O už jus visas labai džiaugiuosi
Aš ir tokio noriuuuu
Rianka, labai jau panasus i mano puodeli, tik linijos ,man dvejinasi pas tave kazkodel
QUOTE(kycia @ 2007 08 29, 10:36)
Rianka, labai jau panasus i mano puodeli, tik linijos ,man dvejinasi pas tave kazkodel

na, kas dar turit testuku? ikelciau savo, bet nepasitvirtino...
Mano testukas neiskenciau iki ryto, diena pasidariau neryski antra juostele
ir ne iskart pasirose 5 min. bet per koki pusvalandi, kazin ar ka reiskia?
Ryte dar viena pasidarysiu. Bet vaistinej tik vienos firmos turejo...
Ryte dar viena pasidarysiu. Bet vaistinej tik vienos firmos turejo...
Ikelciau ir as savo testukus, bet va negaliu.... Mano tai atvirksciai tokie ryskus, kad net pati tuo negalejau patiketi... Niekur dar tokiu nebuvau maciusi...
Musu maziukas neplanuotukas, tiesiog pirmos vestuves nakties stebukliukas. Iki vestuviu ir po vestuviu saugojomes, tik ta vienintele nakti ne... Plius dar nevaisingos dienos buvo. Dabar supratau, kad mazyliai tikrai pasirenka patys laika, kada jiems ateiti... Dziaugiuosi, kad mane pasirinko, nes as pati niekada nebuciau prisiruosusi...
Musu maziukas neplanuotukas, tiesiog pirmos vestuves nakties stebukliukas. Iki vestuviu ir po vestuviu saugojomes, tik ta vienintele nakti ne... Plius dar nevaisingos dienos buvo. Dabar supratau, kad mazyliai tikrai pasirenka patys laika, kada jiems ateiti... Dziaugiuosi, kad mane pasirinko, nes as pati niekada nebuciau prisiruosusi...
Mano išsvajotas pliusiukas
Mano testukai
Dariau du iškart, nes nepatikėjau
Dabar laukiu vizito pas gydytoją, nes įtariu, kad man jau kazkiek daugiau savaičių, nes pilvas padidėjęs
QUOTE(Drusia @ 2007 08 31, 21:19)
Mano testukai
Dariau du iškart, nes nepatikėjau
Dabar laukiu vizito pas gydytoją, nes įtariu, kad man jau kazkiek daugiau savaičių, nes pilvas padidėjęs
Drusia, sveikinimai tokia gražia proga
maniskiai buna neryskus
QUOTE(HappyAngel @ 2007 09 02, 16:35)
QUOTE(indrutee @ 2007 09 03, 02:03)
maniskiai buna neryskus
Ačiū, mergaitės.
P.S. Vakar pasidariau dar ir trečią - nu vis nesitiki
QUOTE(Drusia @ 2007 09 03, 08:57)
Ačiū, mergaitės.
P.S. Vakar pasidariau dar ir trečią - nu vis nesitiki
- toks pat ryškus
Geros lauktuvės mano mamai bus už 2 savaičių kai grįšim į LT