Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(abzoryte @ 2007 08 28, 15:09)
Drugeli, o tai kokia pas jus stadija dabar jau buvo? Jau kaip "pora"? Ar dar tik kabino ir i pasimatymus kviesdavo?  ax.gif

Sunku pasakyti, pas mane nei viena draugystė nėra prasidėjusi nuo pasimatymų, susikabinimų rankomis, lai lai...
Mes miegam kartu, kai būna proga. Po darbo retkarčiais užsuku arbatos. Sms susirašom, darbe skype pabendraujam. Kokia čia stadija? Seksas su arbata biggrin.gif
Atsakyti
tai man tas ir buvo įdomu, ar miegat kartu.. ale jei miegat ir jis kviečiasi ex... tai krc.. kosmosas.. mano smegenys tokios vyriškos logikos tiesiog nepriima blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 28, 16:16)
tai man tas ir buvo įdomu, ar miegat kartu.. ale jei miegat ir jis kviečiasi ex... tai krc.. kosmosas.. mano smegenys tokios vyriškos logikos tiesiog nepriima  blink.gif  blink.gif  blink.gif  doh.gif

Baik tu, abzoryte, juk su exe jie "dabar tik draugai", "jai kas nors nutiko, reikia pagalbos", "neturi kur pernakvoti" ir pan. Bent jau aš tikėčiausi būtent tokių paaiškinimų iš vyriškos pusės doh.gif na, aš čia nenoriu pritaikyti būtent šiai situacijai, dabar tiesiog taip išvarčiau.. et..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 28, 15:11)
Sunku pasakyti, pas mane nei viena draugystė nėra prasidėjusi nuo pasimatymų, susikabinimų rankomis, lai lai...
Mes miegam kartu, kai būna proga. Po darbo retkarčiais užsuku arbatos. Sms susirašom, darbe skype pabendraujam. Kokia čia stadija? Seksas su arbata biggrin.gif

O man idomu, tarkim tas vaikinukas vistiek kazkaip kalba apie tuos jusu santykius...norus ..
Nes pvz. maniskis galima sakyti beveik is kart pasake, kad jis rimtu santykiu nenori, lygiai ta pati as jam sakiau smile.gif Tuo labiau pradzioj siaip bendravom kaip draugeliai biggrin.gif , tai mazdaug zinojau jo norus, jo poziuri i santykius ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 28 rugpjūčio 2007 - 15:25
Nu jis pas mane toks gerulis, atviros dūšios, va, kviečia arbatos, nustebau, mol, kaip čia dabar, tai jis irgi nustebo, mol, taigi svečias, o ne merga kažkokia ta ex biggrin.gif

Apie mūsų santykius nekalbam. Pirmą vakarą, kai jau nutiko "reikalas" aš pasakiau, kad mylėti nemoku, kad jokių meilių čia nebus, kad tu neįsimylėk nes vistiek baigsis kaip "eilinis 4 mėnesių diedas". Ale va neapskaičiavau mažumėlę savo galimybių.... biggrin.gif Ir ką dabar daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 28 rugpjūčio 2007 - 15:26
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 28, 16:24)
Ir ką dabar daryt?

Mėgautis clap_1.gif
ir nieko neplanuoti....
Atsakyti
Suprantu, kad jie "draugeliai". Bet viskam yra savo ribos ribos gi... doh.gif Susirašyti su ex galima.. Galima netikėtai susitikus ir arbatos išgerti... Bet leisti pas save pagyventi.. kai jau bandai užmegzti santykius su kažkuo kitu... Kurių velnių apsunkinti gyvenimą tiek sau, tiek naujam žmogui? Jei jau su ex nesigavo, tai gal verčiau pasistengtų, kad su tavim gautųsi.. doh.gif

Nu sory, bet net pyktis ant jo paėmė... doh.gif Nors žinoma, geriau ant sąžinės jiems neminti...
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 28, 15:24)
Ale va neapskaičiavau mažumėlę savo galimybių....  biggrin.gif Ir ką dabar daryt?

lotuliukas.gif As zinok panasiai prisikalbejau - net aukso medali pasizadejau padovanoti tam, kuris mano sirdele suvirpins lotuliukas.gif Bet panasu..kad visgi labai paprasta ta padaryt
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 28, 16:32)
lotuliukas.gif As zinok panasiai prisikalbejau - net aukso medali pasizadejau padovanoti tam, kuris mano sirdele suvirpins  lotuliukas.gif Bet panasu..kad visgi labai paprasta ta padaryt

Nejaugi? bigsmile.gif
Gera mintis, aš irgi dovanosiu aukso medalį tam, kuriam pavyks mano širdelę suvirpinti thumbup.gif Galiu net ir tris medalius užkabinti drinks_cheers.gif Tikrai neatrodo, kad būtų paprasta... O be to, aš ir į santykius nesileidžiu tol, kol nesuvirpina... Man pirmiau virpesiukas, tada visa kita.. O jums pasirodo tik po viso kito virpesiukai atsirado 4u.gif Gal todėl ir buvo lengviau suvirpinti, nes kažką jau iš jų gavote... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 28, 15:32)
kai jau bandai užmegzti santykius su kažkuo kitu... Kurių velnių apsunkinti gyvenimą tiek sau, tiek naujam žmogui?

Tai kad pagal oficialiąją versiją jokių santykių mes nelipdom smile.gif
Atsakyti
Bet as tai dar laikausi biggrin.gif
Galvos nepameciau ir dar sirdele nevirpa...tik turbut jauciu, kad nebedaug iki to liko smile.gif
Siaip buvau nusprendusi, kad isimylesiu ti ktada kai mane isimyles - tiksliau pasvarstysiu ar is vis verta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 28, 16:42)
Siaip buvau nusprendusi, kad isimylesiu ti ktada kai mane isimyles - tiksliau pasvarstysiu ar is vis verta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sorry, bet kokiu matu pamatuosi, ar tai verta?
Atsakyti