera tokio poreikio.
Atsakyti
as NIEKADA neturejau geriausios drauges..
mokykloje draugavom su mergaite nes patogu grizti buvo. po to pripratom vien apire kitos, bet nebuvom drauges..
univere, darbe .. cia pazistami.. o ne draugai..
bijau gimtadienio kai neturi su kuo nuosirdziai juoktis..
su mama gerai sutariam, bet negaliu visko 100 proc sakyti.. man jau pradeda issivystyti kazkokia nesamone kad viskas kas netobula negali pasakyti laikai tai savyje ir sakai tik tai kas gerai..
ir kazkaip labai slegia..
Atsakyti
jau kitoj temoj rašiau, kad ilgalaikių draugių irgi neturiu.
o ta paskutiniu metu kuri buvo kaip ir geriausia, tai kažkaip nusivažiavo gyvenime: gyvena nuo tūso ligi tūso, ir domisi tik kas kiek prisigėrė, ir kas ten kam graibė, kas ką išdulkino -- ir visos va tokios šnekos tiktai. liūdna, bet jau nebeįdomu su tokiu žmogum bendrauti. nors pyktis su ja neketinu, bet va nebendravom kurį laiką ir nepasigendu jos visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2007 08 21, 15:22)

Atidela, bet gal problema tavyje, pati neprisileidi zmoniu? unsure.gif
Atsakyti

O pati sau kada nors bandei atsakyti į klausimą kodėl tu jos neturi?
Atsakyti
Dauguma draugu issivazinejo po uzsieni, viena dar tokia lyg ir geriausia drauge buvo, bet pasiteisino posakis "drauga pazinsi nelaimeje", taip kad ir ji atkrito. Dabar galiu paatvirauti su seseria, be to MB yra kaip ir geriausias draugas, bet jei uzsimanau moteriskai paplepeti - skambinu sesei rolleyes.gif
Papildyta:
mokykloje draugavom su mergaite nes patogu grizti buvo. po to pripratom vien apire kitos, bet nebuvom drauges..
univere, darbe .. cia pazistami.. o ne draugai..
bijau gimtadienio kai neturi su kuo nuosirdziai juoktis..
su mama gerai sutariam, bet negaliu visko 100 proc sakyti.. man jau pradeda issivystyti kazkokia nesamone kad viskas kas netobula negali pasakyti laikai tai savyje ir sakai tik tai kas gerai..
ir kazkaip labai slegia..

Gal tu tiesiog neprisileidi pernelyg arti tu pazistamu ar bent jau tu, kurios noretu buti tavo drauges g.gif
Atsakyti
su mama gerai sutariam, bet negaliu visko 100 proc sakyti..

Oi, jau kam kam, bet draugei tuo labiau neverta visų 100 procentų sakyti...
Verčiau jau mamai.
Aš turiu vieną daug vyresnę draugę. Ji man kaip vyresnė sesuo, jos klausiu, pavyzdžiui, kaip ką daryt buityje, nes mamos paklaust jau nebegaliu; ji gali man daug ką patarti gyvenimiškais klausimais. Bet nepasakoju jai visko visko.
Turiu dar vieną, kuriai galiu beveik viską papasakot, bet ją matau porą sykių per metus. Taigi tarškėti nėra su kuo.
Na ir nieko. Turiu, tiesa, dar labai teigiamą kolegę. O šiaip tai man neliūdna. Turiu draugų vyrų. Jie geresni draugai...
Atsakyti
hm.. o mes ir su sese nesutariam.. nes esam visiskai skirtingos..
pomegiais, poziuriais, tiksliais, siekiais..
nuo pat mazens as mokiausi gerai, o ji siaip sau.. as baigiau univera, o ji is kelinto karto tik i kolegija istojo.. draugauja su statybininku ir jai lb faina tipo pasikelbeti su tokiais zmonem..
o mes su brangiuoju kazkokie baltos varnos.. praktiskai nevartojam alkoholio tj labai daug paauglystes draugu ir atkrito.. univere irgi nejom su gintaujanciom kompanijom... nu tai zodz.. sad.gif
Papildyta:
QUOTE(com @ 2007 08 21, 15:24)
Atidela, bet gal problema tavyje, pati neprisileidi zmoniu?  unsure.gif

jo.. gali buti kad as turiu kokia problema.. gal atrodo kad neprisileidziu zmoniu, gal atrodau pasikelus.. ka as zinau kaip as atrodau..
pazistamu tai turiu daug.. su jais paplepam apie ora, bet.. nera kam paverkti ant peties.. mano brangusis mane tupj zliumba laikys smile.gif nes as i ji atsiremus kaip i klana visais gyvenimo atvejais.. ir tik i ji..
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2007 08 21, 15:33)
ji is kelinto karto tik i kolegija istojo.. draugauja su statybininku ir jai lb faina tipo pasikelbeti su tokiais zmonem..
o mes su brangiuoju kazkokie baltos varnos..

Nu matai, kai tampa nelygis kalbeti su kai kuriais zmonemis, tai tada reikia ieskoti savo spalvos varnu cool.gif Panasu, kad nei baltom, nei juodom varnom netinkant cool.gif
Atsakyti