Įkraunama...
Įkraunama...

Geri interneto puslapiai

QUOTE(Berta @ 2007 08 30, 16:42)
Kitoks internetas

Veikia tik su Internet Explorer

Su Mozila irgi
Atsakyti
Šypsenėlės,darbastalio paveikslai,šiaip piešinukai,... Gal kaikuriuos adresus ir žinot.Dabar kolkas tiek.Gal kam pravers 4u.gif
cosgan
hiti
gliterfy
babene
falntyna
smiles.lc
pimpmyspace
poesen
gifpark
flash-screen
members
kiara
wilsoninfo
Atsakyti
QUOTE(Graž*Kia @ 2007 08 31, 10:58)
Šypsenėlės,darbastalio paveikslai,šiaip piešinukai,... 

O su jais ir trojanėliai - trojanukai ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 08 31, 11:13)
O su jais ir trojanėliai - trojanukai ... biggrin.gif
blink.gif Va dabar neramu, g.gif bet juk būna švarių tokių saitų.. 4u.gif

QUOTE(miegutis @ 2007 08 29, 20:24)
gal kas galėtų įmest kokią nuorodą kur galima makijažą daryt ,šukuosenas keistai ,dukra nori ,o aš niekur nerandu ,kompą periinstaliavom ir dingo mano visos favorites doh.gif

O mergaitiškam modeliavimui žinau tik tokį žaidimą.
girl-fashion

Radau rusišką tinklapį kur gausu visokių nuorodų tik dar nespėjau patikrint kas kur ax.gif
diary
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 08 30, 23:25)
Gal kas žinot ir galėtumėt įdėt nuorodų į puslapius, kuriuose būtų nemokamų polifoninių bei .midi formato melodijų mobiliems telefonams (tiksliau nokioms)? Ir kad būtų nesudėtinga jas atsisiųst į telefoną blush2.gif  Iš anksto dėkoju

gal tiks iš čia melodijos
Atsakyti
QUOTE(Graž*Kia @ 2007 08 31, 11:30)
blink.gif Va dabar neramu, g.gif bet juk būna švarių tokių saitų.. 4u.gif

Retai, nes visi tie bajeriukai(screensaveriai, kursoriai, smailikai ...) įsitaisę tavo kompe šnipinėja, nes prie jų būna prikabintos kenkėjiškos programikės.
Atsakyti
http://www.naturele.net/ gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
nzn ar jau buvo bet noriu imesti gera puslapiuka...bent jau man blush2.gif
www.piczo.com
jame galite susikurti savo svetaine tik reiktu pirma uzsiregistruoti ....jis angliskas ir man pats geriausias aisku is pradziu nelabai supratau kaip kurti bet pasiknisinejus po ji supratau tad sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas zinote geru psl kur butu galima parsisiusti graziu Wallpaperiu? nemokamai zinoma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2007 09 04, 12:07)
Sveiki,
gal kas zinote geru psl kur butu galima parsisiusti graziu Wallpaperiu? nemokamai zinoma.  4u.gif

Žiūrėk ČIA
Atsakyti
laba,

atsinaujino mano www, mielai kvieciu ziureti. ax.gif , Linkejimai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2007 09 01, 19:11)

Oho, kiek įdomios informacijos thumbup.gif , tik peržvelgiau antraštes, būtinai reikės paskaityti. Ačiū smile.gif .
Atsakyti