Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmingų nėštumo testukų nuotraukėlės

is tikruju dar nelabai suvokiu kas cia nutiko lotuliukas.gif nestuke.gif
bet esam be ga;li laimingi nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif
aciukas 4u.gif
Atsakyti
sveikutes pasidziaugsiu ir as-pagaliau ir mes sulaukem savuju II
user posted image
Atsakyti
gal kas pasakysit kaip cia imest foto?man nesigauna verysad.gif
Atsakyti
Sveikinu Svaigutį ir Simfą thumbup.gif 4u.gif

Mauki2, pirmiausia ją reikia įkelti į inernetą (pvz., www.imageshack.us), o tada nuotraukos nuorodą nukopijuoti į langelį, kuris iššoka paspaudus IMG įrankių juostoje, kuri atsiranda rašant atsakymą. Tikiuosi, aiškiai paaiškinau 4u.gif
Atsakyti
paaiskinai lb aiskiai blush2.gif aciu 4u.gif user posted image[/IMG]

matosi? smile.gif tastai jau senoki, bet issaugojau atminciai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maukis2: 17 sausio 2010 - 10:37
Grr, norėjau kitaip paaiškint, bet neleidžia nededant nuotraukos rašyti tų formulių doh.gif

Greičiausiai su nuoroda kažkas ne taip buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justesea: 17 sausio 2010 - 11:05
QUOTE(kamelijuta @ 2010 01 15, 20:07)
Diaaa,
o kaip pasidaryti ta paveiksliuka , kur rodo nestumo savaites? as cia zalia .kiek ziurejau tai yra paraso sukurimas, bet ir jo nemoku pasidaryti

tiesiog uzeik kad ir ant maniskes liniuotes, atsidarys supermama.lt puslapis, galesi issirinkti patinkancia liniuote, issisaugok kaip parasa, ir kiekviena karta parasiusi zinute pries siusdama ja uzdek varnele kur yra po zintes lauku "Ijungti parasa". jei nepakankamai aiskiai nupasakojau rasyk dar, bandysiu issamiau:) ten kai atidarys ta puslapi paspaudus ant mano liniuotes, spausk Liniuotes, ir apacioj smulkiau yra paaiskinta kaip ja pasidaryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diaaa: 17 sausio 2010 - 13:47
simfa - jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nestuke.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svaigutis @ 2010 01 16, 23:01)
jungiuosi ir as 4u.gif
po triju menesiu, va ka vakar pamaciau!!  4u.gif  wub.gif

QUOTE(_simfa_ @ 2010 01 17, 08:53)

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wonderfulLIFE @ 2010 01 13, 22:38)
GARBANYLA,

sveikute, zinai, skaiciau skaiciau ir vel skaiciau, bet niekaip negalejau atsistebeti tavo optimizmu, nu jau taaaaip nerealiai rasai ir mastai, uzkretei kartu ir mane blush2.gif 
o dar, kai pamaciau,kad tavo optimistiskos mintys realizavosi, suteikiai man daug vilties wub.gif
nors musu jau keli ciklai buvo nesekmingi, bet as dabar lygiai taip pat pradejau mastyti,kaip ir tu blush2.gif
tikiuosi, tavo zodziai gerai man ikrete proto doh.gif
isbyrejo jau visos blogos mintys ir atejo tikejimas,kad cia tuoj pat jau ateis ir musu mazylis pas savo tevelius wub.gif

beje, visoms mergytems, linkiu kuo graziausiu dvieju II
4u.gif

wonderful life, ačiū Tau už komplimentus! wub.gif Bet aš pati kartais netikiu savo nemirštančia viltimi. Mano NT nepasiteisino. Turėjau keletą biocheminių nėštumų (kai kiaušinėlis apsivaisina, bet net neįsikabina į gimdą, nes "nenori" biggrin.gif ), bet nosies nenukabinu ir judu tolyn! nuo šiol ugdau kantrybę dėl ankstyvų nt darymų ir nelaukiu mm! drinks_cheers.gif thumbup.gif Ramu ir gražu viduj. 4u.gif

