Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur - II

QUOTE(Biciu Motinele @ 2007 10 20, 23:01)
Tai jeigu pernai tu praleidai sezona, nes nesiojai vaikuti,tai siemet gal vyras gali praleisti sezona ir pasibovyti su vaikais,kol tu atsakanciai pasislidinesi? O jeigu jis bus labai geras, tai padaryk jam svente ir paleisk porai valandu  thumbup.gif

Biciu MOtinele, taip ir daryčiau-palikčiau mažulį vyrui, bet kad jis iš solidarumo pernai irgi nevažiavo slidinėti mirksiukas.gif tai va dabar dar smarkiau nei aš spirgu kaip nori ant kalno. Jau apsisprendėm ir išsinuomavom apartamentus Livingo, važiuojam iškart po Naujų metų. o mažulį paliksim anytai-tikiuosi iki sausio mėnesio iš "mamyčiuko" pavirs normaliu vaiku ir džiaugsis pas močiutė pasilikęs mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar kas nors zinot kaip is Milano nuvaziuoti i Livigno jei nesinuomoji masinos atskridus i oro uosta?
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2007 10 22, 13:26)
Ar kas nors zinot kaip is Milano nuvaziuoti i Livigno jei nesinuomoji masinos atskridus i oro uosta?

mano brolis su šeima nuvažiavo taxi. Bet įtariu, kad kainavo nemažai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2007 10 22, 15:26)

Mes pernai domėjomės,kai atvažiavo žmonės iš orouosto su tokiu taxu-mikriuku,sakė žmogui-30 eurų.
Aš tai pvz. trizniočiau,kai grįžinėt reiktų,o vdrug pavėluos.. tongue.gif
Atsakyti
Laba diena.
Ar kas nors gali ka papasakoti apie Livigno mokykleles vaikams?
Mes jau uzsisakeme apartamentus Isolaccia miestuky. O vaziuojam su chebra vaiku: 6,4 ir beveik dveju bus sausio men. Ar kas bandet? Ir apskritai, kaip Livigno su vaikais?
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2007 10 22, 12:26)

pažiūrėk Livigno tinklalapyje reklamuoja naują paslaugą-veža autobusu iš Milano į Livigno, po 30 EUR į vieną pusė. tai paskaičiuot reikia-jei ne vienas važiuoji geriau mašiną nuomuotis
Atsakyti
Labas vakaras,

Trumpai perverciau sia tema, bet nepastebejau nieko apie slidinejima Prancuzijoje. Tad siunciu kelis linkus jei kam bus idomu mirksiukas.gif
Siulau pasirinkti Chamonix, megautis super trasomis ir uzvien pamatyti Mont Blanc (Monblanas) - Baltas kalnas (Auksciausia virsune Vakaru Europoje - beveik 5km) ir Mer de Glace (ledo jura-neisnykstanti istisus metus).
http://www.chamonix....m...eil&ling=en
Taip pat yra ten netoli miestelis Annecy, kuris gerai zinomas savo architektura, didziuliu ezeru ir turizmu:
http://www.lac-annecy.com/index_gb.php

Sekmes bigsmile.gif

Atsakyti
kaip tai slidinėjimas ne už kalnų, o temelėje ramybė blush2.gif
tai aš tada nepasakosiu nieko-nes neturiu ką, bet paklausiu-vistiek į temą-gal kas parduodat slidinėjimo kelnes ar kostiumą 128-134 ūgiui. mergaitei reik, tai gal kurios nors vaikas jau į pernykštį nebeitelpa.
o aš galėčiau 5-6 metų vaikui slides su batais pasiūlyt mirksiukas.gif

ot turgelį padariau-bet čia kad pagyvint temą bigsmile.gif
Atsakyti
Radau Fiji travel organizuojamas slidinejimo keliones i Bulgarija, skydziai lektuviniai, ir kainos nelabai kandziojasi.... Bijau, kad gal ten gal masė žmonių prie keltuvu ir sniego nebuna g.gif Kazin ar kas buvo ir matė tas bulgatiškas trasas?
Atsakyti
Labukas, mes irgi važiuosim į Livigno- gruodžio 8-15 dienom.Skrendam iki Milano, iš ten nuomosim mašiną.Mes keturiese, tai paskaičiavom, kad labiau apsimoka išsinuomuot.Laukiu nesulaukiu.
Atsakyti
QUOTE(beieškanti @ 2007 10 29, 12:15)
Labukas, mes irgi važiuosim į Livigno- gruodžio 8-15 dienom.Skrendam iki Milano, iš ten nuomosim mašiną.Mes keturiese, tai paskaičiavom, kad labiau apsimoka išsinuomuot.Laukiu nesulaukiu.

O kiek kainuoja mašinos nuoma ?
Atsakyti
Labukas visiems 4u.gif

Tai nejaugi visi ignoruoja slidinejima Sveicarijoje? verysad.gif

Nejaugi tikrai niekas nebuvot Zermatt'e? O gal ten nepatiko jums visai?

Atsiliepkit.... please please please ax.gif
Atsakyti