Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai, šalikai, skaros

QUOTE(Oksyte @ 2009 02 10, 13:21)
Vakar baigta apykakle  mirksiukas.gif
Kai dukra pamate, sako: "mamyte, iskur cia tokios pienes prazydo"  lotuliukas.gif

user posted image

Tai gi "pienes" jusu teismui  4u.gif

Mirsiu is pavydo blink.gif . Man nesigauna taip. Nesibanguoja krastai verysad.gif
Atsakyti
Nu ir pavarai oksyte.
o dar sakai vaikai neduoda bigsmile.gif Liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2009 02 10, 15:15)
Nu ir pavarai oksyte.
o dar sakai vaikai neduoda bigsmile.gif Liuks  4u.gif

Ir as tokio noriu, bet neiseina man schmoll.gif
Atsakyti
lairam ir man neiskart gavosi schmoll.gif . Kol neperskaiciau kaip blansytes kazkam patarinejo is krastu vilna viena kriptim det mirksiukas.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2009 02 10, 15:15)
Nu ir pavarai oksyte.
o dar sakai vaikai neduoda bigsmile.gif Liuks  4u.gif

Aciu, aciu liezuvis.gif 4u.gif
Vaikai tai nelabai duoda doh.gif , bet gi baigiu dydziaja i vilnos pasauly itraukt lotuliukas.gif , daznai sedi liezuvy iskisus man karoliukus suka wink.gif O seip didziausias darbas vakarais - kai jau visi sugule buna mirksiukas.gif
Atsakyti
o vyras,kaip neprotestopja,kai tu vakarais veli lotuliukas.gif ax.gif
Banguotas kraštas man jau gavosi. blush2.gif Nusipirkau šilko ,bandžiau ant gabaliuko.
tik šilkas kažkoks...nu nelabai veltis nori.Bet gal per trumpai mučijau.
Vakar ir aš ta šabori išmucijau.kažkas gavosi.Tik nedadaryta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2009 02 10, 16:48)
o vyras,kaip neprotestopja,kai tu vakarais veli lotuliukas.gif  ax.gif

Gal ir bando kart nuo karto ax.gif , bet ka as padarysiu umn.gif "kablys" lotuliukas.gif .

Butinai parodik kas ten pas Tave gausis mirksiukas.gif . Seip ir as savaji taip neskubant, per pora vakaru padariau smile.gif
Atsakyti
Oksyte be galo gražus tavo shibori technika atlikta šalikas wub.gif

o čia manasis veltas ant lino

user posted image

user posted image
Atsakyti
blansyte oho koks salis thumbup.gif O cia linas is vienos ar abeju pusiu apveltas g.gif . Uzsisukt su tokiu kur nors prie zidinio su taure vyno... wub.gif

QUOTE(blansyte @ 2009 02 10, 20:40)
Oksyte be galo gražus tavo shibori technika atlikta šalikas  wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū.
nera prasmes raštelį delioti iš abiejų pusių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2009 02 10, 22:59)
Ačiū.
nera prasmes raštelį delioti iš abiejų pusių  mirksiukas.gif

Na kodel ax.gif viena diena vienaip atrodai, kita diena kitaip lotuliukas.gif
Tik ko gero salio svelnuma paaukot tektu unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, neturiu daug patirties su vilna, taciau, kiek jau teko dirbti isimilejau sia technika, 4u.gif taciau, be abejo, kyla daug klausimu, noriu pabandyti nusivelti salikeli, taciau nzn kiek mazdaug simtu gramu reikia salikui, ir kokia vilna pirkti geriau, esu velus tik su lietuvaiciu (avyciu) vilna, taciau, gal importine geriau tinka tokiems saliams? Buciau alabai dekinga 4u.gif
Ir dar, gal zinote, kokiu bureliu, klubu, ar siaip zmoniu , kurie daro uzsiemimus su vilna? cool.gif
Papildyta:
Ir beje, kokiu graziu darbeliu pridarot, mamytes smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Žiūriu ir grožiuosi jūsų darbais. Pati nemoku, bet labai noriu įsigyti tokį šalį. gal kartais žinot kur galėčiau nusipirkti už priimtiną kainą. Lauksiu atsakymo...Nes galerijoj mačiau, kad kaina 300 lt. manau, kad daugoka..
Atsakyti