Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur - II

laba,
vasario gale vazuojam i Slovakija slidineti. Pasitarem su vyru, kad imsim man instruktoriu, nes man tai bus pirmas kartas. Gal kuri zinot kokios Slovakijoje instruktoriu kainos? Mes planuojam vaziuoti i Tatranská Lomnica, i SOREA Odborár viesbuti. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiona @ 2008 01 15, 19:18)
  Jei kas nors konkrečiau domina, klauskit smile.gif

noriu paklausti, kur gyvenot, kaip ten su galimybem apsigyventi ne viesbutyje???
kokios kainos ski paso, slidziu nuomos, ar su neslidinejanciais vaikais yra ka trasose veikti???
Atsakyti
Prie keltuvų gal kelias minutes tekdavo kartais luktelti, bet trasose eismas buvo ojojoj

Tikiuosi tik per Naujus, nes man erdvės manau reikės nemažai. Gal net ir be instruktoriaus neapsieisiu, nes slidinėjau paskutinį kartą labai seniai.
Dar klausimas: daiktus ten(pvz batus kai persiauna) kiek žnau tiesiog palieka ir tiek kuprinėse. O jei norėtum slides palikti, ar būna pas ką palikti kad pasaugotų. Nes gyvensim netoli keltuvo, tai sakau parbėgčiau namo mažę pavalgydinti, pamigdyti. Gal nereikėtų tų slidžių tampytis. g.gif
noriu paklausti, kur gyvenot, kaip ten su galimybem apsigyventi ne viesbutyje

Mes užsisakėm internetu pas tokį žmogeliuką.Nuomoja jis ten tipo"ferienwohnung"- 2kambariai su virtuve ir kt. patogumai. mirksiukas.gif Žmogui para kainuos apie 20 eurų. Atsimenu ten tik buvo komplikuota, nes nori apgyvendinti nuo sekmadienio iki sekmadienio. O tada kaip tik lėktuvo bilietai brangesni vos ne dvigubai. Bet su tuo žmogeliuku sutarėm. Kiti net nesileido į kalbas.
Atsakyti
Sveikučiai VISI!!!
labai reikia PAGALBOS - sekmadieni nakti grizome is superinio slidinejimo Sveicarijoje Zermatt kurorte,

Bet dideles teigiamos emocijos uzmigde budruma - palikome viesbutyje vienus Lietuvoje isnuomotus slidinejimo batus doh.gif

Gal kas nors artimiausiu metu ketina vykti i Sveicarija slidineti automobiliu ar autobusu ar be nuosavu slidziu lektuvu ir sutiktu juos parvezti (virsvorio islaidas padengsime) ir tikrai atsidekosime

Batus atnestu iki Zermatt gelezinkelio stoties, taigi kazkur klaidzioti netektu.

O gal kieno nors artimieji ar pazistami siuo metu yra Zermatte?

Labai labai prasome pagalbos ir supratimo wub.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas esat slidineja Slovakijoj Jasnos regione? Gal galetumet kokios info suteikti apie instruktorius? Man tai bus pirmas kartai tai manau kad reiktu kad kazkas pamokytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2008 01 16, 10:57)
noriu paklausti, kur gyvenot, kaip ten su galimybem apsigyventi ne viesbutyje???
kokios kainos ski paso, slidziu nuomos, ar su neslidinejanciais vaikais yra ka trasose veikti???

Kuriam regione domina ax.gif
QUOTE(Saron @ 2008 01 16, 11:42)
Tikiuosi tik per Naujus, nes man erdvės manau reikės nemažai. Gal net ir be instruktoriaus neapsieisiu, nes slidinėjau paskutinį kartą labai seniai.
Dar klausimas: daiktus ten(pvz batus kai persiauna) kiek žnau tiesiog palieka ir  tiek kuprinėse. O jei norėtum slides palikti, ar būna pas ką palikti kad pasaugotų. Nes gyvensim netoli keltuvo, tai sakau parbėgčiau namo mažę pavalgydinti, pamigdyti. Gal nereikėtų tų slidžių tampytis.  g.gif

Mes užsisakėm internetu pas tokį žmogeliuką.Nuomoja jis ten tipo"ferienwohnung"-  2kambariai su virtuve ir kt. patogumai. mirksiukas.gif  Žmogui para kainuos apie 20 eurų. Atsimenu ten tik buvo komplikuota, nes nori apgyvendinti nuo sekmadienio iki sekmadienio. O tada kaip tik lėktuvo bilietai brangesni vos ne dvigubai. Bet su tuo žmogeliuku sutarėm. Kiti net nesileido į kalbas.

