Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologija

oi kiek Auksita naudingos informacijos pateike, dekui tau 4u.gif man idomu, kiek sumazetu studiju kaina uzskaicius jau turimus dalykus 9pas mane medicininis issilavinimas)? Aisku cia individualiai reiktu skaiciuoti... Nu zodziu nezinau ka man ir daryti, nes nors ir dirbu, bet metams moket 3200 plius kosmetika man brangoka yra doh.gif Nu zodiu, nzn kaip cia man ir pasielgti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksita @ 2010 04 30, 12:42)
Sveikutes  biggrin.gif

Skambinau dekanei i Vilniaus kolegija  biggrin.gif  tai vat, i neakivaizdini stoti gali tik turintys Svietimo ministerijos pripazistama kosmetiko kvalifikacini pazymejima arba jau turintys medicinini issilavinima (kitos krypties). I dienini be biologijos egzo labai sunku butu istot, nes labai didelis norinciuju skaicius, na nebent netycia pasisektu, jeigu kiti egzai super aukstu balu smile.gif Kaina metams 3200lt beveik smile.gif Dieninis beveik 5000lt... Taigi as bandysiu stoti i neakivazidin, nes turiu kosmetikes - visazistes kvalifikacija, man sake dar daug kitu dalyku uzskaitytu, nes esu baigusi manikiura, pedikiura, o ju irgi nemazai valandu cia yra, praktikos irgi beveik visos uzsiskaitytu del jau baigtu kursu smile.gif Dar esu baigusi vadyba, tai visokias sociologijas ir bendruosius sutampancius dalykus uzskaitytu, ir moket maziau reiktu smile.gif Neakivaizdinis yra tik Vilniaus kolegijoj, Klaipedoj - dieninis ir vakarinis, Kaune ir Siauliuose - tik dieniniai smile.gif Jeigu kam reik kokios info,k lauskit, nes as visas kolegijas apskambinau smile.gif

dar ir visokiu bendruju neakivaizdiniam moko? Galvojau, kad tik specialybes g.gif Kazi, kiek sumazeja mokestis atmetus bendruosius dalykus?

QUOTE(drauge1 @ 2010 04 30, 13:22)
oi kiek Auksita naudingos informacijos pateike, dekui tau 4u.gif  man idomu, kiek sumazetu studiju kaina uzskaicius jau turimus dalykus 9pas mane medicininis issilavinimas)? Aisku cia individualiai reiktu skaiciuoti... Nu zodziu nezinau ka man ir daryti, nes nors ir dirbu, bet metams moket 3200 plius kosmetika man brangoka yra doh.gif  Nu zodiu, nzn kaip cia man ir pasielgti g.gif

Higieninė ir dekoratyvinė kosmetologija 2009 priimtu studentu semestro mokslu kainos VIKO dieninis-2439 lt, istestines studijos - 1626 lt
Kazin, kiek uz ta kosmetika reik primoket?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 30 balandžio 2010 - 18:03
Uz kosmetika tai neisivaizduoju, gal ziurint ka kuri semestra veiki, manau juk ne kiekviena semestra bus praktika... Cia jauciu reikia klaust destytoju, kurios praktika desto, galesiu dar paskambint po savaitgalio tai dekanei ir uzklaust smile.gif Del dalyku uzskaitymo ir mazesnes sumos priklauso nuo kreditu, ten kazkaip lyg MGL skaiciuoja, kiek sudaro, o vienas MGL lyg 125lt budavo, dabar nezinau, gal pasikeite jau nuo tada, kai bakalaura baigiau smile.gif Sake irgi reikia atsinest visus turimus diplomus ir pries kiekviena semestra su destytojais ar dekanate derint, kas ir kiek bus uzskaitoma. Bendruju dalyku bus informacines technologijos, vadyba, verslo etika, sociologija, dar yg kazkas, tai manau visiems, kas baige kazka i vadybos puse, sutaps. Dar daug medicininiu dalyku: medziagotyra, epidermiologija ir t.t., tai gal isvsi daug uzskaitytu stojant su jau turimu kitu med issilavinimu smile.gif beje, cia draugei 1 - del med issilavinimo... juk kosmetologe dirbti visai nebutina baigti butent kosmetologija. Gal uztektu tau pabaigti kosmetikes kursus ir jau turedama med issilavinima galetum dirbti kosmetologe? cia irgi reikia aiskintis, zinau, kad musu destytoja, kai kursus Elizoj lankaiu, baigusi tikrai ne kosmetologija, kazka ten kitokio medicininio, bet jau 15 metu dirba kosmetologe smile.gif
Atsakyti
as irgi pazistu zmoniu, kurie medicinini issilavinima turedami pabaige kosmetikiu kursus ir dirba kosmetologais. Bet tiems, kurie pabaige kosmetikiu kursus be medicininio, stoti i kosmetologija verta, jeigu nori gilintis ir teikti daugiau paslaugu smile.gif
Atsakyti
As ir girdejau, kad gal ir uztektu kursu turint medicinini, bet va kursai vyksta kiek domejausi tik dienos metu, o kadangi mano darbos nuo 8 iki 5 tai niekaip neiseina suderinti verysad.gif

O kaip cia taip kainos idomu skiriasi 2009 - 1700, o jau siemet virs 3000, idomu kodel tiek pabrango g.gif
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2010 05 02, 15:14)
As ir girdejau, kad gal ir uztektu kursu turint medicinini, bet va kursai vyksta kiek domejausi tik dienos metu, o kadangi mano darbos nuo 8 iki 5 tai niekaip neiseina suderinti verysad.gif

O kaip cia taip kainos idomu skiriasi 2009 - 1700, o jau siemet virs 3000, idomu kodel tiek pabrango g.gif

1626 cia buvo uz semestra. Yra ir popietiniu kursu. Paziurekit Feminoj.
Atsakyti
Vilniuj kursai yra Femina Bonoj ir Elizoj, Feminoj lyg ir popietiniai yra, Kaune - femina Bonoj, o Klaipedoj - kol kas tik Elizoj, bet dienos metu, Femina zada nuo kitu metu isteigt sita programa ir Klaipedoj smile.gif Gal dar kazkas kazkur moko, bet ten nebus Svietimo ministerijos isduodamos kvalifikacijos, tik paprasti sertifikatai, o femina ir Eliza pripazistamos Svietimo ministerijos mokymo istaigos smile.gif
Atsakyti
Deja popieinei grupei kursai prasideda nuo 14val, tad ir sis variantas atkranta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2010 05 02, 19:40)
Deja popieinei grupei kursai prasideda nuo 14val, tad ir sis variantas atkranta verysad.gif

man buvo dar geriau, kai lankiau Feminoj: kai uzsirasiau, sake, kad bus nuo 14 val., o kai atejo laikas lankyt pasirodo - nuo 13.30. Na tai pastoviai veluodavau ir tai is darbo reikedavo anksciau islekt. bet baigiau. Kasdiena ejau- is ryto i darba, paskui i kursus, paskui i kita darba... Vienzo doh.gif Ko nepadarysi del ateities ax.gif Dabar dziaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 02, 19:46)
man buvo dar geriau, kai lankiau Feminoj: kai uzsirasiau, sake, kad bus nuo 14 val., o kai atejo laikas lankyt pasirodo - nuo 13.30. Na tai pastoviai veluodavau ir tai is darbo reikedavo anksciau islekt. bet baigiau. Kasdiena ejau- is ryto i darba, paskui i kursus, paskui i kita darba... Vienzo  doh.gif Ko nepadarysi del ateities  ax.gif Dabar dziaugiuosi biggrin.gif

Jo cia tai kruvis, saunuole Jus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien pasiziurejau, kad pavelavau stoti i kauno kolegija, kosmetologijos specialybe. Pati jau turiu 2 aukstuosius, bet vadybos srityje, ir stai sugalvojau, kad noriu keisti savo profesija. bet taip liudna, kad nespejau.

antras varintas - yra kaune profesinio rengimo centras, kur moko higienines kosmetikos, mokslas nemokamas, tik perkiesi priemones pats.

kitas variantas - femina bona, bet kiek reik moketi, ir kiek laiko mokytis?
Atsakyti
QUOTE(Kristaite25 @ 2010 07 22, 15:36)
Sveikos, siandien pasiziurejau, kad pavelavau stoti i kauno kolegija, kosmetologijos specialybe. Pati jau turiu 2 aukstuosius, bet vadybos srityje, ir stai sugalvojau, kad noriu keisti savo profesija. bet taip liudna, kad nespejau.

antras varintas - yra kaune profesinio rengimo centras, kur moko higienines kosmetikos, mokslas nemokamas, tik perkiesi priemones pats.

kitas variantas - femina bona, bet kiek reik moketi, ir kiek laiko mokytis?

feminoj - mokytis puse metu kasdien, moketi kazkur 4200 dabar uz viska, nieko primoket nereikia.
Atsakyti