QUOTE(labutis @ 2006 12 01, 00:15)
neee man tai keistai skamba pirmokas astuoneriu metu
maniskei rugseji ateinanti bus seseri metai ir keturi men. ir ji zygiuos tiesiai i pirma klase

ko cia laukti daugiau, vaiksyste niekur nepabegs, nera sunkus tie mokslai pirmaisiais metais susepes su tom lelem ir po pamoku pazaisti, o kiek tu atostogu pradinukams buna

anksciau prades anksciau ir pabaigs, jaunyste gales tada dziaugtis

dar kitas dalykas kazkur skaiciau kad amziaus skirtumas tarp vaiku mokykloje pasijunta brendimo metais, ypac mergaitem kai keiciasi kuno linijos ir t.t. manau visada sunkiausia buna vyresnem mergaitem kuriom pirmom klaseje prasideda menesines nu ir visi kiti dalykai.
Aš irgi esu tos pačios nuomonės.
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2006 12 01, 00:24)
Tai dar kartą kartoju, ne MOKSLO, o KALENDORINIAIS metais (nuo sausio iki gruodžio)
Aš esu perskaičiusi tą įstatymą ir su juo susipažinusi, ir žinau, kad tai kalendoriniai metai.
Bet man atrodo vis viena be ryšio leisti mergaitę į mokyklą 7 metų ir 8 mėn. (ji gimusi vasario mėn.)
Klopedija, aš sutinku, kad turime laikytis nurodytų reikalavimų, bet reiktų tada viską pradėti formuoti nuo darželių, kad galų gale darželio grupėse būtų suformuota keturmečių, penkiamečių, šešiamečių - kaip ankstesniais tarybiniais laikais. O ne toks bordakas, - kai trimečiai su keturmečiais ir penkiamečiais. Nesuprantu, gal čia tik pas mus darželyje taip yra ?
Papildyta:
Paskui tėvams ir nėra kas daryti , negi paliksi beveik šešiametį vaiką su keturmečiais grupėje ? Nu sutikite, kad būtų tikra nesąmonė