Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas 28 tema

libaja, labai gražūs lineliai. wub.gif Lygiai tokie patys, kaip ir pavyzdiniame paveiksliuke. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal galit pagelbėt, reikia gražaus paveikslėlio su linksmu katinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 09 12, 17:22)
na bet vis tiek gražu:)

QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 09 12, 17:28)
Man patinka  thumbup.gif  Gražu  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

QUOTE(winia @ 2007 09 12, 17:30)
Na bet vis tiek tikrai gražus darbas:)

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 09 12, 17:40)
Man kaip tik šitaip gražiau. Jei būtų uždeję paspartą taip tarsi lineliai iš jo auga, būtų tas pats, kaip žmogaus nuotrauka "nukirptom" kojom. Kai paveiksliukas visas pilnas, tada gerai, kai paspartą deda prie pat siuvinio krašto, bet šiuo atveju, manau, viskas  thumbup.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 12, 18:05)
libaja, labai gražūs lineliai. wub.gif Lygiai tokie patys, kaip ir pavyzdiniame paveiksliuke. thumbup.gif

aciuks.gif O pavyzdiniame tai net spalva kita hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2007 09 12, 18:35)
aciuks.gif    O pavyzdiniame tai net spalva kita  hihihi.gif

kad net nepastebėjau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2007 09 12, 17:16)

labai gražu rolleyes.gif
Atsakyti
jei galit,pagelbėkit, noriu siuvinėt pirmąjį bučinį, ir neberandu schemutės. jei turit,labai prašau atsiųskit man audronenok@yahoo.com
Atsakyti
thumbup.gif Libaja įrėminti linai fantastiški drinks_cheers.gif
Atsakyti
pagaliau galiu parodyti savo paskutinius visiškai sutvarkytus darbus (čia tie, kuriuos "rėmino" 2 mėn doh.gif )
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2007 09 12, 17:16)
Pasiėmiau linelius. Truputį bachsticht'ą per laisvai tikriausiai padariau, negerai nugulė, bet kadangi čia toks piešinėlis "improvizuotas", tai gali būt ir taip. user posted image  Ir dar plėvelės nenuėmiau, nes vešim dovanot..  blush2.gif

thumbup.gif labai dailiai atrodo
QUOTE(Matelyk @ 2007 09 12, 21:39)
pagaliau galiu parodyti savo paskutinius visiškai sutvarkytus darbus (čia tie, kuriuos "rėmino" 2 mėn  doh.gif )
user posted image

user posted image

bigsmile.gif labai gražu, o ko taip ilgai rėmino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 09 12, 21:39)
pagaliau galiu parodyti savo paskutinius visiškai sutvarkytus darbus (čia tie, kuriuos "rėmino" 2 mėn  doh.gif )

Labai gražu thumbup.gif thumbup.gif
Ypač su kupranugariais thumbup.gif . Rėmas labai man patiko mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 09 10, 23:12)
Sveikos visos,

Na ir priplepėjot. Na va aš pabaigiau paskutinį darbelį ir skubu pasigirti  mirksiukas.gif liko tik įrėminti.

http://s151.photobuc...nt=IMG_7035.jpg
Jei kas tai labai jau neskalpuokit  rolleyes.gif
na labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2007 09 12, 20:27)
jei galit,pagelbėkit, noriu siuvinėt pirmąjį bučinį, ir neberandu schemutės. jei turit,labai prašau atsiųskit man audronenok@yahoo.com

Viską rasi čia mirksiukas.gif
Atsakyti