Per Naujus aš esu buvusi tik Jasnoje prieš 9 metus, kai pirmą kartą slidinėjau. Tada tikrai buvo daug žmonių, o šiemet Austrijoje, lyginant su praėjusiais metais,kai ne per Naujuosius slidinėjom, man tikras piko metas trasose atrodė unsure.gif Jau turi žiūrėt ir kad pats ant ko nors neužčiuožtum, ir kitų saugotis unsure.gif Man tai nepatiko unsure.gif Galvojau, gal sausio 1 bus mažiau, bet gal netgi daugiau tų žmonių buvo doh.gif
Nemanau,kad į trasą netilpsi biggrin.gif , užteks tos vietos, o jei slidinėjusi esi, tikrai prisiminsi visus įgūdžius mirksiukas.gif
Slides laisvai gali kur nors, joms skirtose vietose pastatyti, jei netoli keltuvų gyvensit, tikrai neverta jų tampytis 4u.gif
Paprastai nuo šeštadienio iki šeštadienio lyg apgyvendina g.gif Bet nesvarbu. Jei pavyksta kitaip susitart, be abejo, lėktuvo bilietus geresnėm kainom galima nusipirkt smile.gif
QUOTE(Muza_AD @ 2008 01 16, 13:25)
Bet dideles teigiamos emocijos uzmigde budruma - palikome viesbutyje vienus  Lietuvoje isnuomotus slidinejimo batus  doh.gif

Nemaloni situacija,bet tikiuosi, pavyks ją teigiamai išspręst mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzute @ 2008 01 16, 18:02)
Sveikos, gal kas esat slidineja Slovakijoj Jasnos regione? Gal galetumet kokios info suteikti apie instruktorius? Man tai bus pirmas kartai tai manau kad reiktu kad kazkas pamokytu  ax.gif

na apie instruktorius tai nelabai ka pagelbesiu, bet siaip yra tinklapis http://www.jasna.sk/
tikiuosi jus ne siomis dienomis vaziuojate, nes sezonas ten prasideda tik nuo vasario men smile.gif dabar gryzo draugai is ten, tai baisiausiai nusivyle, kad neveike visos trasos, kalnu virsunese nebuvo sniego..
Atsakyti
Šeštadienį išvažiuoju slidinėti į Livigno. Grįšiu po savaitėlės, jei kas turėsit kokių klausimų, galėsiu atsakyti. Turėsiu "karštą" info biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oncyte @ 2008 01 17, 08:46)
Šeštadienį išvažiuoju slidinėti į Livigno. Grįšiu po savaitėlės, jei kas turėsit kokių klausimų, galėsiu atsakyti. Turėsiu "karštą" info biggrin.gif

sekmes ir geru ispudziu wink.gif
Atsakyti
Fiona> mane domina Austrijos arba Italijos kalnai, dar nesam buve, todel idomu kur geriausia, kokios kainos, kuom keliaujat ir kur gyvenat? noretusi dar siais metais kazkur nuvaziuoti smile.gif is anksto aciu
Atsakyti
[
mane domina Austrijos arba Italijos kalnai

Čia visai neseniai mačiau rašė apie austrijos kalnus ir net su nuorodom į internetinius psl. Arba pamini miestelius. Kiekvienas toks miesteliukas turi savo puslapius. Ten galima ir trasas pamatyti (kokios yra) ir kainas(na gal ne visi skelbia nenoriu tvirtinti) ir apgyvendinimo paslaugas. Pvz mes kai rinkomės tai vienas iš kriterijų buvo kad gyventi netoli keltuvų, kad kambarys būtų su virtuve.
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2008 01 17, 13:51)
[
Čia visai neseniai mačiau rašė apie austrijos kalnus ir net su nuorodom į internetinius psl. Arba pamini miestelius. Kiekvienas toks miesteliukas turi savo puslapius. Ten galima ir trasas pamatyti (kokios yra) ir kainas(na gal ne visi skelbia nenoriu tvirtinti) ir apgyvendinimo paslaugas.  Pvz mes kai rinkomės tai vienas iš kriterijų buvo kad gyventi netoli keltuvų, kad kambarys būtų su virtuve.

na as skaitinejau, bet kazkaip norisi daugiau konkretesnes informacijos is patyrusiu ir daug kur apkeliavusiu zmoniu smile.gif mes labiau krypstam i austrija ir norim vaziuot per agentura, nes patys su masina tikrai daugiau nebevaziuosim, per daug vargina...
beje, gal kas daugiau zino apie Austrijos Zell am see kurorta?
Atsakyti