Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 28, 13:24)
Aš irgi sugadinta. Užuot pasimėgavus tai, ką duoda kitas žmogus, stengiuos numatyt bent porą žingsnių į priekį. Vargina. Diediškomis akimis žiūrint mes šnekam visiškus vėjus neturi - blogai, gauna - vėl blogai  biggrin.gif

Mes su Tavim labai panašios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 28, 12:25)
Mes su Tavim labai panašios  rolleyes.gif

Pastebėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 28, 13:26)
Pastebėjau  biggrin.gif

Tik Tu man ten to berniuko pagailėjai biggrin.gif Beje, kaip sekasi su juo?
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 28, 13:08)
Maslow poreikių piramidė, iš apačios į viršų: kūniški poreikiai (valgyti kakoti miegoti), saugumo (fizinio bei psichinio), bendravimo (meilė, draugai), pagarbos (būti vertesniu, tiksliau, kažką atlikti geriau nei kitas ir sulaukti įvertinimo), ir kūrybiniai (realizacijos).

Tai mes kokią tendenciją iš to gauname?

Kūniški poreikiai. kaip manote, ar seksas ir lytinis pasitenkinimas įeina į tą pakopą?

Kai patenkinami žemesnieji poreikiai, galima pereiti į aukštesnius ir tada keičiasi žmogaus motyvacija. Pirminiai kūniški poreikiai ir jų nepatenkinimas išgyvenamas skaudžiausiai. kai žmogus jau galvoja apie pripažinimo poreikį, tada ir atsiranda noras, būti geresniu, vertesniu. gal...

Nors man labiau prie dūšios yra Vernadskio poreikių skirstymas. Tai biologiniai, socialiniai ir idealiniai. Tada pirmoje pakopoje yra ir noras daugintis. Partnerio paieškos.
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 28, 12:18)
Nevaryk. Pavalgius? Pavalgius. Dirbi? Dirbi, vadinasi, saugumas irgi yra. Bendrauji? Kad jau esi čia, pas mus, reiškia patenkini ir šį poreikį. Pagarbos? Spėju, kad tave vertina darbovietėje. Ania? Savirealizacijos? Na, yra ko siekti. Taip kad  biggrin.gif

Pamenu per paskaitas, išsiaiškinom, kad egzistavimui užtenka paėsti ir dirbti, kad turėtum už ką paėsti. Visa kita, anot Viesulo - bobų pezalai.

tai ir sakau- kad nei vieno is esmes smile.gif
ale ka as kalbu... savirealizacijos pas mane 100 proc patenkinamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 28, 12:28)
Tik Tu man ten to berniuko pagailėjai  biggrin.gif Beje, kaip sekasi su juo?

Kažkaip rolleyes.gif Man atrodo, kad jis mane jaukinasi smile.gif

Myliu_Rygą, matai, anot teorijos, aukščiausieji poreikiai patenkinami tik patenkinus žemesniuosius. Taip kad nėr kuo skųstis biggrin.gif

suntea, o seksas yra poreikis? Fiziologinis poreikis be kurio niekaip?
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 28, 13:12)
Nieko neturėti, dalintis duonos kepaliuku ir mylėti, mylėti... Gyvenime viskas daug sudėtingiau.

Žinot, ilgas kelias yra iki tol, kol pasieki norą save realizuoti. Paskui jau atsiranda poreikis grįžti į pradinę padėtį. Į patį pirmąjį laiptelį, nes suvoki, kad tai kad gali pavalgyti, turi už ką pavalgyti, pinigai tampa nereikšmingi. Darbas, laikinas dalykas, kuris gali kisti. Saugumas, kad viskas, kas gali būti blogiausia yra apgalvota. Pavalgymui užteks. Meilė.... O daugiau, man, tarkim nieko nesinori. Neturiu, nereikia...
Atsakyti
O man išvis paprasta - jokių ateities planų, jokių konkrečių siekių bei ambicijų. By tik būtų ką pavalgyt ir apsirengti man ir dukrai. O daugiau.. Nėra - nereikia, bus - gal reikės, ką žinau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 28, 13:39)

suntea, o seksas yra poreikis? Fiziologinis poreikis be kurio niekaip?

Ir taip ir ne. Kartais jaučiasi jo nebuvimas. Jei seksą laikyt tik seksu, tai poreikis, biologinis poreikis, kaip ir miegot, valgyt, ar kad nebūtų šalta. O ar niekaip, tai net nežinau...
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 08 28, 12:44)
Jei seksą laikyt tik seksu, tai poreikis, biologinis poreikis, kaip ir miegot, valgyt, ar kad nebūtų šalta.

Biologinis poreikis giminei pratęsti. Kalba apie fiziologinius poreikius. Ar čia tas pats? Vėlgi, iš asmeninės patirties - nėra - nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 28, 13:46)
Biologinis poreikis giminei pratęsti. Kalba apie fiziologinius poreikius. Ar čia tas pats? Vėlgi, iš asmeninės patirties - nėra - nereikia  biggrin.gif

Mūsų patirtys skirtingos. Man jei nėra, tai jaučiasi, kad reikia... Gal tik man. Ir valgyt ir miegot. Ir kad šilta būtų katilą užsikuriu, ir sekso noriu.

O Jūs neapgaudinėjate savęs?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 08 28, 12:54)
O Jūs neapgaudinėjate savęs?

Nea. Pusę metų gyvenau be sekso ir nereikėjo, nuoširdžiai, nė karto apie tai nepagalvojau. Atsirado dabar žmogus, atsirado seksas. Bet jo (sekso) vistiek nereikia. Bent jau man. Man pasaka prieš miegą - orgazmas. Patirtys skirtingos.
Atsakyti