QUOTE(=Svaja= @ 2007 08 26, 18:42)
o musiskis vakar pamirses pora zingsniuku pats atejo

siandiena vel ropoja
Ačiū, aš taip pat bijau, kad nepamirštų
Ir jus labai labai sveikinam su pasiekimais
Papildyta:
QUOTE(hereja @ 2007 08 26, 19:12)
O mes tai ka as zinau

dantu vis dar lygiai 0, sedim kaip saltienos ir nuvirstam, neatsisedam, nuo pilvo ant nugaros nesiverciam, neropojam...nekalbu apie atsistojima jau

Tik laikomos uz delniuku gerai zingsniuoja, eina
Gal as blogai darau...kazkaip nesistengiu as ju sodinti, neapkamsineju pagalvemis, kad sedetu...bet kita vertus, o kaip jos ismoks nenugriuti sededamos? Kaip jos aplamai ismoks sedeti, jei nesodinu?

Gal vistik reikia "treniruoti"? Nors gydytojai grieztai PRIES pries visokius apkamsymus
herėja, jūs gi jaunesnės už mus, išmoksit viską dar
Beje, jau ne kartą rašiau, kad pirmas dantukas Amelytei išlindo, kai jai buvo 8 mėn. ir 10 dienų - o jums dar tik 8 mėn. ir 4 dienos

bet dėl dantų aš visai nepergyvenčiau - man pačiai jie dygo tik 10 mėnesių, pusbroliui - 12 mėn., bus tų dantų, nepergyvenk
Kaip nebe šaltiena Amelytė pradėjo sėdėti, kai jai buvo 9 mėn. ir 16 dienų - kiek jums dabar?

o nuvirsti (bet jau iš principo arba užsimiršusi verčiasi) ir dabar dar moka - neturi jokio saugumo jausmo, kai verčiasi, tai verčiasi
Nuo pilvo ant nugaros iki šiol neatsiverčiam, neatsisėdam, nešliaužiam, neropojam - nors jau ant nosies ir 10 mėn. kabo
O dėl sėdėjimo - nekamšiau pagalvėm, pradėjau sodinti, kai jau sėdėdavo tvirčiau ir saugodavau - jei jau padėdavau ką nors minkščiau - tai šiokiu tokiu atstumu nuo jos, kad krisdama neužsigautų (ir dabar aplinkui visokie dideli minkšti žaislai, kad krisdama neužsigautų); tiesiog atėjo laikas, kai pradėjom pastebėti jos tvirtesnį sėdėjimą - tai po truputį ir pasodindavom, bet visada akylai saugodavom; o štai vieną dieną ji ėmė ir išsėdėjo 30 min., kitą vėl... ateis laikas ir jums - pamatysi
Juk ir tas mūsų atsistojimas šiandien ne toks, kaip visų vaikų - reikia pasodinti tiesiai prieš lovytės kraštą - tuomet ji kabinasi ir stojasi, kitaip niekaip neatsistoja ir net nebando