Įkraunama...
Įkraunama...

Aš neturiu draugiu..

sveikos, kaip sekasi? kaip nuotaikos?
Kaip laikotes?

As pailsejau neitiketinai gerai. labai labai patiko si karta poilsis.
ilsejausi su seima taigi buvo ramus seimininis poilsis. pasivoliojome pliaze, paisisildeme saulutėje, aplankeme rytietiska turgu ir senoves griuvesiu.
labai romantiska miesteli abu saida.
vienu zodziu labai gerai atsipalaidavau ir atsigavau.

Jooo man rodos jau viena temike baigiam pripliurpti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 08 lapkričio 2007 - 14:41
biggrin.gif biggrin.gif sveikos, dziaugiuosi, kad taip aktyviai bendraujat drinks_cheers.gif as skaitau apie poilsi ir tik svajoju apie ji, nes man ant nosies kabo magistrinis, gynimas sausi, o as jo dar net nepradejua, o taip man norisi atostogu... blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Labukas visoms!
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2007 11 09, 09:41)
biggrin.gif  biggrin.gif sveikos, dziaugiuosi, kad taip aktyviai bendraujat  drinks_cheers.gif as skaitau apie poilsi ir tik svajoju apie ji, nes man ant nosies kabo magistrinis, gynimas sausi, o as jo dar net nepradejua, o taip  man norisi atostogu... blush2.gif

4u.gif stiprybes ir kantrybes

bite-rite, sveikute wink.gif
Atsakyti
aciu uz palaikyma ax.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudoskis @ 2007 11 02, 14:11)
Sveikutės, norėčiau kartais su jumis pabendraut, nes nelabai jau turiu su kuom, tipiška situacija, draugai po užsienius, aš laukiausi ir dabar turim su MB dukrytę, draugai atsisijojo nėštumo metu, kai nebegali tūsintis kaip jie.
Sunku kai neturi su kuom pasidžiaugti , nes paguost ar nelaimes išklausyt daugelis lietuvių mėgsta ,o vat kai tau gerai...
Dažniausiai su dukryte būnam vienos nes MB jūreivis. 4u.gif
Ar priimsit? Ar labai jau čia susibendravot merginos?

gaila tu is Klaipedos, as siandien visai viena, pakviesciau i svecius.. isgertumem kavos.. blush2.gif
Papildyta:
siandien toks fantastiskas oras, o as sirguliuoju.. Noriu pasivaiksciot, bet noriu tylet, noriu sveciu sulaukt, bet nera kam ateit.... noriu dirbt (darau manikiurus ir visa kita namie), bet siandien - ne vienos klientes.... Noriu but iki kaklo uzsivertus darbais, kad tik neslegtu ta vienatve... verysad.gif
Atsakyti
O pas ką aš galėčiau nueiti į svečius, atsibodo vienai namie sėdėti cray.gif Jau savaitė kai matau tik klykiančius berniukus ir PC pardavėjas bei pirkėjus cray.gif cry.gif Stogas važiuoja nuo tokio gyvenimo bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxa @ 2007 11 11, 13:32)
O pas ką aš galėčiau nueiti į svečius, atsibodo vienai namie sėdėti  cray.gif  Jau savaitė kai matau tik klykiančius berniukus ir PC pardavėjas bei pirkėjus  cray.gif  cry.gif Stogas važiuoja nuo tokio gyvenimo  bijau.gif

atlek pas mus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida1229 @ 2007 11 11, 20:03)
atlek pas mus thumbup.gif

Būtinai atvažiuočiau, jei arčiau gyventumėt ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti