Buvau Maskvoje birželio mėnesį, labai patiko
QUOTE(Krissstina @ 2007 08 26, 00:06)
Lauktuviu ne kazink ka parveziau - rubai prasidedavo nuo Versace ir t.t kainu,
O aš prisipirkau Mango bliuskučių po 15Lt
Ochotničyj Riad 
ir kainos tikrai nebuvo ten kaip Versace, gal šiek tiek aukštesnės nei Lietuvoj
QUOTE(Krissstina @ 2007 08 26, 00:06)
maistas nekoks pasitaike, nors valgiau brangiuose restoranuose, tik imdavau, kad kaina tilptu i proto ribas (50 lt uz karsta).
gyvenau 3* viešbutyje (apie 300Lt už parą), kambariai tikrai geri, kavinukėje maistas taip pat patiko, tiek kad brangesnis: sriuba iki 20Lt, karšti 30-80Lt, salotos apie 20Lt
Mieste maisto kainos tokios kaip pasakojo Supermama
QUOTE(alina @ 2007 09 25, 12:28)
į Maskvą važiuoju kartą į porą mėnesių, niekad jokių problemų neiškilo

gatvėj ne ką nebaisiau, negu pas mus

policininkai nei karto neprašė paso

metro tikrai nepurvini, pažiūrėkit į NewYorko, tai Maskvos palyginus kaip 5 žv
pilnai pritariu

ir visai neklaidu
QUOTE(egleegle @ 2007 09 25, 13:40)
Mano manymu, Maskvoje butina pamatyti Park Pobedy, Vorobjovye Gory - abu objektus butinai vakare. Park Pobedy labai graziai sutvarkytas, daug fontanu, kurie vakare labai graziai apsvieciami. Vasara ten labai daug zmoniu vazinejasi rieduciais.
Vorobjovye Gory - kaip apzvalgos aikstele, taip pat geriau vaziuoti apziurineti vakare, kadangi miesto ziburiai suteikia daugiau romantikos siam gana saltam miestui.
mes važiavom į apžvalginę ekskursiją, kurias siūlo tiesiog Kremliaus aikštėje. Nebepamenu kainos (lyg 35Lt

), bet trunka porą valandų, pamatai ką minėjo egleegle ir dar Mosfilmo teritoriją, Maskvos universitetą, Naująjį Arbatą, turtuolių kvartalus, Vyriausybės pastatą ir t.t., išlipi Vorobjovyje Gory ir prie Maskvos upės iš kur puikiai matosi Kremlius...Pripasakoja visko, žodžiu, patiko