Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiėmėme vaikelį iš vaikų namų

QUOTE(alfija @ 2009 03 16, 15:40)
dukrytė nepakartojama 4u.gif , nu turi gi žmogus talentų ir ką jai smile.gif .  O pasakyt, pasakys, ji gudri mergiščia, labai tave myli,  bet ji ir nebloga psichologė tokia, mato kur tau skaudu ir bando manipuliuoti. Reiks išmokt nereaguot, nors ir sunku, labai gerai žinau kad sunku.
Bet kokia ji išdykus bebūtų, nu aiškiai tokia su polėkiu, ir nuotaikos, jai aiškiai ilgam nieks sugadint nepajėgus. Jei negalima išdykaut ir išadinėt ką nors vienur, tai ji to ko negalima, susigalvos kitur. Šaunuolė 4u.gif

Taip, ji man nepakartojama, ir dar kai prisidirba, tai iš brolio išmoko, taip antakius pakilot, nu žinot tą veiksmą, taip trukt trukt antakius į viršų, čia tipo -nu nepyk ką, susitaikom. Jau taip kietai atrodo, taip darydama.
Ir psichologė nebloga, ir talentai veržiasi per kraštus, o jau puoštis mėgėja, šukuoti dar ne bet kaip turiu, jei kažkur nelygiai, tuoj klausimas,,ar pastebi ką nors mama,,, tai jau žinok, kad kažkur plaukai nelygiai surišti. Vienu žodžiu. Su ja neliūdna. Svarbiausia, kad nežiūrint visko, man patinka jos charakteris, jis labi panašus į mano ax.gif , net vyras kartais sako, nu gryna tu. blush2.gif ko čia stebiesi.
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2009 03 16, 16:00)
Svarbiausia, kad nežiūrint visko, man patinka jos charakteris, jis labi panašus į mano  ax.gif , net vyras kartais sako, nu gryna tu. blush2.gif ko čia stebiesi.


o va čia yra svarbiausia- ji nori būti tokia kaip tu 4u.gif Ji mokosi būti tokia kaip tu 4u.gif ir kokie čia dar papildomi klausimai ir pasakymai- tu jai viskas pasaulis- tu jos MAMYTĖ wub.gif . Ir tai nei tau, nei jai nepasikeis niekada 4u.gif wub.gif kas dar gali būti geriau ir gražiau...
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 03 16, 11:05)
Dabar laisvalaikiu vartinėju statistiką - vaikus dažniau grąžina šeimos, kurios turi biologinių vaikų. Jei šeima tokių vaikų neturi, nepriklausomai nuo kitų esamų globotinių skaičiaus, tikimybė, kad grąžins vaiką į globos namus yra mažesnė.
O tatai reiškia, kad geriau, jog ima vaikus šeimos, turinčios vaikų - mitas.


O kur tai galima rasti ir pasiskaityti?
Atsakyti
knyga "Svarbus kiekvienas vaikas"
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 03 18, 11:18)
knyga "Svarbus kiekvienas vaikas"

Ačiū, buvo įdomu. Galima skaityti internete. Tikslesni duomenys:
SOCIALINIŲ TYRIMŲ INSTITUTAS
SVARBUS KIEKVIENAS VAIKAS
(LIETUVOS RESPUBLIKOS VAIKŲ IKI 3 METŲ, GLOBOJAMŲ
VALSTYBINĖSE INSTITUCIJOSE, SVEIKATINGUMO IR
GLOBOS BŪKLĖ)
Vilnius 2005
UDK 316.3-058.8 (474.5)
Sv-08
Atsakingas redaktorius – prof. Habil. Dr. Arvydas Virgilijus Matulionis
Sudarytojas – Eduardas Kęstutis Sviklas
Recenzentai – dr. Vladas Gaidys, doc. Dr. Antanas Čiužas
http://www.sti.lt/le...ikai/vaikai.pdf
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2004 01 28, 17:29)
bet del to jus nesate isskirtiniai, kad jums dar butu uz tai mokama. Galejote patenkinti savo egoistiskus norus tureti toki vaika koki norite - rinktis ko labiau norite: berniuko ar mergaite, kokio amziaus norite, galu gale zinoti ar jisai gime sveikas. Naturaliai susilaukiantys vaiku tokios galimybes neturi.
Beje, as irgi moku mokescius, bet kadangi auginu savo pasigimdytus vaikus, man pinigai is valstybes pagal tavo logika nepriklauso - ir visai nesvarbu, kad as irgi tuos pinigus skirciau vaikui. Ir kodel "velniai griebtu" as negaliu nupirkti vaikui arkliuko uz 200



drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele xs @ 2009 03 22, 19:08)

aš kaip bliondinė biski ne į temą flirt.gif : tavo nickas XS - rodo proto dydį?
Atsakyti
QUOTE(saulele xs @ 2009 03 22, 18:08)



