Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas 28 tema

QUOTE(liudnute @ 2007 09 02, 16:47)
bandysiu ir as pasipuikuot iremintubuckiu

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Žodžių nėr kaip gražu. Ir dar per tokį trumpą laiką... Ir toliau taip,tik nenumesk į šalį mirksiukas.gif Ir kiti darbeliai super. Man ir mašinytės patiko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(notera @ 2007 09 02, 17:09)

thumbup.gif
wub.gif
4u.gif
Kiek matysiu aš tuos leliukus,tiek svaigsiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 02 rugsėjo 2007 - 18:27
Notera, o čia vaiko toks svoris buvo, kai gimė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 09 02, 19:20)
Kaštone labai gražu, ir būtų tai mano darbelis įrėminčiau. Nes padėjus ant stalo, ne duok Dieve koks svetys nesgrabus papultų ir aplietų {daugiau jo nebekviesčiau  biggrin.gif }, tai nagus nusigrauši. Kažkuri rašė apie tai, kaip savo siuvinėtą staltiesę patiesusi ant stalo, o ją be gailesčio sutepliojo. Tikriausiai tik mes pačios galim įvertinti savo darbelį, įsiuvinėtą  triūsą, meilę ir tas emocijas kuriomis tomis dienomis gyvenome.  4u.gif

Sakai rėmint mastau.gif , vėl pradedu balamūtintis - bet jo viso ilgis apie pusantro metro, tai kaip paveikslas labai ilgas g.gif , nebent virš lovos miegamajam kabint unsure.gif . Šiaip čia kiek labiau ne staltiesėlė, o tiesiog papuošimas ant stalelio būtų, atėjus svečiams skubiai paslėpčiau hihihi.gif .

Liudnute, Notera, labai gražu wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 09 02, 19:53)
Sakai rėmint  mastau.gif 

Čia tik mano nuomonė doh.gif , o jei siuvinėjai darbelį su ta mintimi, kad stalą papuošti, tai nieko tame blogo nematau. Puošk į sveikatą thumbup.gif ir į mano blevyzgas nekreipk dėmesio yahoo.gif . Prisiūk dekoratyvinį kantelį kraštuose, kutosus galuose ir thumbup.gif 4u.gif ....ir vėl, čia tik mano sapalionės. Kai sugalvosi kaip savo grožį panaudoti ir pabaigsi apipavidalinti - pasirodyk. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 09 02, 16:17)
Bandau įkelt savo paskutinio siuvinėjimo nuotraukas. Siuvinėta senokai (prieš kokius penkerius metus  blush2.gif ) ir iki galo nebaigta - liko atlenkti kraštus ir prisiūti po apačia tipo pamušalą, - bus takelis ant stalo.
Beje, kai kurie mane bandė įtikinti dėti į rėmą, bet visgi  g.gif turbūt nei šis nei tas gautųsi...

user posted image

O man nerodo g.gif O taip smalsu,kas čia per grožis...
Atsakyti
Kažkodėl neberodo foto verysad.gif , pabandysiu įkelt nuorodą, gal veiks g.gif .
Čia
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 09 02, 21:25)
Kažkodėl neberodo foto  verysad.gif , pabandysiu įkelt nuorodą, gal veiks  g.gif .
Čia

thumbup.gif eik tu sau doh.gif bet ir darbo čia įdėta...
Atsakyti
Kažkodėl neberodo foto  verysad.gif , pabandysiu įkelt nuorodą, gal veiks  g.gif .
Čia

Labai gražuuuuu thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.
DARBELIAI VISU FANTASTISKI bigsmile.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų darbeliai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 03, 08:09)
Labai gražūs visų darbeliai. 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(notera @ 2007 09 02, 17:09)
mano paskutinis darbas smile.gif
thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(liudnute @ 2007 09 02, 17:09)
Faina dovanėlė thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(liudnute @ 2007 09 02, 16:47)
bandysiu ir as pasipuikuot iremintu buckiu
thumbup.gif
Papildyta:
Kažkodėl neberodo foto  verysad.gif , pabandysiu įkelt nuorodą, gal veiks  g.gif .Čia
Gražios rožės thumbup.gif
Aš dabar mezgu... Vieną iš savo siuvinėtų balerinų padovanojau antros eilės dukterėčiai rugsėjo 1-osios proga...
Atsakyti