Įkraunama...
Įkraunama...

Schemos

Sveikutės mirksiukas.gif gal kuri turit nesunkią angeliuko schemą, nes kiek žiūrėjau prieš tai kelis puslapius buvo ganėtinai siunkių, o aš norėčiau pradėt nuo lengvesnio? 4u.gif Būčiau dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 10 22, 16:35)

Nerealiai, labai ačiū už šitą nuorodą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 10 22, 16:35)

sirdingai ACIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
gal kas žinote kur rasti šių auskarų vėrimo schemą?
Nu niekur nerandu, nors užsimušk

(vadinasi seed bead earings )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Young: 26 spalio 2010 - 13:24
QUOTE(Young @ 2010 10 26, 14:18)

user posted image

laba , foto neatidaro, bet pagal pavadinima tai ten paprasta smile.gif jei tik tie kuriuos ismeta....
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2010 10 26, 14:18)

user posted image

user posted image

Na cia pats principas kaip daroma, o jau visa kita priklauso nuo fantazijos....
Atsakyti
Sveikos,
Turiu prašymą, gal galėtumėt įkelt nuorodų, kad galėčiau susivert nesunku vėrinuką iš dviejų spalvų. ir dar norėjau paklaust ant ko geriausia vert ar ant valo ar ant siūlo ar ant ko nors kito.Aš turiu smulkius dviejų skirtingų spalvų karoliukus.
Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related
dar čia radau, bet nesuprantu ant ko čia veria?
Atsakyti
QUOTE(zhemaituke @ 2010 10 27, 23:13)
Sveikos,
Turiu prašymą, gal galėtumėt įkelt nuorodų, kad galėčiau susivert nesunku vėrinuką iš dviejų spalvų. ir dar norėjau paklaust ant ko geriausia vert ar ant valo ar ant siūlo ar ant ko nors kito.Aš turiu smulkius dviejų skirtingų spalvų karoliukus.
Iš anksto dėkoju.

Geriausia vert ant valo manau mirksiukas.gif o schemų nesunkių, gal šita tiks? 4u.gif
user posted image
O ten tame klipe veria ant valo man atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomutia: 28 spalio 2010 - 08:34
Tomutia, neklaidink smile.gif

Klipe veria ne ant valo, juk jis nesitampo smile.gif O yra tokie specialūs šniūreliai, kurie tamposi smile.gif Taip greitai dabar nerandu kur jų galima įsigyti.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 10 28, 11:05)
Tomutia, neklaidink smile.gif

Klipe veria ne ant valo, juk jis nesitampo smile.gif O yra tokie specialūs šniūreliai, kurie tamposi smile.gif Taip greitai dabar nerandu kur jų galima įsigyti.

Ups, atsiprašau, nepamačiau, kad jis tempiasi blush2.gif
O tų šniūrelių tempiamų yra pirkti audiniuose smile.gif pas mus metras kainuoja 0.80lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
jau galva apsisuko, kiek prisiziurejau schemu ir vistiek neradau, ko ieskau. O ieskau geles is triju ziedlapiu schemos. Ziedlapiukai turi buti vientisi, viduriuko vietoj su swarovskiukais. Kaip sage labai graziai atrodo. Nzn., ar kas supras, ka as cia parasiau... g.gif
Atsakyti