To saulele XS ir Bekase

Jūs mergiotės biškiuką nesuvokiate tų žmonių realybės kurie planuoja įsivaikinti vaikiukus doh.gif
Ką jūs nusišnekate, kad mes galime rinktis lytį, akių spalvą, kad mes žinome vaikų sveikatos būklę. Visiški kliedesiai ir sapalionės.
šiandien dienai visų pirma nėra iš ko rinktis, nes vaikiukų kaip ir nėra kuriuos būtų galima įvaikinti (aš kalbu apie vaiko amžių iki 3 m.)
Apie vaikiuko sveikatos būklę žinoma tiek mažai, kad ar jis sveikas niekas nekalba. Mes nažinome ar moteris kuri nešiojo vaikiuką gerė, kiek gėrė, ar vartojo narkotikus, jei vartojo tai kokius, kokiomis ligomis ji sirgo ar serga. Kas vaiko tėvas ir koks jo geno fondas mes irgi nežinome. Juolab dalis ligelių pasireiškia tik po kurio laiko PVZ Alkoholine abstinencija ar psichinės ligos.
Jei jau jums atrodo kad tai p[uikus pasirinkimas, tai siūlau jums įsivaikinti ir tada tikrai nepliurpsite tokių nesamonių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margodora: 23 kovo 2009 - 14:37
QUOTE(Karusia @ 2009 03 23, 14:42)
aš kaip bliondinė biski ne į temą flirt.gif : tavo nickas XS - rodo proto dydį?



as asmeniskai nieko neizeidziau, ko negaliu pasakyti apie JUS, ka jus zinot apie mane... kas jums dave tokia teise ,....tiesiog pritariu nuomonei del pinigu, del to kad daznai vaikucius ima del tu 500 litu, o ne del dideles meiles ir noro, daugiau del nieko, schmoll.gif ir visus uzjauciu kurie negali susilaukti savu vaikiuku, skaitau sia tema gana daznai, nes su vyru daznai pakalbam, kad galetume paimti ir isauginti, nes galimybes tai leidzia,..
Atsakyti
QUOTE(saulele xs @ 2009 03 23, 15:13)
daznai vaikucius ima del tu 500 litu, o ne del dideles meiles ir noro, daugiau del nieko, 


Na, greitai - išvardykite, prašau, kokius tris gobšuolius, sumaniusių tokiu būdu praturtėti.
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2009 03 23, 16:27)
Na, greitai - išvardykite, prašau, kokius tris gobšuolius, sumaniusių tokiu būdu praturtėti.

Alfija, Šelma ir Velute biggrin.gif
Ir aš. lotuliukas.gif

Saulele xs jūs nieko neišmanote apie globą ir kokie vaikai, ir kodėl jie gali būti globojami. Kadangi mano dukros įvaikinti negalima, tai reiškia, ji turėjo augti tik vaikų namuose, nes ją paimdama aš norėjau tik praturtėti, Jūsų akimis.
Atsakyti
Pavardem nevardinsiu, bet tikrai asmeniskai pazystu ir pati esu paskundus vaiku teisem, bet kas is to kokia nauda, jokios niekam neidomu, niekam nerupi
aisku turtu nesukrausi is tu pinigeliu, bet yra nesaziningu zmoniu, kurie naudojasi tuo ne vaiku naudai ir man labai gaila ir liudna del to
todel as pritariu tai nuomonei, kad jai pasiimi vaikeli, tai turi sugebeti islaikyti ji savo jegomis, uzdirbti sau ir vaikams,....
Papildyta:
ir koks gi sirtumas globa ar ivaikinimas nereikia cia skirstyti, tik tiek kad jai paimi turi pats sugebeti islaikyti vaika, viskas cia mano nuomone tokia ir nekitokia,...
kaip sakoma kiek zmoniu tiek ir nuomoniu?
Atsakyti