Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika

Radau sena postą:

QUOTE(Basha @ 2008 10 08, 09:54)
Labas mergaitės.
Pagaliau viską išsiaiškinau dėl sportinės ir meninės gimnastikos Kauno gatvėje.
Ten yra Vilniaus gimnastikos mokykla, joje yra 3 skyriai:
1. Sportinė gimnastika
2. Meninė gimnastika
3. Sportiniai šokiai
Sportinės gimnastikos salės yra Kauno gatvėje.
Meninės gimnastikos salės yra VRM rūmuose Žirmunuose ir Puškino vid. mokykloje Pašilaičiuose (treneriai priklauso Vilniaus gimnastikos mokyklai, tik salės kitur)
Sportiniams šokiams priklauso klubas Ratuto.
       Vaiką geriausiai vesti nuo kokių 5 metų, sportinė gimnastika yra atskirai berniukams ir mergaitėms, grupės ne pagal amžių, o pagal pasiruošimo lygį.

Kas man nepatiko sportinėje gimnastikoje mergaitėms, tai kad jei ilgesnį laiką lanko, figuros tampa labai vyriškos, raumeningos, pečiai platūs. Meninėje gimnastikoje, tai jos kaip gulbės - lanksčios, gracingos, laikysenos gražios. Šokiuose irgi jos labai gražiai atrodo. O berniukams sportinė gimnastika vienareikšmiškai labai gerai. Bet čia tik mano nuomonė.

tai jei meninė gimnastika Žirmūnų g. VRM rūmuose priklauso tai pačiai mokyklai, tik salės kitur, kodėl mokesčiai skiriasi ir kodėl nėra mokama per banką į tą pačią sąskaitą, o mokėti reikia trenerei į rankas? g.gif Ir kodėl meninė tik 2 kartus ir 100 Lt g.gif
Tai čia jau skaitosi privatus būrelis? g.gif

QUOTE(Chloe @ 2009 09 01, 16:38)
O Zirmunuose yra batutai?

nemačiau kol kas tokio gėrio unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acne: 07 rugsėjo 2009 - 09:59
gal galite parasyti Zirmunuose kokiomis dienomis ir kelinta valanda treniruotes vyksta maziukams? nueitume apsizvalgyti, nes nerandu niekur jokios infotmacijos
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2009 09 07, 09:59)
gal galite parasyti Zirmunuose kokiomis dienomis ir kelinta valanda treniruotes vyksta maziukams? nueitume apsizvalgyti, nes nerandu niekur jokios infotmacijos

trenerė minėjo, kad būna kasdien vakarais berod iki 20 val. 4u.gif
Mes lankysim pirmadieniais, trečiadieniais 19-20 val. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acne: 07 rugsėjo 2009 - 10:01
o eiti pro kur ten reikia? ar toje saleje "stiklineje" vyksta uzsiemimai?
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2009 09 07, 10:04)
o kiek kainuoja vln gimnastikos mokykloje Kauno g.? Kiek girdėjau pigiau nei Žirmūnuose, bet ten nėra meninės gimnastikos ane unsure.gif

kauno gatvej - menesiui, trys kartai per savaite po 1,5val. - 40Lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzbieta: 07 rugsėjo 2009 - 10:09
QUOTE(Onora @ 2009 09 07, 10:04)
o eiti pro kur ten reikia? ar toje saleje "stiklineje" vyksta uzsiemimai?

atsistojus priešais pagrindinį įėjimą, reikia eiti kairiau, ten yra įėjimas virš kurio parašyta "Sporto salės", lipat į antrą aukštą 4u.gif

QUOTE(Elzbieta @ 2009 09 07, 10:07)
kauno gatvej - menesiui, trys kartai per savaite po 1,5val. - 40Lt  4u.gif

ec unsure.gif jei dar būtų ir meninė gimnastika Kauno g. verysad.gif mums ir žymiai arčiau...
Atsakyti
LABAS MAMYTES, labai noreciau prisijungti prie jusu
maniske Diana pradejo lankyti menine gimnastika, jau buvo pirma tren , labai patenkinta,pries tai 2 metus lanke sokius pas Manta Svyrski, dabar mum 7 m,trenerei tiko, lanksti, minksta, ant spagato seda, bet apvalute, reikia daug dirbti.
Treniruosis Senvages vid mokykloj, prie namu, ten mes ir sokom.Sokti jau nebenori, labai patiko gimnastika, nors as noreciau ,kad testu.Bet trenere pasake,kad bus perdaug, nes trenir 3 k per sav po 1.5val.
Butu malonu bendrauti, aciu. smile.gif
Atsakyti
o gal galit kuri parasyti koki telefona menines gimnastikos treneriu. Galima ir i az.Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveiki. pakliuvo ir mano dukrytė į gimnastikos užsiėmimą vakar pas Vasilijų. buvo wub.gif doh.gif na tokia rubuilė maniškė ten tarp tų gražuolyčių atrodė lotuliukas.gif
vaikui treniruotė labai patiko thumbup.gif drinks_cheers.gif
beje ten sportuojančios vyresnės mergytės tikrai neatrodė vyriškos schmoll.gif ir buvo tikrai ir gracingos ir tiesios ir lanksčios bigsmile.gif

gal kas dar vakar pas vasilijų buvot ? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveika, Staigmena 4u.gif
mes irgi trečiadienį buvome pirmąkart pas Vasilijų.... labai laukiame šiandieninio užsiėmimo... wub.gif
Atsakyti
po vakarykščio pasportaviomo (3 kartas) mano mažylės akyse atsirado ašaros ir nenoras - ji nebenori eiti į gimnastiką, nes nieko nemoka doh.gif (čia ji taip sako) na kad nemoka špagato, tiltelio, ant virvės lipti....
man taip jos pagailo, bet vėliau susitarėm, kad vis dėl to eis. Beje, kur perkat triko gimnastikai?
Papildyta:
g.gif deiido, man atrodo, kad mes kalbėjomės g.gif
Atsakyti
buvau nugirdus, kad Thomas Philips pardoj pirko triko, nulėkėm, nėr schmoll.gif
Mums irgi aktualu, nes mažoji labai jau trokšta pasipuošti tongue.gif
Atsakyti