Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis VI

Pusryčiai: 1v.š. sėlenų+stiklinė kefyro+pusė bandelės su varške (210)
Priešpiečiai: 500ml arbatos+kepta duona su sūriu (400) doh.gif (šiaip suvalgiau tiek gabaliukų,kiek sudaro riekę duonos,tai pasakykit ar gerai daviau kcal g.gif ), persikas
Pietūs: 7 v.š. miežių kruopų košės+ stiklinė kefyro+pomidoras(čia tai nzn kiek duot gal kokius 300kcal)
Pavakariai:varskės desertas "Smilga"(186)
Vakarienė:miežinė košė+ kefyras
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2007 08 31, 09:27)
Tai kiek tų kepenėlių suvalgei,,kad šitiek kcal blink.gif  blink.gif

o tai kiek tos kepenėlės turi koliorijų tada g.gif aš radau,kad 100 gr. troškintų kepenų 1140 kaliorijų blink.gif o suvalgiau 150 gr kažkur
Atsakyti
QUOTE(Herta @ 2007 08 31, 14:59)
o tai kiek tos kepenėlės turi koliorijų tada g.gif aš radau,kad 100 gr. troškintų kepenų 1140 kaliorijų  blink.gif  o suvalgiau 150 gr kažkur

Nesąmonė schmoll.gif ko gero negerai pažiūrėjai. Pagalvok, juk šokoladas turi virš 500 kcal, o jis juk kaloringesnis nei kepenėlės. o čia 100 g. - 1140 blink.gif mega_shok.gif
Aš radau, kad keptos jautienos kepenėlės - 200 kcal, o troškintos kepenėlės 160 kcal. Kiaulienos ir jautienos kepenys turi panašiai kalorijų. tad jei būtų keptos kepenėlės tai 150g - 300 kcal
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2007 08 31, 13:19)
Nesąmonė schmoll.gif  ko gero negerai pažiūrėjai. Pagalvok, juk šokoladas turi virš 500 kcal, o jis juk kaloringesnis nei kepenėlės. o čia 100 g. - 1140 blink.gif mega_shok.gif
Aš radau, kad keptos jautienos kepenėlės  - 200 kcal,  o troškintos kepenėlės 160 kcal. Kiaulienos ir jautienos kepenys turi panašiai kalorijų. tad jei būtų keptos kepenėlės tai 150g - 300 kcal

Tai tada gerai kad mažiau ryškiai.Aš savo knygutėj "kalorijos" radau "troškintos kepenys - 1140" doh.gif gal blogai išspauzdinta g.gif g.gif kokios neaišku,tai ir primečiau tiek.Na daba užsirašiau tai turėsiu
aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Herta: 31 rugpjūčio 2007 - 14:37
Siandien

Pusryciai: 60g. dribsniu, 200ml pieno
Priespieciai: obuolys
Pietus: Silke su darzovem, suvalgiau puse porcijos (dvi file silkes, trys mazi pomidorai, agurkas) ir riekute rugelio
Pavakariai: 50g. sluoksniuotos teslos sausainuku be ydaro
Vakariene: likusi silke su riekute rugelio
Atsakyti
Pusryčiai: kava su pienu (25), 200g grikių košės su sviestu (270)
Priešpiečiai: kava su cukrum (40), batonėlis "Fit" (145)
Priešpiečiai II: kriaušė (90), guminukai (130)
Pietūs: karštos kalakutienos salotos (550)
Pavakariai: kava (20), šokolado gabaliukas (25)
Vakarienė: 150g vištienos (220), tešlinė "braškė" (90g, 450 kcal doh.gif )

VISO: 1965 kcal verysad.gif

P.S.: "braškė"- tai gaminys iš "grybukų", "kankorėžių", "riešutų" serijos rolleyes.gif
Atsakyti
Mano:

6:15 - sriuba (iš pupelių ir kopūstų, su bulvėm, be mėsos), 2 obuoliukai
12:30 - ledas "Bravo Nuts Energy" (185 kcal tongue.gif )
16:40 - sriuba, didelis pomidoras su v. š. aliejaus ir maltais pipirais, 2 obuoliukai
18:00 - 2 šok. saldainiai (retkarčiais galima prisiminti uždraustų vaisių skonį... blush2.gif ) (~85 kcal)
18:30 - 2 obuoliukai, sriuba

g.gif
Atsakyti
Pusryčiai: baltkavė ir 40 gr. naminio sūrio (160)
Priešpiečiai: kivis(60)
Pietūs: sveikuolių bandelė, mažulyris gabalėlis k/r skumbrės, AŠ lieso majonezo, agurkas; sintetinė sriuba (390)
Pavakariai: burokėlių sriuba, močiutės duonos 40 gr (160)
Vakarienė: 200 gr. vynuogių, 200 gr arbūzo (180)
unsure.gif
einu skumbrės gabalą su pomidoru suvalgysiu. Kažkokia tai mažakalorė diena gavos...
Atsakyti
Kas čia man yra,iki ketvirtos valandos viskas normaliai,o po to ėdrumo priepoliai užeina doh.gif nu reik rimtai susigriebt,o tai mano džiaugsmas -1 tuoj dings g.gif

Mano šiandiena

Pusryčiai:60gr. dribsnių,200 ml. pieno (330)
Priešpiečiai: kriaušės dvi (170)
Pietūs: 400 gr. mišrainės (rūkyta vištiena ,ryžiai,ananasai,žirneliai,kukurūzai,paprika,majonezas neriebus) (880)
Pavakariai: 60 gr. bandelė su aguonom,kriaušė,ledas (460)
Vakarienė: 100gr.mišrainės (ir čia turėjo baigtis mano šiandienos maistas),30 gr. bandelės su aguonom,du grybukai 50 gr. (790) doh.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif blink.gif blink.gif

VISO:2630 (jėzau,jėzau kai paglvoji ph34r.gif )
Atsakyti
susijamu ax.gif

šiandienos planas
Prieš pusryčius – stikl. vandens su citrina
pusryčiai: avižų košė su bananu
* 1.5 l ž.arbatos su citrina
priešpiečiai: 300ml pasukų (0.3 rieb.)
pietūs: troškintos daržovės su kiaušiniu, riekė j. duonos užteptos varškės sūreliu su žalumynais
pavakariai: 300ml pasukų
vakarienė: daržovių sriuba, riekė j.duonos su varškės sūreliu
naktipiečiams – kriaušė
Atsakyti
Pusryčiai:1v.š.sėlenų+150ml kefyro+pusė bandelės su varške (su bandele man skaniau geriasi,tačiau šitą gėrį keisim į traputį blush2.gif )šiaip jau baigiu priprast prie tų sėlėnų thumbup.gif
Priešpiečiai:4 krabų lazdelės
Pietūs:2 karšti sumuštiniai+ arbata 500ml
Priešpiečiai:nektarinas, keli gabaliukai keptos duonos(zinau kad neatsispirsiu blush2.gif )
Vakarienė:2 kepti kiaušiniai su daržovėmis
Iš viso:1443kcal
Atsakyti
Mano siandieninis blush2.gif blaugiau jau but negai doh.gif

Pusryciai: dvi mazos riekutes skrudintos bulkos su tepamu varskes sureliu
Priespieciai: bulkute su varske
Pietus: sluoksniuotos teslos bulkute su dzemu
Vakariene: seimynine amerikietiska pica (valgysim su vaikais rugsejo 1d. proga)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo H&M: 01 rugsėjo 2007 - 11:06