Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas 28 tema

QUOTE(Reska @ 2007 09 16, 20:50)
Ten tikrai ne violetinė,
Tavo avataras prikolnas  thumbup.gif

Todėl ir atrodo neįprastai, kadangi matau violetinį. Paveislio spalvos tokios šiltos, o pasporto šalta...
Avataras atspindi mano nuotaiką - MES LAIMĖSIM lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 16 rugsėjo 2007 - 19:59
QUOTE(saliuky @ 2007 09 16, 20:58)
Avataras atspindi mano nuotaiką - MES LAIMĖSIM lithuania.gif  lithuania.gif  lithuania.gif

viltis ... motina- o mes jos vaikai, tikekimes kad laimesim
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 09 16, 21:02)
viltis ... motina- o mes jos vaikai, tikekimes kad laimesim

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 16 rugsėjo 2007 - 20:07
QUOTE(Reska @ 2007 09 16, 19:40)
Vos ne taip ir buvo- penktadienį pastebėjau, kad vėl pritruksiu siuliukų, kurių pas mus nebuvo, o vyras parvežė iš Vln. Nu dabar galvoju šakės, jei nebus atvežta ir dabar, tai viskas sužlugs  doh.gif . Bet man nuskilo, į parduotuvę atvežė 6 tos spalvos matkelius, 3 jau prieš mane nupirko kažkuri siuvinėtoja, tai man dar užteko. Na tai ir pabaigiau (šeštadienį vakare, per krepšinį). Šiandien įrėminau ir jau padovanojau.

Reska, labai gražios gervės thumbup.gif

niekaip vis nepriprantu prie naujo tavo nick'o. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 09 16, 20:58)
Avataras atspindi mano nuotaiką - MES LAIMĖSIM lithuania.gif  lithuania.gif  lithuania.gif

...kada nors mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 16, 21:13)
Reska, labai gražios gervės thumbup.gif

niekaip vis nepriprantu prie naujo tavo nick'o. doh.gif

Ačiū 4u.gif

Šuo kariamas pripranta, tai ir tu priprasi lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 09 16, 21:15)
Šuo kariamas pripranta, tai ir tu priprasi  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

o kas daugiau belieka hihihi.gif
Atsakyti

[Siuvinėju ant 18 DMC ir nesiskundžiu. Nors pagal schemą reikalauja 25ct. tankumo medžiagos. Tas medžiagos standumas po ilgo čiupinėjimo šiek tiek sumažėja, pasidaro lankstesnė. Bent jau manoji suminkštėjo. Pasirodyk, nebūk pogrindy biggrin.gif 4u.gif .]

Tai kad nelabai turiu ką pasirodyt.Angelą tik pradėjau , bet bandysiu ieškoti kitokios kanvos nes ta man nelimpa prie rankų.Šiuo metu siuvinėju mamos siamo katiną tai kai pabaigsiu pasirodysiu.
Atsakyti
QUOTE(Linnaa @ 2007 09 16, 21:19)
Tai kad nelabai turiu ką pasirodyt.Angelą tik pradėjau , bet bandysiu ieškoti kitokios kanvos nes ta man nelimpa prie rankų.Šiuo metu siuvinėju mamos siamo katiną tai kai pabaigsiu pasirodysiu.

Jeigu reikia pagelbėsiu su medžiagėle. Tiesa tik DMC pas mus mačiau, na dar lietuviškos... ir patarčiau siuvinėti kiek įmanoma ant tankesnės, kaip pvz. 18 aidos. Ir laukiam pasirodant su katinais ir angelais 4u.gif biggrin.gif

MES LAIMĖJOM
lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 09 16, 00:02)

Labukas, aš radau konverterį iš dmc į madeirą internete, taigi ir susipirkau tokius siūlus, o pradėjus siuvinėti, pamačiau, kad dauguma siūlų neatitinka spalvos kuri turėtų būti, bet mane išgelbėjo siūlų pardavėja - ji turėjo paletę, kurioje parašyi atitikmenys iš/į dmc ir madeira. 4u.gif ax.gif Taigi reikėtų laminuoti tą paletę, kad toks turtas nesusitrintų... wub.gif

Dabar plušu prie nemažo darbelio: Vincento Van Gogo paveikslas "Irisai". Po knygynus kada laksčiau ir užtikau siuvinėjimo žurnalų, tai ten buvo toji schema. Čia naturoje pieštas paveikslas:

http://picture.yateg...a8.5/283056.jpg

Beje kurios dažnau lankotės Vilniuje, univermago "Gerose akyse" turėjote matyti tą paveikslą, kažkurios merginos išsiuvinėtą, tai pamačiau, kaip gražiai atrodo, ir aš užsimaniau tokį turėti... bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 09 17, 08:45)
Čia naturoje pieštas paveikslas:
http://picture.yateg...a8.5/283056.jpg
blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Saliuky ačiū už pagalbą.Kitą pirmadienį važiuosiu į Panevėžį tai gal ką gausiu nusipirkt.
Atsakyti
smile.gif jau atydaryta "geros akys", bet pvz DMC siuliuku dar nera. Yra mezgimo siulai.
Atsakyti