Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis nori vaikų?

QUOTE(Asar07 @ 2008 09 04, 11:21)
nu mergaite,jei jau profesionalas ,tada neiseis schmoll.gif  biggrin.gif

Tai va, teks tik laukti, kada jis jau pats pasiryš vaikučiui rolleyes.gif
Atsakyti
jo ne kas tda,tai gerai,kad maniskiui stuktelejo apie nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Asar07 @ 2008 09 04, 11:34)
jo ne kas tda,tai gerai,kad maniskiui stuktelejo apie nestuke.gif

O jūs prieš tai šnekėdavotės tarpusavyje ta tema? Ar tiesiog vieną dieną ėmė jis ir pasakė, kad jau norėtų vaikučio? ax.gif
Atsakyti
kazkada senai buvau usziminusi,kad gal ir noreciau maziaus,jis pasake,kad anksti jis tam nepasiruoses,kad neturim dar patys pagrindo po kojomis.o viena diena,eme ir prabilo,tada as jau nustebusi buva ,nes prabilo po puses metu.kazkaip vis dazniau jis dabar apie tai kalba ir apie tas pacias vestuves.Matai jo jau daug draugu turi mazius ir jam vis varo,akd a ir tu.O kai isaiskejo ,kodel jis pradzioje pasake,kad nenori vaiku(ne tos problemos,kurias isvardijau),mes apie tai pasnekejom ir va viena diena prakalbo ir jis.Jis pasirodo bijo,kad gali negaleti tureti. g.gif ,zinok apie viska reikia kalbeti.
Atsakyti
QUOTE(Asar07 @ 2008 09 04, 11:53)
o viena diena,eme ir prabilo,tada as jau nustebusi buva ,nes prabilo po puses metu.kazkaip vis dazniau jis dabar apie tai kalba ir apie tas pacias vestuves.

Mes irgi dar net nesusituokę blush2.gif Kai kažkada šnekėjom apie vaikučius, tai jis užsiminė, kad pirmiausias žingsnis yra vestuvės, o tik paskui vaikas... Bet apie vestuves vistiek jis nešneka daugiau... Žodžiu, belieka mums tik laukti, kada ateis tas tinkamas metas rolleyes.gif
Atsakyti
Tai jau kas belieka.As tai pati paklausiau ,kas pirma vaikas ar vestuves.Jis pasake vestuves tikriausiai vasara,sakau tai ka tada atidedam ,vaika ar vestuves.tai dabar zmogus svarsto biggrin.gif 4u.gif 4u.gif Dabar priejo isvados,kad abu kartu lotuliukas.gif
Papildyta:
tik paziuresiu kaip cia jam taip gausis g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
maniskis tai pirmiau vaiko nori, o vestuves tipo veliau, o as schmoll.gif sakau noriu vestuviu pirmiau, neneoriu zenytis su dideliu pilvu, tai jisai- "galesime zenytis, kol pilvas mazas bus" ...eh...
Atsakyti
QUOTE(Etaila @ 2008 09 10, 12:26)
sveikos  4u.gif
maniskis tai pirmiau vaiko nori, o vestuves tipo veliau, o as  schmoll.gif  sakau noriu vestuviu pirmiau, neneoriu zenytis su dideliu pilvu, tai jisai- "galesime zenytis, kol pilvas mazas bus" ...eh...

Kaip įdomiai, kai vyras nori vesti moterį iš reikalo... smile.gif Mano MB kaip tik šneka, kad pirmiau vestuvės, o tik paskui vaikutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 09 10, 13:38)
Kaip įdomiai, kai vyras nori vesti moterį iš reikalo... smile.gif Mano MB kaip tik šneka, kad pirmiau vestuvės, o tik paskui vaikutis smile.gif

tikrai idomiai cia rolleyes.gif maniskis tai irgi noretu vaiku, bet abu zinom, kad dar ne laikas, reikia palaukti 4u.gif
Atsakyti
Nori nori, bent jau dvieju bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš visada sakiau kad nenoriu vaikų- kad nesutverta būt mama... Jis man pritardavo- kad ir jis nenori... Bet abu buvom vieningos nuomonės- jei bus netyčiukas- būtinai turėsim. ir kažkaip po vestuvių praėjus 6 metams tas netyčiukas pliumpt ant galvos... iš pradžių šokas... nėštumas pralėkė kaip viena diena.Aišku maitinausi sveikai, aišku rūpinausi dar negimusia fėja... Kai iškilo sunkumų vos iš proto abu neišėjom... O kai gimė. tai mes abu tiesiog pamišom. Anot visos mano giminės mums negalima turėt vaikų- mes per daug ją dievinam
teta net išrėžė: "ant galvos prišiktų o jūs iš laimės šauktumės dėkui dėkui..."
a trumpiau- labai tikimės dar vieno netyčiuko... labai laukiam. KAžkaip supratau tik tiek- man ir toliau kitų vaikai tik neklaužados o maniškė tai net nežinau stoja širdis kai aplanko blogos mintys. bijau palikt vieną net minutei- į Wc net kartu vesčiaus kad tik niekur neprapultų, kad tik niekur neišnyktų... MB taip pat. Tiesa į WC griežtai neįsileidžia... Ir šiaip stengiasi drausdmint...Bet ji mūsų fėja mūsų džiaugsmas... Jai gimus MB visai sužvėrėjo nori 5 vaikų swoon.gif hihihi.gif
Atsakyti
mano vyras noretu vaiku, bet ateity. as vaiku visiskai nenoriu, nei dabar, nei kada nors. gal kada tokios mintys ir pasikeis. ir ne todel nenoriu, kad vaiku nemegciau, atvirksciai, kai ateinu i svecius pas drauges, kurios turi vaiku, tai su tais vaikais siauciam po visus namus, jodau juos ant kupros ir panasiai ir visi stebisi, kad as pati vaiku neturiu, nes puikiai su jais sutariu. taciau savo nenoriu ir viskas.
Atsakyti