Įkraunama...
Įkraunama...

Geri interneto puslapiai

QUOTE(olajju @ 2007 09 15, 17:36)
o man sustojo ties 100 proc. kai krovesi ir nieko nerodo, jums taip nebuvo?

ir man taip nutinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2007 09 15, 17:36)
o man sustojo ties 100 proc. kai krovesi ir nieko nerodo, jums taip nebuvo?

Man viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Kazkada viena is sm-ieciu turejo toki parasa "as grazi ir protinga, netiki"? Paspaudus parasa imesdavo i kazkoki puslapi, kuriame skaiciuojami prisijungimai. Vat dabar kazko panasus ir prisireike, gal kas zino ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo špokulia: 20 rugsėjo 2007 - 10:51
QUOTE(OrangeDream @ 2007 09 15, 10:25)

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif Gal kas žinot, gal yra toks puslapiukas, kur įrašius pradinį ir galutinį tašką parodytų visą kelią...PVZ.:Kelmė-Šiauliai ir pan...??? Galų gale tiktų ir normalus kelių žemėlapis...Žinau, yra navigacinės sistemos-bet man pradžiai užtektų pasižiūrėti normalų kelių žemėlapį.Tikiuosi supratot mano norus blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2007 09 21, 23:58)
4u.gif Gal kas žinot, gal yra toks puslapiukas, kur įrašius pradinį ir galutinį tašką parodytų visą kelią...PVZ.:Kelmė-Šiauliai ir pan...??? Galų gale tiktų ir normalus kelių žemėlapis...Žinau, yra navigacinės sistemos-bet man pradžiai užtektų pasižiūrėti normalų kelių žemėlapį.Tikiuosi supratot mano norus blush2.gif Ačiū 4u.gif

Internete nežinau. Berodos Akis turėjo šią galimybę. Pats esu išmėginęs.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 09 22, 10:20)
Internete nežinau. Berodos Akis turėjo šią galimybę. Pats esu išmėginęs.

Jo, Akis tą daro, tik mažų miestukų ten neapskaičiuoja. O šiaip, tiems pagrindiniams atstumus apskaičiuoja.
Atsakyti
4u.gif O kas ta AKIS blush2.gif
sorry,tikra tundra esu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2007 09 22, 17:58)
4u.gif O kas ta AKIS blush2.gif
sorry,tikra tundra esu blush2.gif

Programikė tokia, su Lietuvos keliais.
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2007 09 21, 23:58)

Internete gali pasižiūrėti čia: 4u.gif
http://www.akis.mii....ernetui.browse#
ax.gif puslapio apačioje spausk "pabandyti čia>>>" ir išoks žemėlapis thumbup.gif
Atsakyti
Nuoroda, jei prireiktų ką nors gražiai "pasiųsti" blush2.gif
Atsakyti
4u.gif reikia nuorodu kur butu drazus vaikiski paveiksliukai spalvoti ir skirti spalvinimui
Atsakyti