QUOTE(severina @ 2008 05 09, 17:05)
nu, tai darom ką nors

!!!
Darom

tik jaučiu, mes čia atsipūtę bendraujam prie kompo, o kai sueitume prie fondiu, tai kaip tie mūsų vaikai, mmmm, ech, uch, mmm
Aš galiu į sostinę atidumti po kokios 25 d gegužės, jei iki tol nepagimdysiu savo Nufo
Ir galvoju - o tai kaip su tais mūsų nekalbiukais? Manot, kartu su jais susitikt? o tai kaip su ugdymu.. darželiai, mokyklėlės visokios....
Alchemie, skaitau Tavo postus, ir visokių minčių pareina. Viena būrėja man labai panašiai sakė - kad mano didysis neša/išpirkinėja savo senelių, iš vyro pusės, kaltę. Aš pas ją buvau gal tris kartus dėl savo vaiko, ir kaskart ji vis "neturi akies" ant jo. Nemanau, kad ji prisimena, ar užsirašo

, ką man sako ir todėl linkusi esu tikėti... Bet ir nekaltinu aš tų senelių... Vedžiau pati savo vaiką pas senelius, kad bendrautų, kad senelius visus turėtų, kad tiem seneliams būtų džiaugsmo, juk pirmasis anūkas.
Tačiau.... užsimiršo seneliai, kad čia ne jų vaikas, kad anūkas turi savo gyvus sveikus tėvus. Atėjo laikas, kai turėjau teisintis, kodėl aš pati noriu auginti savo vaiką, kodėl atsisakau jų pasiūlymo, kad vaikas gyventų pas juos, nes "brolio verkimas jį nervuoja"

Po to pradėjo vaikščiot pas mane "man padėti". Pačios suprantat, kai uošvienė ateina su savo "padėjimu", tai staiga supranti, kad namie ne du vaikai, o visa dešimtis

.. ne taip, ne tas, ne ten, ne tada, ne su tuo... visa bėda, kaip supratau - vyras man pasakė - kad juos užaugino jų močiutė. Tai dabar uošvė matyt irgi panorėjo užauginti man vaikus... o aš kaip ta "nenormali", pati noriu auginti. Ir laikau "apsiglėbus, uždarius, užspaudus"
Tačiau... gyvenime yra tokių baisių dalykų žmonės pridarę. O va jų vaikai sveikut sveikutėliai... o čia... negi taip galima viską "suversti" ant marti-uošviai santykių
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2008 05 10, 13:04)
Nesu aiskiariage, bet manau, akd vaikas irgi pasirinkes tevo pozicija, geriau patylesiu...gal reiktu tevui pabandyti ismokti issakyti savo pozicija ir tada vaikui irgi atsiristu kalba
negaliu nesureaguoti. Jau mano vyras tooooooks tylenis. Nu nerealus. Kažkiek pasikeitė į "gerąją" psuę, pagyvenus kartu, bet jis toks - tylus, uždaras, susikaustęs ir t.t.
Dresuoju dresuoju
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...