Sandra_SM buna ir man 'dienu lyg tycia'

QUOTE(Sandra_SM @ 2008 07 14, 16:47)
Aha...ikvepimas tikrai pas mane gan ilgokai miega
dazniausiai taip ir buna, kai turi begales laisvo laiko, isitingi ir pradedi nieko nebenoreti... o va kai darbu kalnai, ir, kad spetum nuveikti visus savo darbus turi verstis per galva, o va tada jau ikvepimas iskart tik pakyla ir dar tuo paciu norisi mesti sau vis naujus issukius 

sandra, tikrai gerai pasakyta...kai uzsitingi tai ner jokio noro ka veikti,,,o kai isitrauki-tai negali atsiplesti
Labai jau prabangus chalatėlis...
Bet gražus
Bet gražus

oho ! darbeliukas

goote, labai idomus kimono
O cia toks sumanymas su besiventiliuojanciomis pazastimis, ar tiesiog per mazos rankoviu landos gavosi ? siaip labai cool sprendimas bet kokiu atveju

Man atrodo, kad cia daryta pagal tikrojo kimono vaizda, nes butent nestilizuoto kimono rankoves tokios turetu but

QUOTE(Aurelia @ 2008 07 23, 16:39)
goote, labai idomus kimono
O cia toks sumanymas su besiventiliuojanciomis pazastimis, ar tiesiog per mazos rankoviu landos gavosi ? siaip labai cool sprendimas bet kokiu atveju 

QUOTE(Katinytis @ 2008 07 23, 17:26)
Man atrodo, kad cia daryta pagal tikrojo kimono vaizda, nes butent nestilizuoto kimono rankoves tokios turetu but 

bet dekui... nors mano galva, prie jo dar dirbt ir dirbt, imesiu kada dubli 2..
Ką galiu paskyti
yra drąsių žmonių.

QUOTE(DOSETH @ 2008 07 23, 23:28)
ĖĖĖĖ ar ir dabar ką nors ne tą parašiau

Į dėsiu nuotraukėlę dėmesio nukreipimui nuo mano rašlevų.

super

Visi darbai nerealus, net neisivaizdavau, kad is veltinio glima daryti dar ir drabuzius, o ju grozis nepakartojamas
saunuoles darbstuoles