Aciu Chacolade, eisiu bandyti verti, kazin kas gausis?
QUOTE(Tiesiogmamyte @ 2009 04 25, 21:00)
Aciu Chacolade, eisiu bandyti verti, kazin kas gausis?
tikrai turetu pavykt, nes ir as esu apverus pagal ta schema

QUOTE(oztoko @ 2009 03 03, 17:45)
Mergaites, labai, tiesiog labai labai reikia tokio daikto schemytes. I tinklapi kur ji buvo neleidzia ieiti, gal kuri turite pas save issisaugojusi?
Labai buciau dekinga, jei man ta schemyte i el pasta atsiustumet: kristinan@splius.lt

Labai buciau dekinga, jei man ta schemyte i el pasta atsiustumet: kristinan@splius.lt

Nuostabus pakabukas

Labukas, gal kas turite skaiciuku 2 ir 5 schemutes? Buciau labai dekinga uz nuorodas

Sveikos darbstuoles
na va isiveliau ir as i si reikala, sugundet mane
noriu paklaust, gal kas turit siu pudeliuku schema? http://personal.inet...lmista/dogs.htm buciau labai dekinga jei kas imestumet

Šitam tavo psl yra parodyta kaip vieną šuniuką pasidaryti /kur parašyta viršuj instrukcijos/.
QUOTE(vilikaa @ 2009 05 09, 18:09)
Sveikos kas gali padet man nebesuprantu darau sitoki burbuliuka tik is 5 ir jis man gaunasi minkstesnis nei 4 ka daryti kad jis butu kietesnis?o ypac darant is 6lapu gelyte

reikia deti i vidu karoliuka, arba su storesniu valu dar "apeiti" visa burbula

QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 05 10, 11:02)
aciukas meginsiu padaryt gal pavyks

QUOTE(vilikaa @ 2009 05 09, 19:09)
Sveikos kas gali padet man nebesuprantu
darau sitoki burbuliuka tik is 5 ir jis man gaunasi minkstesnis nei 4 ka daryti kad jis butu kietesnis?o ypac darant is 6lapu gelyte

O as veriu ir 5 karoliuku and 0,35 storumo valo - burbuliukas gaunasi tvirtas - i vidu nieko nededu.
Beje, vala siulau pirkti Maximoj, prie zvejybos irankiu...

QUOTE(Labanga @ 2009 05 11, 12:27)
O as veriu ir 5 karoliuku and 0,35 storumo valo - burbuliukas gaunasi tvirtas - i vidu nieko nededu.
Ten 150 kainuoja LTL 4,99... 

As irgi ten pirkau

QUOTE(Labanga @ 2009 05 11, 13:27)
Ten 150 kainuoja LTL 4,99... 

bet kodel man nesigauna