Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmingų nėštumo testukų nuotraukėlės

Sveikos smile.gif

Norėjau užvesti temutę, kur įkeltumėt NT nuotraukas, su II .
Gal labiau aktualu dėl vaiduoklių pasirodymo, bet laukiami visi TEIGIAMI tetsukai, kurie pasitvirtino nestuke.gif blush2.gif

Manau tos, kurios pamatė antrą juostelę ne visada patiki, sako, ne tokia ryški ir panašiai.... tad parodykim, kaip iš tikro būna smile.gif
Atsakyti
1ir 2 testai daryti 29 CD

user posted image
Atsakyti
as i cia nekelsiu nuotraukyciu, nes prigadinau kruva testuku, praeddant vos vos vos matoma II ir ryskejanciu vaiduokliu. Dedu nuoroda testukai passvordas: testukas
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 08 24, 17:38)
1ir 2 testai daryti 29 CD

nu tai 29 CD tai kiek cia iseina dienu po Ovuliacijos? mazdaug 2 sav? nes jau ryskus ryskus smile.gif neiskesciau taip ilgai laukti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kudliukas @ 2007 08 24, 17:55)
as i cia nekelsiu nuotraukyciu, nes prigadinau kruva testuku, praeddant vos vos vos matoma II ir ryskejanciu vaiduokliu. Dedu nuoroda testukai passvordas: testukas

nu labai daug tu testuku prisibandei bigsmile.gif ar cia keli, tik is kito kampo fotkinti? smile.gif 8 dPO matosi, 9 DPO man jau ne visur smile.gif bet tu saunuole, tiki vaiduokliu pasauliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 08 24, 18:46)
nu tai 29 CD tai kiek cia iseina dienu po Ovuliacijos? mazdaug 2 sav? nes jau ryskus ryskus smile.gif neiskesciau taip ilgai laukti  4u.gif

tai kad nestuke.gif neplanuotas, tai ir testo nedariau, kol požymiai nepasireiškė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudliukas @ 2007 08 24, 17:55)

Oho kiek testukų blink.gif O aš pasitikėjau vienu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iron(ic) @ 2007 08 24, 20:36)
Oho kiek testukų  blink.gif O aš pasitikėjau vienu  blush2.gif

as tai tris dariausi
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 08 24, 20:21)
tai kad  nestuke.gif  neplanuotas, tai ir testo nedariau, kol požymiai nepasireiškė blush2.gif

o kokie požymiai po dviejų savaičių taip greitai...? blink.gif Šiaip tavo testukai jau ryškūs, keista, kad vieno neužteko blush2.gif

QUOTE(mazylyte @ 2007 08 24, 20:48)
as tai tris dariausi

tai cia ir tema sukurta, kad parodytumėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylyte @ 2007 08 24, 20:48)
as tai tris dariausi

Aš irgi tris hihihi.gif
Anr durniaus, nes jau turėjau pradėt sirgt mm, tai pagalvojau, a vdrug pasisekė, pabandziau, vuo blyn, žiūrau yra bigsmile.gif Darbe buvau, nulėkiau į vaistinę ir dar du nusipirkau biggrin.gif
Paskutinis jau menkiausias buvo, nes labai jau lašint sysiu reikėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 08 24, 21:26)
Aš irgi tris hihihi.gif
Anr durniaus, nes jau turėjau pradėt sirgt mm, tai pagalvojau, a vdrug pasisekė, pabandziau, vuo blyn, žiūrau yra  bigsmile.gif  Darbe buvau, nulėkiau į vaistinę ir dar du nusipirkau biggrin.gif
Paskutinis jau menkiausias buvo, nes labai jau lašint sysiu reikėjo  biggrin.gif

tai nufotkink ir i kelk... bus i tema..
Atsakyti
nufotkinciau bet jie jau peciuje as manau as patikesiu kad nescia esu kai pas daktare nueisiu
Atsakyti
http://public.fotki....s/dsc00112.html ]My Webpage[/URL]
Bandau kelti savojo testuko foto, atsiprašau jei iškarto nepavyks.... blush2.gif

Testas darytas 37 cd smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rianka: 25 rugpjūčio 2007 - 17:12