Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinio žaisliukai

Ačiū rolleyes.gif Bet kažkodėl jie man susišiaušę gaunasi, gal vilna tokia, o gal šiaip velt nemoku, nežinau blush2.gif
Atsakyti
labai wub.gif ypač pelytė
Atsakyti
Vis daugeja velianciu zaisliukus thumbup.gif Saunuoles 4u.gif

O cia mano paskutinis darbelis
user posted image
Atsakyti
koks groožiiiis wub.gif 4u.gif mirksiukas.gif jei ne paslaptis, vėlei iš fantazijos ar pagal kokį pavyzdį? rolleyes.gif
Atsakyti
is savo fantazijos biggrin.gif

cia dar vienas kurio nerodziau, anksciau padarytas, meskis
user posted image

Papildyta:
QUOTE(NightStar @ 2008 04 10, 20:47)
Ačiū  rolleyes.gif Bet kažkodėl jie man susišiaušę gaunasi, gal vilna tokia, o gal šiaip velt nemoku, nežinau  blush2.gif

as pakomentuosiu ax.gif
pirmo zaisliuko tai vilna tokia pasisiaususi, o antras- pelyte jei daugiau paveltum, pabadytum su ploniausia adata butu maziau pukuotas, bet siaip tinka tai pelytei pukuotumas mirksiukas.gif tik fotkinus as buciau biskiuka sonu, nes ne visas grozis matosi. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NightStar @ 2008 04 10, 20:47)
Ačiū  rolleyes.gif Bet kažkodėl jie man susišiaušę gaunasi, gal vilna tokia, o gal šiaip velt nemoku, nežinau  blush2.gif

apkarpyk mirksiukas.gif

Strielka ,gražuoliukai tavieji thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 11 balandžio 2008 - 14:12
Strielka, labai gražus katinėlis wub.gif thumbup.gif nuostabus wub.gif ir meškutis toks fainuti,dailutis wub.gif thumbup.gif gražu thumbup.gif
Atsakyti
Kokių grožybių čia daug thumbup.gif Drabštulėlės wub.gif
O čia mano meškučiai: user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
giedrianka-jetau, kokie fainulkos wub.gif Ir kaip tu sugebi tokius mažulyčius subadyti? Tokios ausytės- thumbup.gif Su visais išlinkimais rolleyes.gif
Aš vis stengiuosi ką nors mažo nubadyti, bet nepastebimai veltinukas tik auga auga...ir vistiek neišeina toks mažas, kokį iš pradžių įsivaizdavau nuvelsianti doh.gif
Atsakyti
Giedrianka,tikrai meiliukai kokie wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū labai blush-anim-cl.gif ievuschka, ispradziu pasidarau apytikslias ausyciu formeles, jas pritvirtinu prie meškučio ir tada vis badau, kol gaunas taip kaip aš noriu wink.gif pamėgink, nėra sudėtinga 4u.gif
Atsakyti
giedrianka, labai dailučiai, gražučiai meškučiukai wub.gif thumbup.gif tokie meilučiai wub.gif
Atsakyti