Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai - II tema

As tai kiekviena diena naudoju prausikli nuo inkstiru ir galiu pasakyti, kad ju tikrai sumazejo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inggusik @ 2007 09 11, 14:44)
As tai kiekviena diena naudoju prausikli nuo inkstiru ir galiu pasakyti, kad ju tikrai sumazejo.  bigsmile.gif

Kas per prausiklis,jej ne paslaptis 4u.gif
Atsakyti
Is Avon, valomoji prausimosi zele nuo inkstiru. Bent jau man nuo jos tikrai sumazejo inkstiru. smile.gif
Atsakyti
o aš girdėjau ,kad kosmetinis molis padeda,pabandžiau nusipirkt,tai užsitepus atrodau kai koks pelkinis lotuliukas.gif bet dar tepiau tik kartą tai žiūrėsiu kas čia bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal žinot kur Kaune galima būtų įsigyti Bion kosmetikos? Žinau kad Vilniuj yra parduotuvė kuri prekiauja, gal sakau ir Kaune yra kažkas. Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Melina @ 2007 09 10, 20:26)
O dėl Body Shop valomosios kaukės tai galiu nuvylti-netiko nei man,nei vyrui,nei mano mamai.Visiškai JOKIŲ rezultatų.Nors šiaip Body Shop kosmetika esu patenkinta.Tai vienintelė prekė kuria aš nusivyliau verysad.gif

o man sita body shopo kauke padeda, ir mano vyrui padeda, ir tai vienintelis Body shopo produktas, kuri naudosiu, jis pats veiksmingiausias is visu tos firmos.
bet ta kauke naudoju mazdaug 1x savaiteje
o kasdiena T zona valau O'csitane levandu prausikliu, bei tepu tos pacios serijos fluidu, pradzioj lyg ir nesimate didelio efekto, bet po 3 savaiciu galiu pasakyt - man jau nebereikia drastishku priemoniu, inkstirai visai nedingo, bet bent jau nebekrenta i akis, oda svareja.
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 09 10, 12:06)
kremuka is 10 balu ivertinciau 9  thumbup.gif 
man nepatinka tik tai kad jis baltas nes skaidrus, tai tepti galiu ji tik vakare, arba nebent jei neinu niekur smile.gif
o gydomosios savybes, tai tikrai, spuogeliai daug greiciau nyksta  thumbup.gif  ir kaip uz tokia kaina, tai jis tikrai liuksas, pabandykit tikrai  bigsmile.gif

gera žinia drinks_cheers.gif aš naudoju apie savaitę bet man toks jausmas, kad tų spuogų dar daugiau atsirado doh.gif o gal čia dėl pasikeitusio gyvenimo būdo unsure.gif
Atsakyti
Aš naudoju nosies pleistriukus, jie aišku ne viską išvalo, bet po to būna lengviau likusius išspausti, nes plėšiant pleistriuką jie truputį "išlipa" į viršų. Maniškiai spaudžiasi labai lengvai smile.gif Tik kad kitą dieną vėl visi sugrįžta sad.gif Kartais padeda Clean and Clear priemonė nuo inkštirų, bet jei ne per dažnai naudoju, nes kaip suprantu per ilgesnį naudojimą oda pripranta ir poveikio nebūna.
Išspaudus inkštirus nosį patepu tuo minėtu neveiksmingu Body Shop kremuku nuo inkštirų - tai sumažina paraudimą nuo spaudinėjimo.
Jokios kaukės kol kas nepadėjo arba tik apvalo juos iš viršaus, o viduj tai viskas sėkmingai lieka.
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 09 10, 12:06)
kremuka is 10 balu ivertinciau 9  thumbup.gif 
man nepatinka tik tai kad jis baltas nes skaidrus, tai tepti galiu ji tik vakare, arba nebent jei neinu niekur smile.gif
o gydomosios savybes, tai tikrai, spuogeliai daug greiciau nyksta  thumbup.gif  ir kaip uz tokia kaina, tai jis tikrai liuksas, pabandykit tikrai  bigsmile.gif

man tik dar neaisku, kaip kovoti su tais juodais inkstirais.. aplink nosi, smakra, ant kaktos..  g.gif 

tai naudoji kartą per dieną?o jis kažkiek mažina likusias dėmes po spuogų? ax.gif tai inkštirams jis nepadeda?kažkam skaičiau padėjo ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal galėtumėte rekomenduoti kokia veido priemonę, kuri sutrauktų poras?
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2007 09 14, 21:02)
Mergaitės, gal galėtumėte rekomenduoti kokia veido priemonę, kuri sutrauktų poras?

yra kaukiu visokiu, pvz.
Yves Rocher poras mazinanti nulupama kauke:
user posted image

arba kokie nors serumeliai, pvz
Clinique Pore Minimizer:
user posted image
Atsakyti

Sveikos. As ir turiu problemu su oda blush2.gif . Taip pat naudoju acnofan, bet jis man nieko nepadeda verysad.gif kaip tu spuogu yra taip yra. Is viso, belekiek tu priemoniu turejau ir nei vienos nepadejo schmoll.gif Tik tiek gerai, kad jis uzhmaskuoja, tai nebuna toks raudonas veidas, spuogai ne taip matos mirksiukas.gif jau geriau su kremu maskuot, negu su kokiom pudrom, tai dar blogiau butu unsure.gif
Atsakyti