Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika

maira, nemažai vietų yra , kur tau patogiau-Žirmūnuose VRM rūmuose, Kauno gatvėj, Antilopėj Žvėryne. rinkis pagal vietą, pagal kainą
Atsakyti
Sveikos,

Mano panai dar tik 3 metai, bet labai nori ir mėgsta sportuoti. Aš pati vaikystėje 4 metus lankiau meninę gimnastiką, Kaune. Su malonumu atsimenu, todėl ir dukrą mielai ten leisčiau, juolab, kad kaip rašiau, mergaitei labai patinka sportuoti.

Tai vat ir ieškau informacijos, ar tikslinga tokią mažiukę leisti į gimnastiką, gal aš čia per daug optimistiškai nusiteikus? Ar yra Vilniuje trenerių, dirbančių su tokio amžiaus vaikais?

Atsakyti
Daug kas rašė, kad Antilopėje nuo 3-4 metų vaikučiai gali sportuoti.

Ką tik skambinau, tai man pasakė, kad griežtai nuo 6 m. schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas gali parašyti kontaktus tos trenerės, kuri dirba Ryto mokykloje. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(gertrudos mama @ 2007 07 28, 22:06)
gal kieno mergaitė lanko kauno g vilniuje gimnastika ir žino kada ten priėmimas  vykstair nuo kelių metų priima? gal turit kokį tel? blush2.gif

mums irgi tai labai idomu ax.gif ir koks tiksliai adresas Kauno g. ilgaaa...? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2007 08 30, 20:52)
Gal kas gali parašyti kontaktus tos trenerės, kuri dirba Ryto mokykloje. Ačiū.

Nebedirba nieks, trenerė šįmet išėjo į pensiją.
Dabar meninė gimnastika mergaitėms tik VRM rūmuose ir Antilopėj.
Atsakyti
Mamos, kur perkat mergaitėm triko Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2007 05 10, 16:24)
Pippi, neturiu likusio tel nr. per vilnius.lt ieškojau-švietimo skyrius ir t.t.
jei antilopek Olga uzsiimineja manau kad rimčiau tada thumbup.gif

Kas kas nors turite Antilopes trenerės Olgos kontaktus? Mano dukrai dėl sveikatos būtina gimnastika, bėda, kad jai 5 m. Antilopes adminitracija nesutinka priimti, nes atseit per maža. Noreciau pakalbeti tiesiogiai su trenere.
O gal apsimesti, kad mano dukra 6- mete, bo mergaite aukšta, atrodo vyresnė nei yra. Ar ten einant reikalauja kokiu nors vaiko dokumentu? g.gif

Tiesą sakant susinervinau- nėra kur vaikui gimnastika užsiimti- niekas nenori 5-metės... verysad.gif

P.S. Vilniaus gimnastikos mokykloje niekas nekelia ragelio. Ar ji dar veikia?
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 15, 21:13)
mums irgi tai labai idomu  ax.gif  ir koks tiksliai adresas Kauno g. ilgaaa...? blink.gif

kauno g. 43 mirksiukas.gif

QUOTE(Ele @ 2007 09 19, 16:55)
P.S. Vilniaus gimnastikos mokykloje niekas nekelia ragelio. Ar ji dar veikia?

skambinai 2336316? turi kas nors atsiliepti, nes ten budi prie telefono g.gif
Atsakyti
Triko Vilniuje galima nusipirkti Spartos parduotuvėje (ten tik juodi), arba prie Čiurlionio menų gimnazijos www.puantas.lt

Atsakyti
ele, nueik normaliai į tą Antilopę ir pašnekėk su Olga, tikrai priims. Mano panai irgi tik 5 m., bet kai pamačiau kokios ten miniatiūrinės ateina, tai maniškė kaip kokių 8 atrodo. Kai klausiau (pati ten sportuoju), administratorė pasakė, kad tik nuo 6 m., bet po to sako, ateikite, tegul pabando. Tik neprisiruošiu, nes ten kažkaip laikas toks be ryšio - vakare po darbo. Aš iš triešos išeinu, o mergytėms dar tik prasideda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smarki: 07 lapkričio 2007 - 10:50
QUOTE(smarki @ 2007 11 07, 10:48)
ele, nueik normaliai į tą Antilopę ir pašnekėk su Olga, tikrai priims. Mano panai irgi tik 5 m., bet kai pamačiau kokios ten miniatiūrinės ateina, tai maniškė kaip kokių 8 atrodo. Kai klausiau (pati ten sportuoju), administratorė pasakė, kad tik nuo 6 m., bet po to sako, ateikite, tegul pabando. Tik neprisiruošiu, nes ten kažkaip laikas toks be ryšio - vakare po darbo. Aš iš triešos išeinu, o mergytėms dar tik prasideda.

Maniškė Antilopėj pradėjo lankyti vos sulaukus 4m, bet tai buvo prieš keletą metų ir buvo dvi atskiros grupės mažiukėms ir vyresnėms. Dabar mažių matyt nenori todėl, kad viena grupė, vyresnės mergaitės, joms ir krūvis didesnis. Bet jei penkiametė nori ir nusiteikus rimtai sportuoti, o ne žaisti, manau, priims. Galų gale, nepatiks ir nebelankysit.

O treniruočių laikas tai baisiai nepatogus: vėlai vakare ir šeštadienį iš ryto, kai tiems vaikams kaip tik norisi lovoj pasivolioti ilgiau. Be to, abi treniruotės savaitės gale, o paskui pusė savaitės nėr, labai netolygiai paskirstytas laikas.
Atsakyti