Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai, šalikai, skaros

QUOTE(Dantukė @ 2009 03 14, 20:12)
labai gera kometara radau, kitoje temoje, special for you  mirksiukas.gif
o cia jos elektriniais prietaisais naudotis nori  lotuliukas.gif

Taip norisi kazka pasakyti, bet geriau patylesiu.
Atsakyti
Nerealiai gražu wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, noriu velti saly, patarkit ant ko geriausia issikloti ir ant ko velti? Turiu nusipirkus ir bambukines zaliuzes ir burbuline plevele... Ant ko geriau? siaip nesu naujoke, bet veliau tik smulkius darbelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaryte @ 2009 03 15, 20:15)
Sveikos mamytes, noriu velti saly, patarkit ant ko geriausia issikloti ir ant ko velti? Turiu nusipirkus ir bambukines zaliuzes ir burbuline plevele... Ant ko geriau? siaip nesu naujoke, bet veliau tik smulkius darbelius  4u.gif

Šalius geriau velti ant burbulinės plėvelės biggrin.gif Sėkmės
Atsakyti
o sakykit, burbuline plevele vyniotis dar i ranksluosti? Ar padaryti koki kieta pagrinda is sluotkocio? g.gif Papasakokit tiksliai kaip kas darot. Dekoju labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaryte @ 2009 03 15, 22:46)
o sakykit, burbuline plevele vyniotis dar i ranksluosti? Ar padaryti koki kieta pagrinda is sluotkocio?  g.gif  Papasakokit tiksliai kaip kas darot. Dekoju labai  4u.gif

Tikrų taisyklių nežinau, bet aš darau taip - išdėlioju vilną, dedu tiulinę užuolaidą, šlapinu, glostau, nuimu užuolaidą ir dar glostau, po to vienam gale dedu tokį vamzdį, tu rašai šluotkotį (irgi tinka) ir vynioju tą savo gaminį kartu su burbuline plėvele. Po to dar visą tą vyniotinį suvynioju į rankšluoštį ir tuomet jau prasideda linksmoji dalis - kočiojimas. Kiek žinau, kiti į rankšluostį nevynioja, bet man taip patogiau biggrin.gif
Atsakyti
Aciu labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaryte @ 2009 03 16, 00:46)
o sakykit, burbuline plevele vyniotis dar i ranksluosti? Ar padaryti koki kieta pagrinda is sluotkocio?  g.gif  Papasakokit tiksliai kaip kas darot. Dekoju labai  4u.gif

Cia is savo patirties papasakosiu. Jei uztenka plocio, labai patogu vynioti sali su burbul plevele ant kocelo. thumbup.gif
Atsakyti
O aš su burbuline visai nekočioju, bandau viską rankomis suvelti. Galbūt dėl to taip prisikankinu, privargstu ir procesas užtrunka.. doh.gif
Jei tai tūrinis veltinis, tai nevynioju, nes man visad baisu dėl kraštų.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ksena7 @ 2009 03 16, 00:36)
Cia is savo patirties papasakosiu. Jei uztenka plocio, labai patogu vynioti sali su burbul plevele ant kocelo. thumbup.gif

drinks_cheers.gif as dar ant skalbimo lentos su tuo viniotiniu prasuku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Chuliganka @ 2009 03 16, 00:32)
O aš su burbuline visai nekočioju, bandau viską rankomis suvelti. Galbūt dėl to taip prisikankinu, privargstu ir procesas užtrunka.. doh.gif
Jei tai tūrinis veltinis, tai nevynioju, nes man visad baisu dėl kraštų..  verysad.gif

Del turinio nebijok wink.gif svarbu krastus tolygiai ir labai gerai ant sablono uztraukti tada siuliu nebus.
Atsakyti
Naujiena 4u.gif
user posted image
Atsakyti