Ačiū
Bet kažkodėl jie man susišiaušę gaunasi, gal vilna tokia, o gal šiaip velt nemoku, nežinau
labai
ypač pelytė
Vis daugeja velianciu zaisliukus
Saunuoles
O cia mano paskutinis darbelis
O cia mano paskutinis darbelis
koks groožiiiis
jei ne paslaptis, vėlei iš fantazijos ar pagal kokį pavyzdį?
is savo fantazijos
cia dar vienas kurio nerodziau, anksciau padarytas, meskis

Papildyta:
as pakomentuosiu
pirmo zaisliuko tai vilna tokia pasisiaususi, o antras- pelyte jei daugiau paveltum, pabadytum su ploniausia adata butu maziau pukuotas, bet siaip tinka tai pelytei pukuotumas
tik fotkinus as buciau biskiuka sonu, nes ne visas grozis matosi.
cia dar vienas kurio nerodziau, anksciau padarytas, meskis

Papildyta:
QUOTE(NightStar @ 2008 04 10, 20:47)
Ačiū
Bet kažkodėl jie man susišiaušę gaunasi, gal vilna tokia, o gal šiaip velt nemoku, nežinau 
as pakomentuosiu
pirmo zaisliuko tai vilna tokia pasisiaususi, o antras- pelyte jei daugiau paveltum, pabadytum su ploniausia adata butu maziau pukuotas, bet siaip tinka tai pelytei pukuotumas
QUOTE(NightStar @ 2008 04 10, 20:47)
Ačiū
apkarpyk
Strielka ,gražuoliukai tavieji
Strielka, labai gražus katinėlis
nuostabus
ir meškutis toks fainuti,dailutis
gražu
giedrianka-jetau, kokie fainulkos
Ir kaip tu sugebi tokius mažulyčius subadyti? Tokios ausytės-
Su visais išlinkimais
Aš vis stengiuosi ką nors mažo nubadyti, bet nepastebimai veltinukas tik auga auga...ir vistiek neišeina toks mažas, kokį iš pradžių įsivaizdavau nuvelsianti
Aš vis stengiuosi ką nors mažo nubadyti, bet nepastebimai veltinukas tik auga auga...ir vistiek neišeina toks mažas, kokį iš pradžių įsivaizdavau nuvelsianti
Giedrianka,tikrai meiliukai kokie
Ačiū labai
ievuschka, ispradziu pasidarau apytikslias ausyciu formeles, jas pritvirtinu prie meškučio ir tada vis badau, kol gaunas taip kaip aš noriu
pamėgink, nėra sudėtinga
giedrianka, labai dailučiai, gražučiai meškučiukai
tokie meilučiai