QUOTE(Amira4 @ 2007 11 28, 15:12)
Labutis visiems
Labai noreciau sulaukti is jusu patarimu ir nuomoniu i man rupima klausima. Noretumem su draugu dviese i savaitei vykti i kalnus. Slidineti gal nelabai bandysim, nes as tokia biskiuka baile. Galiu ramiai susivartalioti su tom slidem

Niekada nesu bandziusi slidineti... Sakau, gal siais metais pakaktu is arti pasiziureti kaip kiti slidineja, ar bent slides paciupineti. Pastaruosius kelis metus gyvename Airijoje, taip kad sniego labai pasiilge... Baltos spalvos ir saules truksta...

Kiek i Lietuva ziema atostogas planuodavom - vis "ant pliurzes" pataikydavome.
Taigi, koki menesi ir i kokia sali, (konkreciau net miesteli) patartumet mums zaliems nuvykti?
Norime tiesiog pasigrozreti kalnais ir paciupineti sniega.Tiesa, neturime vairuotojo pazymejimu, nuskridus tektu naudotis visuomeniniu transportu.
Aciu visiems padejusiems
Is tikruju idomus klausimas... I visus Alpiu kurortus imanoma nuvykti traukiniu. Apie traukiniu kainas tyliu, nes zinau, kad tai nera pigus malonumas (domejausi is Miuncheno i Alberga - kaina zmogui 100 euru). Is Airijos turetum pasidometi, i kuriuos miestus tau butu patogiausiai skristis. Aisku ir Miunchenas, ir Ciurichas, ir Milanas tikrai bus, bet gal bus ir tarkim koks nors Insbrukas (lietuviai nuo siu metu jau pradejo ten skraidinti). Insbrukas butu idealu tuo, kad visai netoli yra tikrai labai daug kurortu. Taip pat Saltsburgas tiktu - pernai buvome Bad hof Gastein kurorte, kuris viso labo gal 50 km nuo Saltsburgo. Gasteina rekomenduociau dar ir del to, kad tai SPA miestas. Yra daug terminiu baseinu, tiesa norint uzsikabaroti i kalnus, tektu gerokai pasivaikscioti...
Na o jei galite sau leisti didesnes islaidas, Sveicarija

Interlakenas ir salia jo (tiksliau auksciau) esantys slidinejimo kurortai tikrai nuostabiai tiktu pasiavaiksciojimams ir stebejimams (Lauterbriunenas, Wengenas ir dar gal kokie 4 salia). Gerai isvystytas susisiekimas traukiniais, bet kainos gali ojojoj kaip kandziotis...
Rasau tik ten, kur pati buvau. Tikrai yra daug daugiau tokiu vietu, bet man nesitiki, kad sukore tokia gabala kelio jus neatsistosit ant slidziu. Juk yra instruktoriai, jums nebutina kartis tuoj i tuos kalnus, bet pabandyt tikrai verta...
Pradzioje as buvau tikras kiskis - zliumbiau ant kalno Slovakijoje 6 dienas is eiles, o va dabar jau laisva ranka dalinu patarimus

. Savo baimes iveikti kita kart labai sveika

Sekmes.