QUOTE(Raganėlė @ 2008 01 16, 10:57)
noriu paklausti, kur gyvenot, kaip ten su galimybem apsigyventi ne viesbutyje???
kokios kainos ski paso, slidziu nuomos, ar su neslidinejanciais vaikais yra ka trasose veikti???
Kuriam regione domina
QUOTE(Saron @ 2008 01 16, 11:42)
Tikiuosi tik per Naujus, nes man erdvės manau reikės nemažai. Gal net ir be instruktoriaus neapsieisiu, nes slidinėjau paskutinį kartą labai seniai.
Dar klausimas: daiktus ten(pvz batus kai persiauna) kiek žnau tiesiog palieka ir tiek kuprinėse. O jei norėtum slides palikti, ar būna pas ką palikti kad pasaugotų. Nes gyvensim netoli keltuvo, tai sakau parbėgčiau namo mažę pavalgydinti, pamigdyti. Gal nereikėtų tų slidžių tampytis.
Mes užsisakėm internetu pas tokį žmogeliuką.Nuomoja jis ten tipo"ferienwohnung"- 2kambariai su virtuve ir kt. patogumai.

Žmogui para kainuos apie 20 eurų. Atsimenu ten tik buvo komplikuota, nes nori apgyvendinti nuo sekmadienio iki sekmadienio. O tada kaip tik lėktuvo bilietai brangesni vos ne dvigubai. Bet su tuo žmogeliuku sutarėm. Kiti net nesileido į kalbas.
Per Naujus aš esu buvusi tik Jasnoje prieš 9 metus, kai pirmą kartą slidinėjau. Tada tikrai buvo daug žmonių, o šiemet Austrijoje, lyginant su praėjusiais metais,kai ne per Naujuosius slidinėjom, man tikras piko metas trasose atrodė

Jau turi žiūrėt ir kad pats ant ko nors neužčiuožtum, ir kitų saugotis

Man tai nepatiko

Galvojau, gal sausio 1 bus mažiau, bet gal netgi daugiau tų žmonių buvo
Nemanau,kad į trasą netilpsi

, užteks tos vietos, o jei slidinėjusi esi, tikrai prisiminsi visus įgūdžius
Slides laisvai gali kur nors, joms skirtose vietose pastatyti, jei netoli keltuvų gyvensit, tikrai neverta jų tampytis
Paprastai nuo šeštadienio iki šeštadienio lyg apgyvendina

Bet nesvarbu. Jei pavyksta kitaip susitart, be abejo, lėktuvo bilietus geresnėm kainom galima nusipirkt
QUOTE(Muza_AD @ 2008 01 16, 13:25)
Bet dideles teigiamos emocijos uzmigde budruma - palikome viesbutyje vienus Lietuvoje isnuomotus slidinejimo batus
Nemaloni situacija,bet tikiuosi, pavyks ją teigiamai išspręst