QUOTE(be*starlet @ 2010 02 10, 17:21)
o jus trenere? ar tik pagal save sprendziate, kad vietoj to, kad talijos apimtis mazetu, ji dides (nuo raumenu), siek tiek argumetacijos noretusi siam jusu teiginiui.
galima gincytis,nes raumenys kaip zinia neuzauga labai greit ir paprastai,bet nepatariu nei pingvinavimo daryti,nei su treniruokliu pasisukimu daryti.
nedirbu trenere,bet domiuosi sia sritimi ir is ne vieno tikro trenerio esu girdejusi tokiu pasisakymu,diskutavau seniau ta tema.intensyviai sportuodavau,darydavau po daug pakartojimu pasisukimu su stanga,treniruoklyje su svoriais sukinedavausi,tai treneris pirstu parode

,kad jei labai nori,nebent daryk isvis be svoriu,o butu dar geriau jei isvis atsisakytum,nes vietoj norimos lieknos talijos gausi paplatejima ties ta vieta,kur maziausiai norisi moteriai.
ir manau yra geresniu pratimu.kad ir elementarus lanko sukimas. BUTINAI maisto prisiziurejimas,nes del maisto pagrinde ir atsiranda sonine,
kad ir mano atveju-esu plona,bet per ziema 'sedau' ant bet kokio maisto,koki tik akys mato-kruvos miltiniu patiekalu,saldumynai ir t.t., na ir stai turiu rezultata-nedidele,bet sonine.man pakaks paziureti mityba ir padirbeti su lanku,sokdyne-viskas susitvarkys.o toms,kurioms problema isisenejusi,aisku reiks daugiau pastangu,bet visu pirmiausia-mityba,tada sportas-kardio pratimai,kad riebala nudeginti ir kaip jau sakiau,pvz lanko sukimas beje,kad labiau prakaituoti ir maziau sonus nusidauzyti,galima apsivynioti kad ir celofanu kokiu liemeni,pries sukant lanka.skamba gal ir kvailai,bet visa tai-kompleksines priemones,padedancios pasiekti geresnius rezultatus.