Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

Tai vestuvės 2009.09.09?? g.gif , abzorytė sakė debiutuos per trečią meetą, taigi paskubink tu ją ir suspėsi viską bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi negaliu thumbup.gif Na ir juoko dozė šiandien lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir dar po tokio liūdesio blink.gif

Jei bogu bernai nežino kur ieškoti mergų doh.gif Gi pačios nuostabiausiosios čia sėdi lotuliukas.gif

11. Įgyvendinti nors vieną seną savo svajonę!!! sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Essential @ 2007 08 27, 23:06)
Tai vestuvės 2009.09.09?? g.gif , abzorytė sakė debiutuos per trečią meetą, taigi paskubink tu ją ir suspėsi viską  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir aš taip manau biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 27, 23:01)
Vajeee, jau pasijutau įsipareigojusi  lotuliukas.gif  Reikės rimtai susiimti ties tuo punktu blink.gif

Ne apsunkinti, o palengvinti, kad suprastumėm juos iš pusės žodžio flirt.gif
Na bet tiek to irnesakyk.gif Jei tarybos nariai nebalsuoja, 10 punktą pakoreguojam biggrin.gif

10. Domėtis kuria nors sritimi.  lotuliukas.gif

Į balą puolus sausa nekelsi lotuliukas.gif Taip kad repetuok intensyviai biggrin.gif 4u.gif
Paliekam tą marsiečių kalbą.
Aš ketinu pasigilinti tapyboje. doh.gif
Atsakyti
Essential, o tu irgi vienišiukė? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif
oi mergaites, kaip prajukau jusu postus beskaitydama... smile.gif
smagumelis..

ale kazikaip tik vyro salia pasiilgau, kad apkabintu stipriai stipriai ir dar ka nor spadarytu malonaus blush2.gif
kazkiap pagalvojua, kad tikrai menulio pilnati sir ypac jo uztemimas veikia. ypac vyrus smile.gif jie gi kaip psichiniai ligoniai tam tikra prasme, patys kartais nesuvokia ka daro smile.gif
ambrozyte, 4u.gif pagarba :)as tri skartus bandziau ismokti gitara groti, bet vis sutrukdydavo aplinkybes..
ir veiklos tuoj vel bus apsciai, galvoju, kai sesija prasides ir dar egzus likusius nuo praejusios teks issilaikyti, o tu dieve, kai pagalvoju...
o ties,a as is vln, gal ir cia galime susimatyma daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 27, 23:07)
Oi negaliu  thumbup.gif  Na ir juoko dozė šiandien  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ir dar po tokio liūdesio  blink.gif

Jei bogu bernai nežino kur ieškoti mergų  doh.gif  Gi pačios nuostabiausiosios čia sėdi  lotuliukas.gif

agha, ir aš visa išsišiepus sėdžiu čia lotuliukas.gif negaliu patikėt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 27, 23:08)
Aš ketinu pasigilinti tapyboje.  doh.gif

thumbup.gif Aš irgi nusipirkau molbertą ir dažų.. Maniau paekperimentuosiu, ale dabar jau teks šitą atidėti biggrin.gif Bo kitaip nespėsiu išmokti groti iki tavo pirmosios ekspozicijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar susipažinau tikrai su neblogais vyrukais, gaila jūsų nebuvo lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Essential @ 2007 08 27, 23:06)
Tai vestuvės 2009.09.09?? g.gif , abzorytė sakė debiutuos per trečią meetą, taigi paskubink tu ją ir suspėsi viską  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taip išeina, kad nuo abrozytės mano nutekėjimo laimė priklauso lotuliukas.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 08 27, 23:07)
Jei bogu bernai nežino kur ieškoti mergų  doh.gif  Gi pačios nuostabiausiosios čia sėdi  lotuliukas.gif

Viesulas žino.. užtai dažnai ir lankosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 27, 23:12)

Viesulas žino.. užtai dažnai ir lankosi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 27, 22:07)

11. Įgyvendinti nors vieną seną savo svajonę!!!  sokiai.gif

Ei ei!!!! As pasiryzusi didziuli sarasa svajoniu igyvendinti blush2.gif Nesikuklinam gal sitoj srity biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti