Įkraunama...
Įkraunama...

Maskva

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 10 27, 12:45)
Visu pirma-taksi geriau moketi doleriais ar rubliais g.gif
ir kiek mazdaug galetu kainuoti kelione taksi is vnukovo ir sheremetyevo oro uostu i centra? ax.gif

o kam jums su taksi kamsčiuose stovėti.. į/iš oro uostų traukiniai iš/į centrą kursuoja, štai pvz vnukovo aeroekspresas, bilieto kaina ~30 lt, kas tikrai nebrangu.. o kiek laiko sutaupysit bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 27 spalio 2010 - 19:48
QUOTE(zuzla @ 2010 10 27, 20:46)
o kam jums su taksi kamsčiuose stovėti.. į/iš oro uostų traukiniai iš/į centrą kursuoja, štai pvz vnukovo aeroekspresas, bilieto kaina ~30 lt, kas tikrai nebrangu.. o kiek laiko sutaupysit bigsmile.gif

Gal ir nebloga mintis g.gif ax.gif bet paskui vistiek reiktu imti taxi iki viesbucio-metro nenuvaziuosiu, tuo labiau pestute iki viesbucio nenueisiu-visgi su lagaminu busiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 10 27, 21:34)
Gal ir nebloga mintis g.gif  ax.gif bet paskui vistiek reiktu imti taxi iki viesbucio-metro nenuvaziuosiu, tuo labiau pestute iki viesbucio nenueisiu-visgi su lagaminu busiu ax.gif

o koks jūsų viešbutis? negi tikrai nėra metro arti.. aš neįkalbinėju smile.gif tiesiog pamačius kokie kamsčiai Maskvoj, be to apie tai paskutiniu metu tik ir kalba per teliką, kad dieną mašinos gatvėse tiesiog stovi, tai gaila žmonių laiko ir pinigų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 27 spalio 2010 - 21:03
QUOTE(zuzla @ 2010 10 27, 22:02)
o koks jūsų viešbutis? negi tikrai nėra metro arti.. aš neįkalbinėju smile.gif tiesiog pamačius kokie kamsčiai Maskvoj, be to apie tai paskutiniu metu tik ir kalba per teliką, kad dieną mašinos gatvėse tiesiog stovi, tai gaila žmonių laiko ir pinigų..

Metro salia yra, tik jau esu patyrusi, kad su didesniu lagaminu i metro geriau nelisti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, atsiprasau, kad pertrauksiu jusu pokalbi 4u.gif Gal kas zino pigesniu marsrutu i Maskva? Nesvarbu kokiu transportu. Buciau dekinga, nes nuo visu paiesku jau galva uzia doh.gif
Atsakyti
Tai ar galima Maskvoje taxi doleriais atsiskaityti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Clotilde @ 2010 11 02, 10:26)
Sveikos, atsiprasau, kad pertrauksiu jusu pokalbi 4u.gif Gal kas zino pigesniu marsrutu i Maskva? Nesvarbu kokiu transportu. Buciau dekinga, nes nuo visu paiesku jau galva uzia doh.gif

Per vėlai pamačiau, bent jau lapkričio 2d. buvo bilietų į Maskvą iš Rygos su Airbaltic, viso, pirmyn atgal su mokesčiais kainavo apie 155 eurus. Po to dar prisideda mokestis, jei išsiperkat lagaminus. bet čia gal skaitėsi Helovyninis išpardavimas, nes moliūgėliai prie kainų kabėjo. Manau, čia vienas pigesnių variantų.
Atsakyti
QUOTE(Clotilde @ 2010 11 02, 10:26)

kainas vykstant traukiniu parašiau keliais psl atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 11 07, 14:05)
Tai ar galima Maskvoje taxi doleriais atsiskaityti? g.gif

Taip, galima.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 11 16, 11:20)
Taip, galima..  smile.gif

Aciu mirksiukas.gif bet turbut su doleriais didesne tikimybe, kad siek tiek apsuks, ar ne? ax.gif

ir dar-ar vis dar reikia per 3 dienas milicijoj registruotis? as busiu 5 dienas, tai kol susirasiu ta milicija namo bus laikas vaziuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 11 16, 23:08)
ir dar-ar vis dar reikia per 3 dienas milicijoj registruotis? as busiu 5 dienas, tai kol susirasiu ta milicija namo bus laikas vaziuoti biggrin.gif

taip, registruotis reikia, bet tai galima padaryti ir pašte, ir viešbuty
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 11 17, 00:19)
taip, registruotis reikia, bet tai galima padaryti ir pašte, ir viešbuty

Tai viesbutyje uzteks man pasakyti, kad noriu uzsiregistruoti ir padarys man ta registracija, daugiau niekur nereiks eiti? ax.gif
Atsakyti