Ir jau nebesakau, kad mes NET dešimt ciklų nepastojam, o TIK, nes daugelis organizmo reikalų priklauso nuo mūsų MINČIŲ. Įrodyta! Keičiam mąstymą! Požiūrį! Ir Tau, Nuostabus Gyvenime , tai patarčiau: tik keli ciklai smile.gif ir tai yra normalu! Tik sunku tas moterėles įtikinti lengvai ir paprastai galvoti apie tą stebuklo atėjimą. Kaip yra pasakyta - gamtoje niekas nevyksta greitai, bet viskas yra padaryta. Tad prieš tardamos žodį NET, pagalvokim gal vis dėlto ištarti TIK? mirksiukas.gif

Papildyta:
Ir labai labai labai stipriai sveikinu mergaites ir jų vyrus su išlauktais II !!! drinks_cheers.gif Švęskit gyvenimą už lengvą nėštumą! thumbup.gif Oi, kaip džiūgauja dūšia, kai sužinau, kad šiam pasauly (ir visai čia pat, Lietuvos forume biggrin.gif .... ) pasibeldžia naujos žinios apie naujas gyvybes... Ui, koks smagumas!! clap_1.gif yahoo.gif

Lai viskas būna gerai! Ir lai daugėja tų fantastiškųjų testukų, kurių rezultate būtų švytintis 2.gif leliučino veidelis! assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GARBANYLA: 19 sausio 2010 - 00:58
QUOTE(dvynuke85 @ 2010 01 14, 07:53)
as ir kazkaip nenorejau,kad parodytu 3+ biggrin.gif kazkaip tiksliau kai skaiciuka ismeta biggrin.gif nes cia niekas hcg nedaro tik pagal mmm,tai bent testukai parodo biggrin.gif

va va man ir tas pats doh.gif HCG nedaro echo iki 12sav nepriprasysi kad cia padarytu doh.gif tai per ta laika gali isproteti... man tas testukas thumbup.gif ypac po manu 4persileidimu buvo smagu ziureti kai kas savaite vis didesnius skaiciukus rodo ir tada po truputi atsirazdavo viltis kad gal sy kart viskas bus ok wub.gif

QUOTE(kamelijuta @ 2010 01 14, 09:16)
Sveikos busimos ir esamosmamytes,
As pirmadieni pasidariau testa.ir aciu Dievui  jis teigiamas

sveikinam 4u.gif

QUOTE(snieguoliuke @ 2010 01 14, 11:38)
pas mus atrodo irgi teigiamas biggrin.gif

labai teigiamas thumbup.gif sveikinam 4u.gif

QUOTE(Justesea @ 2010 01 16, 08:13)
O va testukas. Nuotrauka prastoka, nes su telefonu...  Juostelė neskubėjo atsirasti, bet jau po minutės truputį ryškėjo, o paskui paryškėjo dar labiau, Bet gal ji turi būti ryškesnė.. Ar ne? Na pasakykit blush2.gif

tavo NT netgi labai ryskus thumbup.gif sveikinam 4u.gif

QUOTE(linkur @ 2010 01 16, 11:23)
tikiuosi, kad ir as net laabai greitu laiku idesiu savo laimingus II cia ax.gif

jau butu pats laikas mergyt mirksiukas.gif is visos sirdies tau to linkiu 4u.gif 4u.gif

QUOTE(svaigutis @ 2010 01 16, 21:01)
po triju menesiu, va ka vakar pamaciau!!

sveikinam 4u.gif

QUOTE(_simfa_ @ 2010 01 17, 06:53)

sveikinam 4u.gif
Atsakyti
Kiek daug teigiamų emocijų rolleyes.gif good.gif

Ačiū už jas ir už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti