Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai - II tema

Nusipirkau siandien ramuneliu tai ryt meginsiu ta nuovira darytis ir poto su ta druska sveist meginsiu ;D
Ir dar ta giriamaji muiliuka nusipirkau tai vakare ismeginsiu poto pranesiu kaip sekes biggrin.gif
O to muiliuko kvapas tai visai nieko toks bigsmile.gif
Atsakyti
Teebaum kaukė yra su baltu moliu, t.y. koalinu, kuris kaip tik kemša poras ax.gif
dėl to aš jo daugiau nepirksiu
Propeller irgi nieko gero schmoll.gif

labiausiai patinka juodas molis ir šita
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 30, 21:51)
Teebaum kaukė yra su baltu moliu, t.y. koalinu, kuris kaip tik kemša poras  ax.gif
Propeller irgi nieko gero  schmoll.gif
labiausiai patinka juodas molis ir šita

teebaum man ir nepatiko, daugiausiau naudos iš propeller bei šitos kur foto įdėta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 08 30, 22:08)
teebaum man ir nepatiko, daugiausiau naudos iš propeller bei šitos kur foto įdėta smile.gif

O molį bandėt? 4u.gif
Propeller man nepatiko, visiškai nieko ji man nedarydavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 30, 21:51)
Teebaum kaukė yra su baltu moliu, t.y. koalinu, kuris kaip tik kemša poras  ax.gif
Propeller irgi nieko gero  schmoll.gif

Nuliudinot mane, galejot ir anksciau pasisakyt, o tai abi siandien nusipirkau verysad.gif o ant teebaum tai raso, kad su zaliuoju moliu, ar cia tas pats? g.gif bet sudety ant tubeles parasyta KAOLIN... tai kaip cia yra g.gif propeller kazkaip sudirgino man siandien oda...
Papildyta:
O tada belkosmex kuo gera? nu kosmaras pasimeciau visai.. 10 kaukiu nusipirksiu ir tik odai pakenks...
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 08 30, 22:54)
O molį bandėt?  4u.gif
Propeller man nepatiko, visiškai nieko ji man nedarydavo  schmoll.gif

bandau, bandau mirksiukas.gif bet iš propellerio man beveik toks pats poveikis kaip ir iš molio biggrin.gif

QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 30, 23:16)
Nuliudinot mane, galejot ir anksciau pasisakyt, o tai abi siandien nusipirkau verysad.gif o ant teebaum tai raso, kad su zaliuoju moliu, ar cia tas pats? g.gif bet sudety ant tubeles parasyta KAOLIN... tai kaip cia yra g.gif propeller kazkaip sudirgino man siandien oda...
Papildyta:
O tada belkosmex kuo gera? nu kosmaras pasimeciau visai.. 10 kaukiu nusipirksiu ir tik odai pakenks...

nesijaudink aš ir turiu krūvas veido kaukių tongue.gif tiesiog reikia ieškotis pačiai kuri tau labiau tiks, nes pvz propeller daug kam nepatinka, o man - taip, teebaum SM tikrai visuomet labai buvo giriamas, todėl ir aš ją stvėriau blush2.gif bet nieko gero man iš jos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 30, 23:16)
Papildyta:

aj juk ne karvę jos kainuoja, atsirinksi sau geriausią tik bandymo keliu smile.gif
Propeller ir man po pirmo karto sudirgino odą, o paskui storai tepiaus, kad tik greičiau baigtųsi biggrin.gif nežinau, ar sutapimas, ar kas bet po propeller ir Teebaum kaukės pas mane spuogų kaip grybų po lietaus išdygdavo doh.gif
ta belkosmex labai faina, užsitepi ir gali sedėt valandų valandas su ja, nei jinai graužia, nei džiūna ir man tikrai geriausiai odai išvalydavo iš visų bandytų ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 31, 00:33)
aj juk ne karvę jos kainuoja, atsirinksi sau geriausią tik bandymo keliu  smile.gif
Propeller ir man po pirmo karto sudirgino odą, o paskui storai tepiaus, kad tik greičiau baigtųsi biggrin.gif nežinau, ar sutapimas, ar kas bet po propeller ir Teebaum kaukės pas mane spuogų kaip grybų po lietaus išdygdavo  doh.gif
ta belkosmex labai faina, užsitepi ir gali sedėt valandų valandas su ja, nei jinai graužia, nei džiūna ir man tikrai geriausiai odai išvalydavo iš visų bandytų  ax.gif

aisku, na man propeller negrauze, tik visi spuogeliai iskilo, oda nelygi pasidare, bet va po nakties vel oda grazi, na reikes banadyti teebaum, gal si nenuvils ax.gif taip taip, reikia paciai bandyt, bet nesinori priemonemis apsikraut, kad paskui lentynos luztu nuo ju blush2.gif na jei sitos netiks, reikes belkosmex isbandyt, gal ir man ji tiks, jei i kitas kaukes musu oda panasiai reaguoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
O kur jus ta Belkosmex pirkote?
Atsakyti
QUOTE(lilia @ 2008 08 31, 18:05)
Sveikos merginos,
O kur jus ta Belkosmex pirkote?

eurokos parduotuvese yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Isbandziau as ta visu giriama muiliuka tai kazkokio super efekto tikrai nemaciau schmoll.gif na , bet tik 2x tenaudojau... Kai pirka kart uzsitepiau tai spuogeli griauzt pradejo lotuliukas.gif na , panaudosiu ilgiau ziuresim kaip ten bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 31, 19:07)
eurokos parduotuvese yra mirksiukas.gif

Ačiū, eisiu ieškoti, nes problemyčių su pdą nemažai smile.gif
Atsakyti