Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmingų nėštumo testukų nuotraukėlės

sveikutes, noreciau ir as pasigirti savo ryskiomis II juostelemis:) is pradziu aisku jos buvo laaabai netiketos ir nelauktos, nes visiskai nebuvo to planuose, taciau dabar mes jau turim 7 savaiteles ir esu labai laiminga, vadinasi taip turej buti, reiskia jau esam pasiruose buti teveliais:) ideciau ir nuotraukytes su savo ryskiosiomis juostelemis tik kad va nezinau kaip tai padaryti:)
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2009 12 01, 19:28)
sveikutes, noreciau ir as pasigirti savo ryskiomis II juostelemis:) is pradziu aisku jos buvo laaabai netiketos ir nelauktos, nes visiskai nebuvo to planuose, taciau dabar mes jau turim 7 savaiteles ir esu labai laiminga, vadinasi taip turej buti, reiskia jau esam pasiruose buti teveliais:) ideciau ir nuotraukytes su savo ryskiosiomis juostelemis tik kad va nezinau kaip tai padaryti:)

Diaaa, sveikinu, o kada pas gyd eisi, o gal buvai.

Lauksim geru ziniu thumbup.gif ir saugok save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 11 27, 10:09)
O štai mano ryškėjantis nt! 

QUOTE(Diaaa @ 2009 12 01, 19:28)
sveikutes, noreciau ir as pasigirti savo ryskiomis II juostelemis:)

didziausi sveikinimai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2009 12 02, 11:10)
Diaaa, sveikinu, o kada pas gyd eisi, o gal buvai.

Lauksim geru ziniu  thumbup.gif  ir saugok save  mirksiukas.gif

jau buvau du kartus, pirmaji karta tik tepineli paeme, sekanti karta buvau po savaites ir jau per ekrana savo ziurniuka maciau, sake 6ios savaites, nelabai dar kas matesi tai liepe ateiti po triju savaiciu, tai va ateinanti antradieni vel eisiu, jau tikiuosi ir nuotraukyte gausiu, ir sirdutes duos paklausyt smile.gif spirgu kaip laukiu 2ienio smile.gif

visoms linkiu daug daug sveikateles, saugokites ir nepasiduokit baisiajam gripui! smile.gif
Atsakyti
na negi mamytes nebefotkina savo testuku, juk taip smagu i juos ziureti:) as saviskius irgi esu nufotkinusi tik va net nenumanau kaip juos ideti cia
Atsakyti
Sveikos būsimos ir esamos 4u.gif

ir aš pasigedau foto blush2.gif

o dar ir toks klausimas iškilo - jei vienas testas parodo II ,ar tai jau rezultatas tikras, ar gali būti su kitais testais kitoks? nes jei gali nerodyti nėštumo kai laukiesi, tai gal gali ir atvirkščiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eagle78 @ 2009 12 31, 14:09)
Sveikos būsimos ir esamos  4u.gif

ir aš pasigedau foto  blush2.gif

o dar ir toks klausimas iškilo - jei vienas testas parodo II ,ar tai jau rezultatas tikras, ar gali būti su kitais testais kitoks? nes jei gali nerodyti nėštumo kai laukiesi, tai gal gali ir atvirkščiai?  g.gif

man gine sake, kad nestumo testas retais atvejais nerodo nestumo, taciau kad nestumo testas parode II juosteles, bet is tikruju nesi nescia yra laaaaaabai retas atvejis, praktiskai koks vienas is milijono ar keliu milijonu, na cia tokia statistika, juk nesciocios slapime yra ten kazko(tiksliai nezinau net blush2.gif ), ko nera nesilaukiancios slapime, tai faktas kad jei parode nors kiek antros juosteles tai buk tikra esi nescia:)
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2009 12 31, 14:56)
man gine sake, kad nestumo testas retais atvejais nerodo nestumo, taciau kad nestumo testas parode II juosteles, bet is tikruju nesi nescia yra laaaaaabai retas atvejis, praktiskai koks vienas is milijono ar keliu milijonu, na cia tokia statistika, juk nesciocios slapime yra ten kazko(tiksliai nezinau net blush2.gif ), ko nera nesilaukiancios slapime, tai faktas kad jei parode nors kiek antros juosteles tai buk tikra esi nescia:)

labai ačiū už atsakymą clap.gif atrodo šįryt įsirašiau į nestuke.gif klubą yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Eagle78 @ 2009 12 31, 15:27)
labai ačiū už atsakymą  clap.gif atrodo šįryt įsirašiau į  nestuke.gif klubą yahoo.gif

sveikinimai didziausi, geriausia dovanele naujuju metu proga manau:)
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2009 12 31, 15:55)
sveikinimai didziausi, geriausia dovanele naujuju metu proga manau:)

ačiukas mirksiukas.gif laiminga nerealiai smile.gif vyras irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eagle78 @ 2009 12 31, 18:05)
ačiukas  mirksiukas.gif  laiminga nerealiai smile.gif vyras irgi  thumbup.gif

ir turetumet buti:) man ta zinia is pradziu nebuvo tokia dziugi kaip dabar tau, bet kai praejo sokas tai ir as be proto apsidziaugiau, tai nerealu:)
Atsakyti
QUOTE(Eagle78 @ 2009 12 31, 15:27)
labai ačiū už atsakymą  clap.gif atrodo šįryt įsirašiau į  nestuke.gif klubą yahoo.gif

Oho!!! Cia jau tikrai puikiai - Naujametine dovanele smile.gif

Na o mes va planuojam, bet jau antra menesiukas - nieko. Ech nebera kantrybes. Jau tikejausi, kad si menesi gal iseis, mm turejo (ne)ateiti kokia sausio 7-8 d, bet gi tos nelemtosios mm atejo gruodzio 31 d.

Na, ka gi, bandysim trecia kart smile.gif
Atsakyti