Įkraunama...
Įkraunama...

podiumo grožybės

QUOTE(Faraa @ 2007 04 12, 11:00)
..., bet įdomu kaip tą viršų reiktų padaryti, kad tvirtai ant krutinės laikytusi? g.gif  g.gif  g.gif

Pradžiai geros krūtinės, kad būtų ant ko laikytis biggrin.gif , o antra, tai manau galima mezgant viršų prie pagrindinio siūlo dėti siūlą su gumele g.gif , o dar galima šį variantą "apžaist" su permatomom petnešom rolleyes.gif
Atsakyti
na, tai as taip pagalvojau...i foruma dedu tik megztus ir nertus, o kam idomu ivairus kirpimai ir pan, gali pas mane puslapiukyje pasidairyt, ane? biggrin.gif tai dabar dar keletas nauju modeliuku:

user posted image

user posted image

user posted image

daugiau naujienu kaip visada pas mane: Mano Podiumo Grožybės:)
Atsakyti
Vajei šita suknutė labai man tiktų. Tokia pat kūdena. biggrin.gif Ir nereiktų tos didelės krūtinės hihihi.gif , kaip tai baltai megztai. Tik ši nerta berods.

QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 04 12, 10:43)
Pradžiai geros krūtinės, kad būtų ant ko laikytis biggrin.gif ,...

doh.gif
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 04 12, 10:43)
..., o antra, tai manau galima mezgant viršų prie pagrindinio siūlo dėti siūlą su gumele  g.gif , o dar galima šį variantą "apžaist" su permatomom petnešom  rolleyes.gif

aš irgi taip pagalvojau drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif user posted image
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image user posted image user posted image

Papildyta:
biggrin.gif biggrin.gif

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 04 04, 11:52)

va čia tai fantastika wub.gif
Atsakyti
noriu viskoooooooooo biggrin.gif man va idomu pasidare g.gif ar kuriai pavyko kazka panasaus ''pagaminti''.Butu isties smalsu pamatyti kaip musu auksarankes tokius grozius pasidaro
Atsakyti
Va tokią pradėjau, bet nebaigiau
user posted image
ir reiktų prie gėdos stulpo prisikalt, nes kaip gentainiai sakė "nu andarokas tai kaip iš tumba-jumba genties" doh.gif Per platu, o ardyti taip gaila g.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 23 balandžio 2007 - 18:37
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 04 23, 19:36)
Va tokią pradėjau, bet nebaigiau
ir reiktų prie gėdos stulpo prisikalt, nes kaip gentainiai sakė "nu andarokas tai kaip iš tumba-jumba genties"  doh.gif  Per platu, o ardyti taip gaila  g.gif  verysad.gif

o daug jau numezgus turi? g.gif
Atsakyti
Priekinė viršutinė dalis beveik visa ir tumba-jumba sijonukas toks itin mini, žo -platus diržas lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Koks fainas žalias daiktas rolleyes.gif ir iškarpų nereikia biggrin.gif
Atsakyti