Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiėmėme vaikelį iš vaikų namų

QUOTE(Azalija @ 2005 11 29, 19:39)
sad.gif sad.gif mno butas vieno kambario..... vanas savą gimdyti galėčiau, o vat įsivaikinti ar globoti neleis..  sad.gif protest.gif

Na , matai, ieško vaikams kuo geresnių sąlygų. Žinoma gerai. Bet kartais rimtai pagalvojus- mano draugė su dviem vaikais ir vyru viename kambaryje gyvena ir nieko, ar gi tai ką nors keičia? O puseserė su pusbroliu iki dvidešimt metų vienam kambary užaugo ir nieko....Čia gi ne svarbiausias gyvenimo dalykas. g.gif
Atsakyti
būtent.. o globai jau kliūtis... kainų skirtumas mano mieste - apie 30 tūkst.. tokie pinigai ant asfalto neauga..
Atsakyti
4u.gif Zinai, kai aprasei Jusu savaitgali, pasirode viskas labai paprasta g.gif Mes irgi pratinames prie tokios minties, kad galetume kazkada viena maziuka priglausti, taciau siai dienai dar butu baugu blush2.gif matyt dar tam nepribrendom blush2.gif O ish tavo aprasymo, atrodo, kad labai paprasta... ax.gif Nors motiniska meile ir prisirisimas turbut gimsta palaipsniui.. g.gif
Atsakyti
Aha, lababai paprasta, tik ženk pirmą žingsnį ir pamatysi, kad net nepajusi kaip viskas įvyko biggrin.gif Vakar vėl porai dienų pasiemėm, buvom pakviesti į vaiko 1metukų gimtadienį, buvo ir kt vaikų - oi, kokia buvo laiminga, prisiduko, prisismaližiavo, o fotkintis kaip mėgsta.... mirksiukas.gif Ir kai matai tą laimingą mažą žmogelį, tai dar kartą įsitikini, kad tikrai vertėjo žengti šį žingsnį. Šiaip aš paskutiniu laiku per neštumą ir po gimdymo buvau labai irzli, tai šis žmogelis atnešė į mūsų namus ir džiaugsmą ir ramybę, ir mano nuotaika pagerėjo. Aišku, vargelio išauginti tikrai bus, kaip ir su bet kokiu vaiku....
Vakar rodžiau nuotraukas, kur šventem Loreno gimtad vaikų kambari, tai ji niekaip nesupranta: o. kur aš buvau? O kai žiūrėjo mūsų su vyrų nuotraukas draugų vestuvese, tai : Oi, kokia mamytė graži, kaip gerai, kad dar bus tokia šventė ir mane paimsit. Vienu žodžiu, mums labai smagu thumbup.gif
Atsakyti
na va, pabuvom dvi dieneles ir vėl į grupę reikia nuvesti, kaip greitai laikas bėga verysad.gif Savaitgalį mano vaikas pas Nomeda išvažiuoja ax.gif o kitą savaitę man mokslai, ilgai nepasimatysim, gal trumpam tik užbėgsiu aplankyti.
Gal kas nors dar apsisprendė vaikutį pasiimti mirksiukas.gif Artėja šventės..... ax.gif
O gal kas papasakos kaip ir kiek laiko jūsų vaikas integravosi į šeimą?
Atsakyti
Mes susiradome Robertuka, tvarkome dokumentus.
Atsakyti
Oi, kaip džiaugiuosi, Tuoj. Kur ir kaip radote Robertuką? Kiek metukų? Pasidalink džiaugsmeliu, please.
Atsakyti
sausi bus 3 metukai, daugiau papasakosiu, kai parsivesime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2005 12 02, 11:28)
Mes susiradome Robertuka, tvarkome dokumentus.

Sveikinu, šaunuoliai, tik nepamiršk viską papasakoti. O kiek laiko ieškojote? Ar čia šiom dienom suradot ar jau seniau. Iš tavo parašo supratau kad turite dvynius, dabar dar laukiesi? Tai reiškia busi KETURIŲ VAIKŲ MAMA?
Atsakyti
Ne, nesilaukiu. Kai parvesime Robertuka, busiu 3 vaiku mama smile.gif
Ieskojome savaite, suradome pries 3 d. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 02 gruodžio 2005 - 16:20
QUOTE(Tuoj @ 2005 12 02, 17:19)
Ne, nesilaukiu. Kai parvesime Robertuka, busiu 3 vaiku mama  smile.gif
Ieskojome savaite, suradome pries 3 d. wub.gif

Man tik taip, idomiai buvo, parašei kad trečias vaikas 2006m- tai čia tikriausiai Robertukas.
Mano pupa į Vln nevažiuoja, tai eisiu pasiimti savaitgaliui- juk šiandien tečio gimtadienis 4u.gif Jau greitai įdėsiu foto, tuoj gal ir tu galėsi nufotkinti?
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2005 11 29, 19:39)
sad.gif sad.gif mno butas vieno kambario..... vanas savą gimdyti galėčiau, o vat įsivaikinti ar globoti neleis..  sad.gif protest.gif

Gali globoti ar įsivaikinti, tau tereikia 14 kvadratų sau, 14kv. vaikui =28kv turi turėti butą- čia man tik dabar daėjo
umn.gif
Atsakyti